Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bilya είπε

revolut κ την βρετανική (debit visa) που έχω. 

Για να περάσει πρέπει να χει UK αριθμό (ή άλλης χώρας που υποστηριζεται). Άλλαξε διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική και φτιάξε μια virtual κάρτα και δοκίμασε να την περάσεις. Έτσι έκανα. 

Οι Visa δεν υποστηρίζονται ακόμα.

Επεξ/σία από vagstef
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, vagstef είπε

Για να περάσει πρέπει να χει UK αριθμό (ή άλλης χώρας που υποστηριζεται). Άλλαξε διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική και φτιάξε μια virtual κάρτα και δοκίμασε να την περάσεις. Έτσι έκανα. 

Βρετανικό αριθμό εχω κ διεύθυνση (ζω εδώ). 

Το gpay εδω μια χαρά το χω δουλέψει. Ελλάδα όπου προσπάθησα δεν (οχι ομως σε μεγάλα καταστήματα). 

Τεσπα ξεφεύγουμε απο το θέμα.

5 λεπτά πριν, bilya είπε

Βρετανικό αριθμό εχω κ διεύθυνση (ζω εδώ). 

Το gpay εδω μια χαρά το χω δουλέψει. Ελλάδα όπου προσπάθησα δεν (οχι ομως σε μεγάλα καταστήματα). 

Τεσπα ξεφεύγουμε απο το θέμα.

Οκ. Γενικοτερα το θεμα αποδοχη καρτων revolut δεν είναι ξεκάθαρο. Πχ αεροπλάνα, χώρες,  pos, καταστήματα. Δες και community.

Στις 25/4/2019 στις 3:08 ΜΜ, vagstef είπε

Μπορείς να βρεις διευθυνση κάπως ή στην "τύχη" βάζουμε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2019 στις 7:34 ΠΜ, Hapatingo είπε

Δωρεάν είναι και δέχεται όλες τις ελληνικές κάρτες. Εγώ την έβγαλα ως μεσάζοντα για να φορτιζω την Revolut, αλλά έχουν μπλοκάρει την συγκεκριμένη συναλλαγή στην DiPocket. 

Από την άλλη το έμβασμα κοστίζει 60λεπτά από DiPocket και η φόρτιση της για τις ελληνικές τράπεζες λογίζεται ως αγορά από κάρτα.

Στον τιμοκατάλογο της DiPocket λέει ότι είναι 0,60€ ανά συναλλαγή η φόρτιση με κάρτα εκδόσεως τρίτου παροχου με ελάχιστη συναλλαγή τα 5€.

Edit. Τελικά δεν με χρέωσε, αλλά η Revolut όντως είναι μπλοκαρισμενη ως συναλλαγή. Κρίμα, φαινόταν ιδανικό. 

Επεξ/σία από loyros13

1 hour ago, loyros13 said:

Στον τιμοκατάλογο της DiPocket λέει ότι είναι 0,60€ ανά συναλλαγή η φόρτιση με κάρτα εκδόσεως τρίτου παροχου με ελάχιστη συναλλαγή τα 5€.

Edit. Τελικά δεν με χρέωσε, αλλά η Revolut όντως είναι μπλοκαρισμενη ως συναλλαγή. Κρίμα, φαινόταν ιδανικό. 

Βρες κάποια άλλη υπηρεσία που δέχεται top up με κάρτα και από εκείνη μετά φόρτιζε την Revolut.

Δηλαδή top up DiPocket- top up άλλη υπηρεσία- top up Revolut.

5 ώρες πριν, nikos154 είπε

Μπορείς να βρεις διευθυνση κάπως ή στην "τύχη" βάζουμε;;;

Εγώ έβαλα φίλου. Αλλά ναι βρες κάποια τυχαία άλλαξε την και κανε ξανά sign in να πας να φτιάξεις virtual. Δες πρώτα να σου βγάζει Mastercard 

1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Βρες κάποια άλλη υπηρεσία που δέχεται top up με κάρτα και από εκείνη μετά φόρτιζε την Revolut.

Δηλαδή top up DiPocket- top up άλλη υπηρεσία- top up Revolut.

ναι έχω την Icard απλά είπα μήπως βρω κάτι εντελώς ανεξοδο. 

4 ώρες πριν, Alekos1304 είπε

Σκεφτόμουν να κάνω ασφάλεια στο κινητό μου αλλά είδα αυτό το άρθρο και   Άλλαξα γνώμη .https://community.revolut.com/t/revolut-device-insurance-feedback/35187

Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά είχα διαβάσει το συγκεκριμένο thread και δεν προχώρησα. 

Βασικά και μόνο που στέλνουν τα κινητά για επισκευή όπου να ναι, με έκανε να κρατηθώ μακρυά. Ειδικά σε κινητά με αδιαβροχοποίηση δεν το ρισκάρω να πάει κάπου τυχαία. 

10 minutes ago, loyros13 said:

ναι έχω την Icard απλά είπα μήπως βρω κάτι εντελώς ανεξοδο. 

Εγώ βολεύτηκα με την devere vault. Την φορτίζω από την DiPocket και μετά στέλνω τα χρήματα στη Revolut. Βέβαια για να ανοίξεις λογαριασμό είναι λίγο παίδεμα, σε ρωτάνε διάφορα, το δουλειά κάνεις, που θα χρησιμοποιείς τα χρήματα κοκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...