asdfnikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, Greeklondon είπε Καλησπέρα...βρήκα κατά τύχη το φόρουμ...παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει...ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω λογαριασμό στην lloyds...τώρα βρίσκομαι Ελλάδα...ξέρει κάποιος ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στον εκει τραπεζικό μου λογαριασμό πχ 100€...;αν κάποιος ξέρει πλζ ας πει καμμιά ιδέα... Μαλλον το νομισμα του λογαριασμου θα ειναι σε λιρες οποτε δεν μπορεις να στειλεις χρηματα απευθειας απο ελληνικη τραπεζα γιατι θα χασεις πολλα στης μετατροπες.Ανοιγεις εναν λογαριασμο Revolut κανεις την ταυτοποιηση στελνεις στο EUR IBAN σου απο την ελληνικη τραπεζα με χρεωση 1 ευρω το εμβασμα στην Revolut.Οταν φτάσουν στην Revolut τα κανεις μετατροπή απο ευρώ σε λίρες στην ισοτιμία που υπάρχει εκείνη την στιγμή χωρίς χρέωση και μετα τα κανεις μεταφορά στον λογαριασμό σου στην lloyds της λιρες που εχεις αλλαξει.Σε περιπου 1-4 ωρες θα εχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 ρε παιδιά, έκανα τέσσερις φορές τη διαδικασία ταυτοποίησης με διαβατήριο και ακόμη μου ζητάει να ξανα-ταυτοποιηθώ... κατάντησε σπαστικό. και πριν από αυτό, από την αρχή με διαβατήριο ήμουν ταυτοποιημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, karetsos είπε ρε παιδιά, έκανα τέσσερις φορές τη διαδικασία ταυτοποίησης με διαβατήριο και ακόμη μου ζητάει να ξανα-ταυτοποιηθώ... κατάντησε σπαστικό. και πριν από αυτό, από την αρχή με διαβατήριο ήμουν ταυτοποιημένος... δοκίμασες με ταυτότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, spartak1 είπε Με τραπεζικό έμβασμα. Αν ο λογαριασμός σου εκεί δε χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα, θα χρεωθείς 1 ευρω/έμβασμα από τις 3 μεγαλύτερες τράπεζες και 1,2 ευρω απο eurobank όσον αφορά τις χρεώσεις για εμβάσματα , η eurobank έχει τις e-συναλλαγές που αν τις ενεργοποιήσεις δεν χρεώνεσαι ούτε για εμβάσματα εντός ευρώπης ούτε για πληρωμές λογαριασμών με ένα Live λογαριασμό που έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 3000 έχεις και αξιόλογο επιτόκιο και δωρεάν e-συναλλαγές αλλιώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής κοστίζει 1 ευρώ το μήνα για κάποιον που κάνει πολλές συναλλαγές από web banking αξίζει πολύ (φυσικά για πιτσιρίκια που απλά θέλουν να στείλουν μια στο τόσο ένα έμβασμα στη revolut ή όπου αλλού δεν αξίζει) https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/logariasmos-live Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από atrias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δηλαδή να τους καταθέσουμε 3κ ευρω, και να το διατηρούμε, κιολας ανα μηνα, για να μη μας χρεώσουν 1 ευρώ ανά έμβασμα στη revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, atrias είπε όσον αφορά τις χρεώσεις για εμβάσματα , η eurobank έχει τις e-συναλλαγές που αν τις ενεργοποιήσεις δεν χρεώνεσαι ούτε για εμβάσματα εντός ευρώπης ούτε για πληρωμές λογαριασμών με ένα Live λογαριασμό που έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 3000 έχεις και αξιόλογο επιτόκιο και δωρεάν e-συναλλαγές αλλιώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής κοστίζει 1 ευρώ το μήνα για κάποιον που κάνει πολλές συναλλαγές από web banking αξίζει πολύ (φυσικά για πιτσιρίκια που απλά θέλουν να στείλουν μια στο τόσο ένα έμβασμα στη revolut ή όπου αλλού δεν αξίζει) https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/logariasmos-live Νομίζω ότι όσα γράφεις δεν ισχύουν για εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού, ούτε για εξερχόμενα εξωτερικού (που μας ενδιαφέρουν εδω). Δηλαδή δεν είναι δωρεαν με τις e-συναλλαγές τα εξερχόμενα εξωτερικού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparas1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω έναν εγκλωβισμένο λογαριασμό σε pound στην τράπεζα Πειραιώς, προσπάθησα να κάνω έμβασμα στην Revolut σε pound. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Δεν μου ανοίγει την ένδειξη SEPA και η προμήθεια είναι 10,38 GBP. Δεν το προχώρησα βέβαια. Όταν προσπάθησα να πάρω το ποσό σε euro και έβαλα 300€ τότε έβγαλε επιλογή SEPA αλλά πάλι οι προμήθειες δεν ήταν και λίγες. Λέει: Προμήθεια εμβάσματος 0,87GBP και Προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος 2,60GBP. Σύνολο Χρέωσης Προμηθειών & Εξόδων 3,47GBP. Ούτε εδώ το προχώρησα. Μου φαίνονται αρκετά τα έξοδα. Το θέμα είναι βέβαια πως μονά ζυγά χαμένος είμαι. Τελικά δεν προσφέρει τίποτα να έχεις λογαριασμό σε άλλο νόμισμα σε Ελληνική τράπεζα. Μάλλον θα τα αποσύρω από το ταμείο της Πειραιώς. Ξέρει κανένας κανέναν τρόπο ώστε τα μετρητά σε pound να πάνε στη Revolut ; . Ευχαριστώ 😊 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από paparas1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Για πιο λόγο σε πιο πολλά μικρά καταστήματα δεν δέχεται αυτή την κάρτα ενώ στα μεγάλα , εννοώ τα market η κάποιες αλυσίδες δουλεύει κανονικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Η κάρτα περνάει παντού εκτός απο τα Village cinema οταν πήγα να κλείσω εισιτήρια απο τη σελίδα μου έγραψε οτι δέχεται μόνο Ελληνικές κάρτες. Οι τουρίστες φαίνεται απαγορεύεται να βλέπουν σινεμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Alekos1304 είπε Για πιο λόγο σε πιο πολλά μικρά καταστήματα δεν δέχεται αυτή την κάρτα ενώ στα μεγάλα , εννοώ τα market η κάποιες αλυσίδες δουλεύει κανονικά ? Πρέπει να χει να κάνει με το ότι είναι prepaid σε συνδυασμό με κάποιους τύπους POS ή αν χρειάζονται αναβάθμιση Εμένα τη δέχεται σε ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς αλλά όχι στα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΑ. Οπότε δεν ειναι κανόνας το μέγεθος του μαγαζιού. Επίσης για ηλεκτρονικες πληρωμες όντως σε κάποια sites ελληνικα ή στο εξωτερικό δεν τη δέχεται. Αν ήταν debit δεν θα υπήρχε θέμα πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε Πρέπει να χει να κάνει με το ότι είναι prepaid σε συνδυασμό με κάποιους τύπους POS ή αν χρειάζονται αναβάθμιση Εμένα τη δέχεται σε ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς αλλά όχι στα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΑ. Οπότε δεν ειναι κανόνας το μέγεθος του μαγαζιού. Επίσης για ηλεκτρονικες πληρωμες όντως σε κάποια sites ελληνικα ή στο εξωτερικό δεν τη δέχεται. Αν ήταν debit δεν θα υπήρχε θέμα πουθενά! μια χαρά μου δέχονταν την καρτα στο μετρο. Έχεις visa ή MasterCard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε μια χαρά μου δέχονταν την καρτα στο μετρο. Έχεις visa ή MasterCard? Mastercard με Google pay ανέπαφα. 3 δοκιμές απέτυχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, vagstef είπε Mastercard με Google pay ανέπαφα. 3 δοκιμές απέτυχαν ισως φταίει το gpay. με φυσική κάρτα (MasterCard) δεν ειχα θέμα. Σε pos φίλου δοκιμασα το gpay 2 διαφορετικές καρτες κ δεν πέρασε καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, bilya είπε ισως φταίει το gpay. με φυσική κάρτα (MasterCard) δεν ειχα θέμα. Σε pos φίλου δοκιμασα το gpay 2 διαφορετικές καρτες κ δεν πέρασε καμία. Ναι ετσι πρεπει να ναι. Εμένα ήταν η πρώτη δοκιμή αυτή στον οασα. Μετά έπαιξε κανονικά σε καφέ, σούπερ μάρκετ και κάποια άλλα μαγαζιά. Τι κάρτες δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vagstef είπε Ναι ετσι πρεπει να ναι. Εμένα ήταν η πρώτη δοκιμή αυτή στον οασα. Μετά έπαιξε κανονικά σε καφέ, σούπερ μάρκετ και κάποια άλλα μαγαζιά. Τι κάρτες δοκίμασες; revolut κ την βρετανική (debit visa) που έχω. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από bilya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα