Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, likos_de είπε

Έχει αλλάξει κάτι στην revolut? Θέλουν ξανά ενεργοποίηση η πιστοποίηση με ταυτότητα? 

Γενικά όχι.

Φαίνεται να στέλνουν στοχευμένες ειδοποιήσεις σε όσους δεν είχαν κάνει εξαρχής "καθαρή" ταυτοποίηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Γενικά όχι.

Φαίνεται να στέλνουν στοχευμένες ειδοποιήσεις σε όσους δεν είχαν κάνει εξαρχής "καθαρή" ταυτοποίηση.

Επειδή κάτι είχα διαβάσει, με είχε καλέσει ένας αριθμός από Αγγλία στο αριθμό που είχα δηλώσει στην revolut. Δεν το σήκωσα γιατί νόμιζα ότι ειναι κάποια απάτη αλλά όταν έψαξα τον αριθμό δεν βρήκα τίποτα γι αυτόν. 

11 λεπτά πριν, likos_de είπε

Επειδή κάτι είχα διαβάσει, με είχε καλέσει ένας αριθμός από Αγγλία στο αριθμό που είχα δηλώσει στην revolut. Δεν το σήκωσα γιατί νόμιζα ότι ειναι κάποια απάτη αλλά όταν έψαξα τον αριθμό δεν βρήκα τίποτα γι αυτόν. 

Δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα ξανά τέτοιου είδους επικοινωνία, παρά μόνο ειδοποίηση μέσω του app.

Βάλε το νούμερο, προσωπικά θα το θεωρούσα τυχαίο.

5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα ξανά τέτοιου είδους επικοινωνία, παρά μόνο ειδοποίηση μέσω του app.

Βάλε το νούμερο, προσωπικά θα το θεωρούσα τυχαίο.

+447549890791 δεν βρήκα κάτι στο Google γι αυτόν τον αριθμό. 

Τελικα η Revolut πως δουλευει με google pay? Μονο με παλιοτερες καρτες ή και με τις τωρινες? Και τι πρεπει να δηλωσεις σε Revolut και google pay ως χωρα για να το δεχτει?

2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Τελικα η Revolut πως δουλευει με google pay? Μονο με παλιοτερες καρτες ή και με τις τωρινες? Και τι πρεπει να δηλωσεις σε Revolut και google pay ως χωρα για να το δεχτει?

Για το google pay το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κατεβάσεις απο το apk mirror και το αφήνεις με τον ελληνικό λογαριασμό της google. Βέβαια αν φτιάξει και 2ο payment προφίλ στο pay.google.com (πχ βρετανική διεύθυνση) και κανεις εναλλαγή λογαριασμού θα μπορείς να το βρεις να το κατεβάσεις.

Για τη revolut τώρα τσέκαρε την κάρτα σου εδώ https://binlist.net/ Αν είναι mastercard και χώρας UK το πιο πιθανό είναι να περάσει. Αν δεν είναι τότε πας στο revolut app αλλάζεις τη διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική φίλου ή fake και πας και δημιουργείς virtual card. Αυτή θα δημιουργηθεί με UK αριθμό και το πιο πιθανό είναι να περάσει στο google pay. Μετά κάνεις κανονικά αγορές σε φυσικά καταστήματα ανέπαφα.

2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

στο site τους λέει πως δεν λειτουργούν οι virtual αλλα λειτουργούν μια χαρα..

Screenshot_20190422-140505_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140435_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140724_Google Pay.jpg

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  ,  Ξέρει κανείς :  Τώρα έχω την απλή πλαστική κάρτα , αν κάνω αναβάθμιση  Σε μεταλλική –  και μόλις μου έρθει  Να διακόψω τη συνδρομή  Και λογικά μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσω κάποιο Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει

Γεια σας  ,  Ξέρει κανείς :  Τώρα έχω την απλή πλαστική κάρτα , αν κάνω αναβάθμιση  Σε μεταλλική –  και μόλις μου έρθει  Να διακόψω τη συνδρομή  Και λογικά μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσω κάποιο Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούρια πλαστικό εκε Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούργια ?

Επεξ/σία από Alekos1304

Μόλις τώρα, Alekos1304 είπε

Γεια σας  ,  Ξέρει κανείς :  Τώρα έχω την απλή πλαστική κάρτα , αν κάνω αναβάθμιση  Σε μεταλλική –  και μόλις μου έρθει  Να διακόψω τη συνδρομή  Και λογικά μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσω κάποιο Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούρια πλαστικό εκε Πάγιο διακοπής. Η ερώτηση είναι η κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως η απλή πλαστική ή θα μου στείλουν ξανά καινούργια ?

Δεν μπορείς να τη διακόψεις, ελάχιστο 12 μήνες νομίζω.

3 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε

Ναι είναι 12 μήνες αλλά δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να κάνεις διακοπή

Μπορείς Μέχρι 14 μέρες αλλά θα χρεωθείς αν χρησιμοποιήσεις κάποια απ τις υπηρεσίες που λέει. Το λογικό είναι η απλή να λειτουργεί κανονικά αφού έτσι και αλλιώς θα έχεις πληρώσει τη συνδρομή, δηλαδή παραπάνω απ όσο κοστίζει μια απλή κάρτα. Η μεταλική ίσως όχι αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας. 

https://www.revolut.com/help/exploring-revolut/changing-my-plan/downgrading-my-plan

Αλλά για ποιο λόγο να το κάνεις;

23 ώρες πριν, vagstef είπε

Για το google pay το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κατεβάσεις απο το apk mirror και το αφήνεις με τον ελληνικό λογαριασμό της google. Βέβαια αν φτιάξει και 2ο payment προφίλ στο pay.google.com (πχ βρετανική διεύθυνση) και κανεις εναλλαγή λογαριασμού θα μπορείς να το βρεις να το κατεβάσεις.

Για τη revolut τώρα τσέκαρε την κάρτα σου εδώ https://binlist.net/ Αν είναι mastercard και χώρας UK το πιο πιθανό είναι να περάσει. Αν δεν είναι τότε πας στο revolut app αλλάζεις τη διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική φίλου ή fake και πας και δημιουργείς virtual card. Αυτή θα δημιουργηθεί με UK αριθμό και το πιο πιθανό είναι να περάσει στο google pay. Μετά κάνεις κανονικά αγορές σε φυσικά καταστήματα ανέπαφα.

στο site τους λέει πως δεν λειτουργούν οι virtual αλλα λειτουργούν μια χαρα..

Screenshot_20190422-140505_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140435_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140724_Google Pay.jpg

Στην περίπτωση που η αγορά είναι πάνω απο 25 ευρώ και χρειάζεται το pin και πληρώνεις με την virtual τι pin πατάς; 😛

• Confused 1

31 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Στην περίπτωση που η αγορά είναι πάνω απο 25 ευρώ και χρειάζεται το pin και πληρώνεις με την virtual τι pin πατάς; 😛

Δεν θα σου ζητήσει pin το pos...

Θα έχεις εχεις ηδη δωσει εγκριση μεσω του app με δακτυλικό αποτύπωμα ή face recognition.

1 ώρα πριν, kon1to είπε

Δεν θα σου ζητήσει pin το pos...

Θα έχεις εχεις ηδη δωσει εγκριση μεσω του app με δακτυλικό αποτύπωμα ή face recognition.

ακριβώς, ξεκλειδώνεις απλά το τηλ με το pin ή αποτύπωμα ή μοτίβο ή ότι άλλο.. 

και το ξαναπλησιάζεις στο pos

το αστείο πάντως είναι πως τα περισσότερα POS εμφανίζουν μηνύματα του τύπου "πλησιάστε την κάρτα ή το κινητό" , "κοιτάξτε την οθόνη του κινητού" σε περίπτωση που θέλει ξεκλείδωμα, αλλά οι περισσότεροι ταμείες δεν έχουν ιδέα

• Like 1

Καλησπέρα...βρήκα κατά τύχη το φόρουμ...παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει...ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω λογαριασμό στην lloyds...τώρα βρίσκομαι Ελλάδα...ξέρει κάποιος ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στον εκει τραπεζικό μου λογαριασμό πχ 100€...;αν κάποιος ξέρει πλζ ας πει καμμιά ιδέα...

11 λεπτά πριν, Greeklondon είπε

Καλησπέρα...βρήκα κατά τύχη το φόρουμ...παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει...ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω λογαριασμό στην lloyds...τώρα βρίσκομαι Ελλάδα...ξέρει κάποιος ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στον εκει τραπεζικό μου λογαριασμό πχ 100€...;αν κάποιος ξέρει πλζ ας πει καμμιά ιδέα...

Με τραπεζικό έμβασμα. Αν ο λογαριασμός σου εκεί δε χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα, θα χρεωθείς 1 ευρω/έμβασμα από τις 3 μεγαλύτερες τράπεζες και 1,2 ευρω απο eurobank

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...