Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, theopan είπε

Τους τρομοκρατεί η ιδέα της ανεργίας η οποία μάλιστα -εν μέρει- με ευθύνη τους εξαπλώθηκε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο...

Πολύ ψαγμένο αυτό..

happy social media GIF by Yevbel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, theopan είπε

Προσπαθούν -απεγνωσμένα- να δείξουν ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που καταλαμβάνουν τις καρέκλες τους οι τραπεζικοί στο 2019. Παγκοσμίως, αλλά περισσότερο εδώ στην Ελλάδα. Τους τρομοκρατεί η ιδέα της ανεργίας η οποία μάλιστα -εν μέρει- με ευθύνη τους εξαπλώθηκε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο...

και οι ταμείες των σουπερ μάρκετ επίσης.

προσωπικά και να χτυπήσω barcodes μπορώ και να πληρώσω μπορώ χωρίς καμία βοήθεια. εγώ και όσοι έχουν βρεθεί εξωτερικό και έχουν χρησιμοποιησει αυτόματα ταμεία.

κάποιες θέσεις χωρίς ουσία υπάρχουν απλά για την απασχόληση ενώ θα μπορούσαν να απορροφηθούν αλλού αυτοί οι άνθρωποι, όπως γίνεται στο δημόσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και θα παίρναμε και τα ρέστα μόνοι μας από το ταμείο. 

Επίσης θα μποροσαμε να ταξινομουμε μόνοι τα προϊόντα στα ράφια και να κάνουμε αλλαγές ελλατωματικων. Και αν κάτι δε μας πηγαίνει όπως θέλουμε θα βάζαμε φασαρία μεταξύ μας όσοι θα ήμασταν εκεί. 

Επεξ/σία από minotavros

15 ώρες πριν, minotavros είπε

Και θα παίρναμε και τα ρέστα μόνοι μας από το ταμείο. 

Επίσης θα μποροσαμε να ταξινομουμε μόνοι τα προϊόντα στα ράφια και να κάνουμε αλλαγές ελλατωματικων. Και αν κάτι δε μας πηγαίνει όπως θέλουμε θα βάζαμε φασαρία μεταξύ μας όσοι θα ήμασταν εκεί. 

Self checkout,  που είναι το αστειο;

Η μέρες περνάνε και η revolut to acc under review. Φυσικά τα χρήματα και την κάρτα μπλοκ. 

17 μέρες και κάθε μέρα Στο τσατ το ίδιο copy paste. Πραγματικά δεν υπάρχει το νταβατζήλικη τους. 

Μακρυά παιδιά από την revolut. Μόνο ώς ερασιτέχνες θά μπορούσα να Τους χαρακτηρίσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, freelove είπε

Η μέρες περνάνε και η revolut to acc under review. Φυσικά τα χρήματα και την κάρτα μπλοκ. 

17 μέρες και κάθε μέρα Στο τσατ το ίδιο copy paste. Πραγματικά δεν υπάρχει το νταβατζήλικη τους. 

Μακρυά παιδιά από την revolut. Μόνο ώς ερασιτέχνες θά μπορούσα να Τους χαρακτηρίσω 

Το ίδιο θέμα είχα και το έλυσα μέσω chat. Εμένα βέβαια δε με είχαν μπλοκάρει αλλά αργούσαν να κάνουν Confirm το νέο ID. 

Μπες από την εφαρμογή στο τσατ και γράψε "Live agent", περίμενε και κάποιος θα μιλήσει μαζί σου 

Επεξ/σία από minotavros

3 ώρες πριν, minotavros είπε

Το ίδιο θέμα είχα και το έλυσα μέσω chat. Εμένα βέβαια δε με είχαν μπλοκάρει αλλά αργούσαν να κάνουν Confirm το νέο ID. 

Μπες από την εφαρμογή στο τσατ και γράψε "Live agent", περίμενε και κάποιος θα μιλήσει μαζί σου 

αυτο κανω καθε μερα τουλαχιστον 3 φορες να μιλαω μαζι τους. φαντασου οτι μιλαω σχεδον καθε μερα με τα ιδια ατομα απο το τσατ.

τπτ ομως,δεν βλεπω φως στο τουνελ. σας το λες ειλικρινα μακρυααα απο αυτους

1 ώρα πριν, freelove είπε

αυτο κανω καθε μερα τουλαχιστον 3 φορες να μιλαω μαζι τους. φαντασου οτι μιλαω σχεδον καθε μερα με τα ιδια ατομα απο το τσατ.

Κάτι συμβαίνει τότε, γιατί εμένα με βοήθησαν αρκετά 

Εμένα μου ζήτησαν μετά απο τρία χρόνια να τους στείλω πάλι την ταυτότητα μου.

Το έκανα πριν κάνα μήνα και δεν τα δέχτηκαν και μου είπαν να στείλω πάλι.

Να πω την αλήθεια τα παράτησα-βαρέθηκα-αμέλησα και δεν έδωσα σημασία.

Τώρα που ψάχνω μέσα στην εφαρμογή δεν υπάρχει κανένα μήνυμα για να τα στείλω πάλι.

Ελπίζω να μην με μπλοκάρουν γιατί περνάω ολα τα καθημερινά μου έξοδα απο εκεί γιατι μου δουλεύει το google pay και είναι τεράστια ευκολία.

2 ώρες πριν, freelove είπε

Αν τους τα πρήξεις τελείως θα σου στείλουν τους μπράβους :) :)

10 ώρες πριν, freelove είπε

Μακριά από στοιχηματικές ιστοσελίδες. Revolut και bet365 δεν πάνε μαζί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...