maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μπηκα να στειλω λεφτα στη ρεβο σημερα και στο συστημα της εθνικης λεει το εξης "Λόγω των ειδικών αργιών του ευρώ που έχουν καθιερωθεί για τον εορτασμό του Πάσχα Καθολικών (19.04.2019 – 22.04.2019), οι διατραπεζικές εντολές πληρωμών σε Ευρώ που θα διενεργηθούν αυτή την περίοδο, θα διαβιβασθούν στις Τράπεζες των δικαιούχων την 23.04.2019."..εχει στειλει κανεις λεφτα χθες ή σημερα???τα θελω να μου φανουν ως τη παρασκευη και φοβαμαι μηπως δε γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Το 17 ειναι πριν το 19. Δηλαδη 17 με 19 δε δουλευουν? Το λενε λες και παει καποιος υπαλληλος, παιρνει τα χαρτονομισματα και τα μεταφερει οδικως στην αλλη τραπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ppetr είπε Το 17 ειναι πριν το 19. Δηλαδη 17 με 19 δε δουλευουν? Το λενε λες και παει καποιος υπαλληλος, παιρνει τα χαρτονομισματα και τα μεταφερει οδικως στην αλλη τραπεζα ελα μου ντε εχω μπερδευτει πληρως!κανονικα ως τις 19 δε θα πρεπει να δουλευουν ξερω γω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 minutes ago, maroulini91 said: ελα μου ντε εχω μπερδευτει πληρως!κανονικα ως τις 19 δε θα πρεπει να δουλευουν ξερω γω?? Κάνε την δουλειά με PayPal, χτες τα έστειλα, χτες τα πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Κάνε την δουλειά με PayPal, χτες τα έστειλα, χτες τα πήρα. δε πρεπει να συνδεσω ρεβο με παυπαλ?δε το χω κανει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 minute ago, maroulini91 said: δε πρεπει να συνδεσω ρεβο με παυπαλ?δε το χω κανει ποτε Κανονικά ναι. Εάν βιάζεσαι τόσο βγάλε μια DiPocket και φόρτισε την με την ελληνική κάρτα σου. Σου δίνουν μια virtual κάρτα και την χρησιμοποιείς επιτόπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε Στο EUR IBAN σωστα; Ναι, σαφώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Hapatingo είπε Κανονικά ναι. Εάν βιάζεσαι τόσο βγάλε μια DiPocket και φόρτισε την με την ελληνική κάρτα σου. Σου δίνουν μια virtual κάρτα και την χρησιμοποιείς επιτόπου. Χρεώνει για να φορτίσει με την Ελληνική κάρτα ή είναι δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, spartak1 said: Χρεώνει για να φορτίσει με την Ελληνική κάρτα ή είναι δωρεάν; Δωρεάν είναι και δέχεται όλες τις ελληνικές κάρτες. Εγώ την έβγαλα ως μεσάζοντα για να φορτιζω την Revolut, αλλά έχουν μπλοκάρει την συγκεκριμένη συναλλαγή στην DiPocket. Από την άλλη το έμβασμα κοστίζει 60λεπτά από DiPocket και η φόρτιση της για τις ελληνικές τράπεζες λογίζεται ως αγορά από κάρτα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, maroulini91 είπε ελα μου ντε εχω μπερδευτει πληρως!κανονικα ως τις 19 δε θα πρεπει να δουλευουν ξερω γω?? Ωρες-ωρες πιστευω οτι μεσα στο ΑΤΜ υπαρχει υπαλληλος που μετραει λεφτα και στα δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Hapatingo είπε Κάνε την δουλειά με PayPal, χτες τα έστειλα, χτες τα πήρα. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά μπορώ να στείλω από το PayPal στη Revolut? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από studiokristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikes prime Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλησπερα, σε ολους! δοκιμαζω να φορτισω με προσθηκη χρεωστικης καρτας της Πειραιως και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η προσθηκη, φταιει που ειναι visa? η πρεπει να παραγγειλω κατευθειαν τη φυσικη καρτα της revolut? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, mikes prime είπε Καλησπερα, σε ολους! δοκιμαζω να φορτισω με προσθηκη χρεωστικης καρτας της Πειραιως και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η προσθηκη, φταιει που ειναι visa? η πρεπει να παραγγειλω κατευθειαν τη φυσικη καρτα της revolut? Φταίει που έχουμε κεφαλαιακούς περιορισμούς. Φόρτισε με έμβασμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, mikes prime είπε Καλησπερα, σε ολους! δοκιμαζω να φορτισω με προσθηκη χρεωστικης καρτας της Πειραιως και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η προσθηκη, φταιει που ειναι visa? η πρεπει να παραγγειλω κατευθειαν τη φυσικη καρτα της revolut? CC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ppetr είπε Ωρες-ωρες πιστευω οτι μεσα στο ΑΤΜ υπαρχει υπαλληλος που μετραει λεφτα και στα δινει Προσπαθούν -απεγνωσμένα- να δείξουν ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που καταλαμβάνουν τις καρέκλες τους οι τραπεζικοί στο 2019. Παγκοσμίως, αλλά περισσότερο εδώ στην Ελλάδα. Τους τρομοκρατεί η ιδέα της ανεργίας η οποία μάλιστα -εν μέρει- με ευθύνη τους εξαπλώθηκε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα