Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

13 μέρες Και το account under review. 

Κλασικά Στο chat απαντάνε το ίδιο. 

Unfortunately, your account is still under review. We will provide you with an update as soon we can.

Πραγματικά κουράστηκα. Καμμία ιδέα να ξεκολλήσουν??

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 13/4/2019 στις 1:13 ΜΜ, runner69 είπε

Συριζοτρολ; Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Θα ελεγα οτι ξεκινησες χθες να κανεις αγορες απ'εξω αλλα διατεινεσαι εμμεσα οτι έκανες και τότε...2 μήνες το πολυ μετά. :lol:

απαντησε στο  παλικαρι απο πανω πρωτα που ο λογαριασμος του ειναι under review εδω και ποσες μερες και ασε τα κομματικα σου για εκτος τεχνολογικου φορουμ, παντως βλεπω αξιοπιστια η revolut παρα πολυ... φοβαμαι αμα συνεβαινε κατι τετοιο σε καποιον απο εσας με ελληνικο τραπεζικο συστημα θα ειχατε παρει σβαρνα τα παντα και θα σκιζατε τα ιματια σας και θα ζηταγατε αποκεφαλισμο του υπαλληλου της τρπεζας.. αρε υποκριτη ελληνα που οταν προκειτε για εξωτερικο κανεις κωλοτουμπες και οταν προκειτε για ελλαδα το παιζεις ιστορια και μαγκια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dancer είπε

απαντησε στο  παλικαρι απο πανω πρωτα που ο λογαριασμος του ειναι under review εδω και ποσες μερες και ασε τα κομματικα σου για εκτος τεχνολογικου φορουμ, παντως βλεπω αξιοπιστια η revolut παρα πολυ... φοβαμαι αμα συνεβαινε κατι τετοιο σε καποιον απο εσας με ελληνικο τραπεζικο συστημα θα ειχατε παρει σβαρνα τα παντα και θα σκιζατε τα ιματια σας και θα ζηταγατε αποκεφαλισμο του υπαλληλου της τρπεζας.. αρε υποκριτη ελληνα που οταν προκειτε για εξωτερικο κανεις κωλοτουμπες και οταν προκειτε για ελλαδα το παιζεις ιστορια και μαγκια.

Δεν σε επιασα, σου δηλωσα κάπου υπαλληλος της revolut για να σου απολογηθω; End of topic απο εμενα για να μην ταιζω το τρολαρισμα σου. Γιατί για αυτό μπήκες εδω μέσα.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ.

15 μέρα Και ακόμα ΤΟ account blocked. 

Πραγματικά ότι χειρότερο Στη revolut. Έχω και monese n26 icard αλλά αυτοί Στη revolut απλά δεν υπάρχουν. 

Μιλάνε λές ότι νταβατζήδες 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

τελικα υπαρχει καποια τραπεζα που δεν εχει χρεωση αναληψης?

η Attica και οι λοιπές μη συστημικές (;!)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

οταν λες οι υπολοιπες? οπως για παραδειγμα η Ηπειρου?

ναι, οι διάφορες συνεταιριστικές.. αλλά το λέω με επιφύλαξη, δεν ξερω αν ισχύει ακόμα...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

έχει δοκιμάσει κάνεις να κάνει ανάληψη από PayPal σε revolut?τελευταία εβδομάδα με βγάζει decline την συναλλαγή.

Σημερα ηρθαν τα χρηματα απο ΡΡ μετα απο αιτημα αναληψης της Παρασκευης (βραδυ).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, freelove είπε

15 μέρα Και ακόμα ΤΟ account blocked. 

Πραγματικά ότι χειρότερο Στη revolut. Έχω και monese n26 icard αλλά αυτοί Στη revolut απλά δεν υπάρχουν. 

Μιλάνε λές ότι νταβατζήδες 

στις αλλες εχεις κανει παρομοιες συναλλαγες και δεν εχεις αντιμετωπισει προβλημα;

αληθεια, σε τι σου χρησιμευουν ολες αυτες οι διαφορετικες υπηρεσιες;

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bjj-p είπε

αληθεια, σε τι σου χρησιμευουν ολες αυτες οι διαφορετικες υπηρεσιες;

• Να χαίρομαι τις διαδικτυακές αγορές μου άνευ άγχους αν θα περάσει η συναλλαγή ή όχι λόγω CC ;  
  • Να μην χρεώνομαι με τρελλές προμήθειες συναλλάγματος σε ταξίδια, ή αναλήψεις μετρητών απο ΑΤΜ στο εξωτερικό; 

Τι λες, είναι αρκετοί αυτοί οι λόγοι;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, molot12 είπε
  • Να χαίρομαι τις διαδικτυακές αγορές μου άνευ άγχους αν θα περάσει η συναλλαγή ή όχι λόγω CC ;  
  • Να μην χρεώνομαι με τρελλές προμήθειες συναλλάγματος σε ταξίδια, ή αναλήψεις μετρητών απο ΑΤΜ στο εξωτερικό; 

Τι λες, είναι αρκετοί αυτοί οι λόγοι;

ασε τον ανθρωπο να απαντησει,  παντογνωστη!

αυτα που λες γινονται και με 1 μολις υπηρεσια. ανεφερε 4 διαφορετικες, που επικαλυπτονται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

ασε τον ανθρωπο να απαντησει,  παντογνωστη!

αυτα που λες γινονται και με 1 μολις υπηρεσια. ανεφερε 4 διαφορετικες, που επικαλυπτονται.

Και που είναι το πρόβλημα αν έχει μια, τρεις ή παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες; ;  Εγω προσωπικά έχω Leopay, Revolut, N26...... ας πούμε οτι νιώθω ανασφάλεια;  Μου κοστίζει κάτι παραπάνω;

Δεν πληρώνω κάποια συνδρομή, δωρεάν είναι να ανοίξεις ενα τέτοιο λογαριασμό και με καλύτερους όρους απο τις Ελληνικές Τράπεζες.  Που είναι το πρόβλημα;  

Εσυ έχεις λογαριασμό σε μια μόνο Ελληνική τράπεζα ;  

ΥΓ. Εξακολουθώ να κυκλοφορώ εν μέσω κρίσης και με τρια αυτοκίνητα, πρέπει να απολογηθώ και για αυτό; :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...