Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, minotavros είπε

Όταν εγκρίνουν το νέο ID στέλνουν κάποιο μήνυμα? 

Ναι σου έρχεται ειδοποίηση ότι η επαλήθευση ολοκληρώθηκε. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι εγώ το ίδο μήνυμα....

"Brexit update: we need you to upgrade the app to the latest version and upload a new ID."

1. Αν δεν κάνω καμία κίνηση θα κλειδώσει ο λογαριασμός μου...?

2. Πώς μπορώ να κάνω απενεργοποίηση - διαγραφή του λογαριασμου μου...?

Επεξ/σία από dioz

Πιστοποίηση δεν μπορεί να γίνει ακόμη λόγω παλιάς χειρόγραφης ταυτότητας και ενώ στέλνω και δίπλωμα που είναι σε μορφή κάρτας

Απενεργοποίησαν και την κάρτα και δεν μπορώ να κάνω πληρωμές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Πιστοποίηση δεν μπορεί να γίνει ακόμη λόγω παλιάς χειρόγραφης ταυτότητας και ενώ στέλνω και δίπλωμα που είναι σε μορφή κάρτας

Απενεργοποίησαν και την κάρτα και δεν μπορώ να κάνω πληρωμές…

Και εμένα χειρόγραφη είναι αλλά και με αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από Kostasallinone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Και εμένα χειρόγραφη είναι αλλά και με αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εμένα δεν έχει αγγλικά αλλά θυμάμαι στο chat μου έλεγε δεν μπορεί να γίνει πιστοποιήση λόγω του ότι είναι χειρόγραφη.

Επεξ/σία από ronnie79

7 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Εμένα δεν έχει αγγλικά αλλά θυμάμαι στο chat μου έλεγε δεν μπορεί να γίνει πιστοποιήση λόγω του ότι είναι χειρόγραφη.

Και εμένα η χειρόγραφη μια χαρά πέρασε. Πρέπει όμως να έχει λατινικούς χαρακτήρες και λογικό το βρίσκω.

You're probably Reesly sick of hearing about Brexit by now. We understand. It's all very Merkely and confusing. 

We're sorry to Boris you with more Brexit stuff, but please don't send this email to your Juncker folder. We have an important message you May want to hear. 

For now, all our politicians have stopped having a Barnier about what deal to sign. This is good news. It means that you'll stay as part of our UK entity for the foreseeable future, and that you don’t need to do anything on your side for now. There's a Chancellor this will change in the future, but we will keep you up to date as developments continue. 

We suggest that you celebrate by using your Revolut card to go out and buy a sweet treat. Maybe a strawberry Macron.

Spoiler

έκλαψα απλά

Τι να κανουν και αυτοι οπως και χιλιαδες αλλοι στην αγγλια που καθε μερα τρεμουν με το "θα βγουν, δεν θα βγουν" αν ειχαν βγει χωρις αναβολές θα ηταν πολυ καλύτερα.

• Confused 2
  • Sad 1

Να σταματήσουν μήπως τα χαζά spam emails και in app nofifications περί διπλώματος οδήγησης;
Και άλλες εταιρίες έχουν έδρα στο UK, πχ. paysafe, transferwise, αλλά δεν ζήτησαν καμία ενέργεια από τους χρήστες όπως η revolut.
Τσουρέκια μας τα είχαν κάνει.

• Like 1

19 ώρες πριν, grinder_ είπε

Να σταματήσουν μήπως τα χαζά spam emails και in app nofifications περί διπλώματος οδήγησης;
Και άλλες εταιρίες έχουν έδρα στο UK, πχ. paysafe, transferwise, αλλά δεν ζήτησαν καμία ενέργεια από τους χρήστες όπως η revolut.
Τσουρέκια μας τα είχαν κάνει.

Μα νομίζω είναι προφανές οτι το brexit ήταν το πρόσχημα για να μας μεταφέρουν στην Εσθονία ή όπου αλλού το κανονιστικό πλαίσιο είναι πιο χαλαρό από την Αγγλία. Τώρα θα πρέπει να βρονυ άλλο τρόπο να μας δελεάσουν για να το ζητήσουμε από μόνοι μας, για να δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2019 στις 1:31 ΜΜ, dancer είπε

προβλημα υπηρχε το 2015 το πρωτο μηνα αντε  το πολυ διμηνο, εδω βλεπω αλλους να περιμενουν τωρα τετοια καρτα. το προβλημα ηταν αν ο εμπορος φαινοταν σαν εργα τεχνης οχι σε κατι αλλο.

Στις 7/4/2019 στις 9:30 ΠΜ, dancer είπε

δεν νομιζω να μπορεις να ξεπερασεις τα 100000ευρω που εχω κανει σε αγορες απο το εξωτερικο ουτε κανενας μεσα στο φορουμ με χρηση καρτας...

Συριζοτρολ; Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Θα ελεγα οτι ξεκινησες χθες να κανεις αγορες απ'εξω αλλα διατεινεσαι εμμεσα οτι έκανες και τότε...2 μήνες το πολυ μετά. :lol:

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...