Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, theopan είπε

Σαν Έλληνας τραπεζικός που άρχισε να καταλαβαίνει ότι δεν γλυτώνει τη στροφή καριέρας ακούγεσαι.

κατσε να φυγουν τελειως τα cc και θα φανε καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και 5 μέρες ο λογαριασμός Μου είναι under review. 

Μου έχουν μπλοκάρει και την κάρτα Και πρόσβαση στα ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΟΎ. 

Κάθε μήνα σχεδόν τό τελευταίο 6μημο Μου ζήτησαν bank statement Και Διαφορά.

Τώρα under review με μπλοκαρισμένα τα χρήματα. Ουτε ζητάνε τπτ. 

Μόλις μου το ξεμπλοκαρουν παίρνω τα χρήματα Και πάω αλλού. 

Οι τύποι είναι τραγικοί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, freelove είπε

Εδώ και 5 μέρες ο λογαριασμός Μου είναι under review. 

Μου έχουν μπλοκάρει και την κάρτα Και πρόσβαση στα ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΟΎ. 

Κάθε μήνα σχεδόν τό τελευταίο 6μημο Μου ζήτησαν bank statement Και Διαφορά.

Τώρα under review με μπλοκαρισμένα τα χρήματα. Ουτε ζητάνε τπτ. 

Μόλις μου το ξεμπλοκαρουν παίρνω τα χρήματα Και πάω αλλού. 

Οι τύποι είναι τραγικοί 

Πρέπει να είσαι άλλος ένας τρομοκράτης ή drug dealer που έκανε ξέπλυμα στην revolut...😃

Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να σε ξεμπλοκάρουν και τα χρήματα εάν στα δώσουν, μάλλον να τα λάβεις μετά από 3+ μήνες.
Επικοινώνησε με την FCA για καταγγελία αν και δεν ξέρω εάν θα έχει αποτέλεσμα.
Πόσα χρήματα είχες;

Επεξ/σία από grinder_

Επίσημα δεν παραβαίνει κάποιον όρο τους το betting/gambling.
Ακόμα και αυτό να είναι θα έπρεπε να μην εκτελέσουν την συναλλαγή εφόσον έχουν πρόβλημα με αυτήν.
Εκ των υστέρων ψάχνουν να βρούν πάτημα, για να αρπάξουν τα χρήματα.
Ξεκάθαρα αισχρό όπως και να το δείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, grinder_ είπε

Επίσημα δεν παραβαίνει κάποιον όρο τους το betting/gambling.
Ακόμα και αυτό να είναι θα έπρεπε να μην εκτελέσουν την συναλλαγή εφόσον έχουν πρόβλημα με αυτήν.
Εκ των υστέρων ψάχνουν να βρούν πάτημα, για να αρπάξουν τα χρήματα.
Ξεκάθαρα αισχρό όπως και να το δείς.

παιδια... μη γραφετε βλακειες του τυπου «πανε να σου φανε τα χρηματα»

γνωριζω τον fintech χωρο εξαιρετικα καλα (και οχι μονο ως χρηστης)

καμια fintech δεν εχει σκοπο να φαει τα λεφτα σας. θα το γραψω για μια ακομα φορα. τα λεφτα που βγαζουν οταν χρησιμοποιειτε τις καρτες τους για αγορες ή αναληψεις ειναι πολλα περισσοτερα απο το να μπουν στη διαδικασια να φανε τα λεφτα που εχετε στους λογαριασμους τους. 2,3,5,10 στραβες να γινουν αρχιζει η κατω βολτα γι’αυτες.

οι ελεγχοι στις fintech απο τις εποπτικες αρχες που εδρευουν εχουν γινει πολυ αυστηροι και τα τμηματα συμμορφωσης τρεχουν και δε φτανουν και δυστυχως αλλαζουν προσωπικο συνεχεια. αν καποιες συναλλαγες θεωρηθουν υποπτες και οι fintech δεν μπορουν να αποδειξουν την νομιμοτητα των χρηματων θα αρχισουν οι ελεγχοι και να γραφουν τα media για «ξεπλυμα» και λοιπες αρλουμπες και οσοι δεν ξερουν φανταζονται δις ευρω να υπαρχουν σε αυτους τους λογ/μους. 

εδω οι τραπεζαρες της ελβετιας και τα εχουν κανει μανταρα με τα AML/KYC, οι fintech μαθαινουν... και καμια φορα μπλοκαρονται μερικοι λογαριασμοι (ακομα και για υπερβολικους λογους καμια φορα - οποιος καει με το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι)

αλλα να σας φανε λεφτα δεν εχουν σκοπο... ο τζιρος απο τις προμηθειες με τις καρτες που κανουν συναλλαγες ειναι τρις ευρω (και λιγα γραφω) και μεχρι πριν μερικα χρονια απο αυτες τις συναλλαγες εβγαζαν φραγκα μονο οι τραπεζες. και τωρα με 25.000 και πανω στηνεις ενα ιδρυμα ηλ.χρηματος  και αρχιζεις να τρως απο την πιτα τους.

συμβουλη μου: κρατατε τοσα χρηματα στους λογαριασμους τους που αν για καποιο λογο κλειδωσουν δεν θα σας πονεσει... πολυ

λεφτα που προερχονται απο 10-15 επαγγελματικες κατηγοριες στους λογαριασμους τους ειναι red alert.

οι fintech θελουν τα χρηματα που μπαινουν στους λογαριασμους τους να προερχονται απο νομιμες δραστηριοτητες και οταν εχουν αποριες για καποιες συναλλαγες κλειδωνουν τον λογαριασμο και ρωτανε τον πελατη τους επιπλεον πληροφοριες τις οποιες θα παρουσιασουν σε ενδεχομενο ελεγχο απο την εποπτικη αρχη για να ειναι καλυμμενες 

τα πραγματα ειναι απλα, μην κανετε σεναρια

Επεξ/σία από Επισκέπτης

8 ώρες πριν, bjj-p είπε

εχουν γραφτει 131 σελιδες. δεν μπηκες στον κοπο να δεις τι προσφερει πριν γραψεις;

σιγουρα δεν προκειτε να διαβασω 131 σελιδες

6 ώρες πριν, theopan είπε

Σαν Έλληνας τραπεζικός που άρχισε να καταλαβαίνει ότι δεν γλυτώνει τη στροφή καριέρας ακούγεσαι.

γνησιος ελληνας αμεσως εκανες ταυτοποιηση τι ειμαι και οτι σιγουρα ανηκω καπου αν διαφωνω μαζι σου.

στις τελευταιες σελιδες διαβαζω για μπλοκαρισμενους λογαριασμους για προβληματα κτλ και γι αυτο εγραψα οτι εγραψα, και για την κουβεντα θελω να μου πειτε απο που βγαζει κερδος η εταιρεια οταν τα κανει δωρεαν ενω αλλου πληρωνεις?

4 λεπτά πριν, dancer είπε

θελω να μου πειτε απο που βγαζει κερδος η εταιρεια οταν τα κανει δωρεαν ενω αλλου πληρωνεις?

Υπαινίσσεσαι δηλαδή ότι δεν βγάζει κέρδος από τις δραστηριότητές της οπότε αποφάσισε να κλέψει τα λεφτά των πελατών της?

46 λεπτά πριν, VICKR είπε

παιδια... μη γραφετε βλακειες του τυπου «πανε να σου φανε τα χρηματα»

γνωριζω τον fintech χωρο εξαιρετικα καλα (και οχι μονο ως χρηστης)

καμια fintech δεν εχει σκοπο να φαει τα λεφτα σας. θα το γραψω για μια ακομα φορα. τα λεφτα που βγαζουν οταν χρησιμοποιειτε τις καρτες τους για αγορες ή αναληψεις ειναι πολλα περισσοτερα απο το να μπουν στη διαδικασια να φανε τα λεφτα που εχετε στους λογαριασμους τους. 2,3,5,10 στραβες να γινουν αρχιζει η κατω βολτα γι’αυτες.

οι ελεγχοι στις fintech απο τις εποπτικες αρχες που εδρευουν εχουν γινει πολυ αυστηροι και τα τμηματα συμμορφωσης τρεχουν και δε φτανουν και δυστυχως αλλαζουν προσωπικο συνεχεια. αν καποιες συναλλαγες θεωρηθουν υποπτες και οι fintech δεν μπορουν να αποδειξουν την νομιμοτητα των χρηματων θα αρχισουν οι ελεγχοι και να γραφουν τα media για «ξεπλυμα» και λοιπες αρλουμπες και οσοι δεν ξερουν φανταζονται δις ευρω να υπαρχουν σε αυτους τους λογ/μους. 

εδω οι τραπεζαρες της ελβετιας και τα εχουν κανει μανταρα με τα AML/KYC, οι fintech μαθαινουν... και καμια φορα μπλοκαρονται μερικοι λογαριασμοι (ακομα και για υπερβολικους λογους καμια φορα - οποιος καει με το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι)

αλλα να σας φανε λεφτα δεν εχουν σκοπο... ο τζιρος απο τις προμηθειες με τις καρτες που κανουν συναλλαγες ειναι τρις ευρω (και λιγα γραφω) και μεχρι πριν μερικα χρονια απο αυτες τις συναλλαγες εβγαζαν φραγκα μονο οι τραπεζες. και τωρα με 25.000 και πανω στηνεις ενα ιδρυμα ηλ.χρηματος  και αρχιζεις να τρως απο την πιτα τους.

συμβουλη μου: κρατατε τοσα χρηματα στους λογαριασμους τους που αν για καποιο λογο κλειδωσουν δεν θα σας πονεσει... πολυ

λεφτα που προερχονται απο 10-15 επαγγελματικες κατηγοριες στους λογαριασμους τους ειναι red alert.

οι fintech θελουν τα χρηματα που μπαινουν στους λογαριασμους τους να προερχονται απο νομιμες δραστηριοτητες και οταν εχουν αποριες για καποιες συναλλαγες κλειδωνουν τον λογαριασμο και ρωτανε τον πελατη τους επιπλεον πληροφοριες τις οποιες θα παρουσιασουν σε ενδεχομενο ελεγχο απο την εποπτικη αρχη για να ειναι καλυμμενες 

Βλακείες γράφεις εσύ, γιατί τα ίδια κάνει και η leopay που έχει κατάσχει αυθαίρετα δεκάδες λογαριασμούς για συναλλαγές προερχόμενα από κρυπτονομίσματα εάν και δεν παραβαίνουν κάποιον όρο τους.

Δεν είπα ότι αυτή είναι η κύρια πηγή εσόδων τους, αλλά αφού τις εξυπηρετεί μπορούν να το κάνουν και ας κόψει τον λαιμό του μετά ο χρήστης να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Ο έλεγχος που δήθεν επικαλείσαι σύμφωνα με την νομοθεσία από τις εποπτικές αρχές, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ΠΡΙΝ περάσουν τα θεωρητικώς "μαύρα" χρήματα στο δίκτυο μιας fintech.
Όποια συναλλαγή θεωρείται "ύποπτη" να μπαίνει σε κατάσταση pending και ανάλογα εκ των προτέρων να ζητηθούν αποδείξεις ή αλλιώς να ακυρωθεί.
Χωρίς να έχουμε το άγχος κάθε φορά μήπως και το αυτόματο σύστημα μας flaggaρει στα καλά καθούμενα.
Το ότι δεν γίνεται και ότι έχουμε αναφορές για συναλλαγές τύπου 50/100/200€ εμένα μου δείχνει δόλο και η νομοθεσία περί AML καμία σχέση δεν έχει και λειτουργεί απλώς ως "ομπρέλα" για να συνεχίζουν αυτές τις πρακτικές.
Άρα δεν τους ενδιαφέρει η προέλευση των χρημάτων αλλά να "τσεπώσουν" το χρήμα βρίσκοντας αστείες δικαιολογίες.

Πλάκα έχει πάντως που έγραψες όλο αυτό το κατεβατό , για να καταλήξεις στην "συμβουλή" να κρατάμε τόσα χρήματα στις fintech όσα δεν θα τα κλαίμε μετά.😅
Αλλά είπαμε κλέφτες δεν είναι.😀

• Confused 1

4 minutes ago, dancer said:

σιγουρα δεν προκειτε να διαβασω 131 σελιδες

γνησιος ελληνας αμεσως εκανες ταυτοποιηση τι ειμαι και οτι σιγουρα ανηκω καπου αν διαφωνω μαζι σου.

στις τελευταιες σελιδες διαβαζω για μπλοκαρισμενους λογαριασμους για προβληματα κτλ και γι αυτο εγραψα οτι εγραψα, και για την κουβεντα θελω να μου πειτε απο που βγαζει κερδος η εταιρεια οταν τα κανει δωρεαν ενω αλλου πληρωνεις?

Ενώ εσύ φίλε, μπήκες χωρίς να ξέρεις τι παίζει και άρχισες να κράζεις.

Σε αυτό απάντησε ο φίλoς και εχθρός vickr.

Κάθε εταιρία που εκδίδει κάρτες λαμβάνει ένα μικρό ποσοστό απο την αγορά που κάνεις παράδειγμα 0.09% ή 0.1%. Μετά υπάρχουν και οι συνδρομές της premium και metal κάρτας, επενδυτές κοκ. Σκέψου οτι δεν διατηρεί καταστήματα/ μανιτάρια σε κάθε στενό, ούτε πληρώνει χιλιάδες υπαλλήλους, ούτε διατηρεί atm.

2 minutes ago, grinder_ said:

Ο έλεγχος που δήθεν επικαλείσαι σύμφωνα με την νομοθεσία από τις εποπτικές αρχές, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ΠΡΙΝ περάσουν τα θεωρητικώς "μαύρα" χρήματα στο δίκτυο μιας fintech.

Και αν είσαι εσύ ο τρομοκράτης?! Ο έλεγχος δεν γίνετε μόνο στην εκάστοτε συναλλαγή αλλά και σε αυτόν που έκανε την συναλλαγή.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Και αν είσαι εσύ ο τρομοκράτης?! Ο έλεγχος δεν γίνετε μόνο στην εκάστοτε συναλλαγή αλλά και σε αυτόν που έκανε την συναλλαγή.

Δεν κατάλαβα τι λες.
Αυτό λέω εάν είμαι ο τρομοκράτης να γίνει ο έλεγχος πριν στείλω 1€.

1 minute ago, grinder_ said:

Δεν κατάλαβα τι λες.
Αυτό λέω εάν είμαι ο τρομοκράτης να γίνει ο έλεγχος πριν στείλω 1€.

Δηλαδή θες καταδίκη πριν υπάρξουν στοιχεία?! Από που μας γράφεις?

• Like 4

13 ώρες πριν, dancer είπε

προβλημα υπηρχε το 2015 το πρωτο μηνα αντε  το πολυ διμηνο, εδω βλεπω αλλους να περιμενουν τωρα τετοια καρτα. το προβλημα ηταν αν ο εμπορος φαινοταν σαν εργα τεχνης οχι σε κατι αλλο.

Μάλλον δεν έκανες αγορές από το εξωτερικό, και να συμπληρώσω πρόβλημα υπάρχει και σήμερα και όσο πάει εντείνεται, με τις κρατήσεις και τις προμήθειες που έχουν πλέον οι ελληνικές τράπεζες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...