Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εμπειρία μου με αυτούς του παπάρες είναι εντελώς αρνητική. Πήγα να πάρω λογαριασμό για μια συναλλαγή και αντιμετώπισα έναν ενοχλητικό τύπο που με ρώτησε 32 φορές να του ξαναστείλω την ακριβώς ίδια φωτο άδειας οδήγησης και στο τέλος τη δέχτηκε χωρίς καμία ιδιαίτερη βελτίωση από την πρώτη που την έστειλα και χαίρομαι που στο τέλος δεν τους χρειάστηκα καν και δεν τους έστειλα ποτέ χρήματα (άσε που δε δέχονταν καν πιστωτική και ήθελαν και εμβάσματα λες και μας θεωρούν καμιά 3η χώρα).

ΥΓ. Χαίρομαι που με το brexit Θα γίνουν εντελώς αδιάφοροι.

• Confused 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pp6210 είπε

το mymemory τελεία uk μου απεριψε αγορα 20 λιρων και με τις 2 μου revolut, κατι δεν παει καλα..

Έχεις 2 κάρτες με το ίδιο όνομα; πως το έκανες αυτό;

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tobindax είπε

Η εμπειρία μου με αυτούς του παπάρες είναι εντελώς αρνητική. Πήγα να πάρω λογαριασμό για μια συναλλαγή και αντιμετώπισα έναν ενοχλητικό τύπο που με ρώτησε 32 φορές να του ξαναστείλω την ακριβώς ίδια φωτο άδειας οδήγησης και στο τέλος τη δέχτηκε χωρίς καμία ιδιαίτερη βελτίωση από την πρώτη που την έστειλα και χαίρομαι που στο τέλος δεν τους χρειάστηκα καν και δεν τους έστειλα ποτέ χρήματα (άσε που δε δέχονταν καν πιστωτική και ήθελαν και εμβάσματα λες και μας θεωρούν καμιά 3η χώρα).

ΥΓ. Χαίρομαι που με το brexit Θα γίνουν εντελώς αδιάφοροι.

Σχετικά με το τελευταίο η χωρα μας δεν επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων μεσω κάρτας σε wallet εξωτερικού λόγο CC .Όποτε μοιάζουμε λίγο σαν 3η χώρα...

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι κατοχος καμιας καρτας τετοιου ειδους παρατηρω οτι σαν ελληνες προσπαθουμε συνεχως να ξεφυγουμε απο παραδοσιακα καναλια και την τρωμε, εχουμε μια ταση να τρωμε προλογο παπα και μετα να διαμαρτυρομαστε γιατι χασαμε λεφτα σε μια διαφαινομενη φουσκα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dancer είπε

αν και δεν ειμαι κατοχος καμιας καρτας τετοιου ειδους παρατηρω οτι σαν ελληνες προσπαθουμε συνεχως να ξεφυγουμε απο παραδοσιακα καναλια και την τρωμε, εχουμε μια ταση να τρωμε προλογο παπα και μετα να διαμαρτυρομαστε γιατι χασαμε λεφτα σε μια διαφαινομενη φουσκα.

Τα capital controls μας οδηγησαν σε εναλλακτικα καναλια, δεν πηγαμε τυχαια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Έχεις 2 κάρτες με το ίδιο όνομα; πως το έκανες αυτό;

μέχρι και 3 (φυσικές) μπορείς να έχεις στο όνομα σου... και άλλες 5 virtual!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fagoura είπε

Τα capital controls μας οδηγησαν σε εναλλακτικα καναλια, δεν πηγαμε τυχαια.

προβλημα υπηρχε το 2015 το πρωτο μηνα αντε  το πολυ διμηνο, εδω βλεπω αλλους να περιμενουν τωρα τετοια καρτα. το προβλημα ηταν αν ο εμπορος φαινοταν σαν εργα τεχνης οχι σε κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, dancer said:

προβλημα υπηρχε το 2015 το πρωτο μηνα αντε  το πολυ διμηνο, εδω βλεπω αλλους να περιμενουν τωρα τετοια καρτα. το προβλημα ηταν αν ο εμπορος φαινοταν σαν εργα τεχνης οχι σε κατι αλλο.

Ποιος έχασε χρήματα? 

Το θέμα δεν είναι μόνο τα capital controls αλλά και οι υπέρογκες προμήθειες των ελληνικών τραπεζών σε ξένο συνάλλαγμα, σε εισερχόμενο έμβασμα, τα απαρχαιωμένα applications, η γραφειοκρατία κοκ.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Ποιος έχασε χρήματα? 

Το θέμα δεν είναι μόνο τα capital controls αλλά και οι υπέρογκες προμήθειες των ελληνικών τραπεζών σε ξένο συνάλλαγμα, σε εισερχόμενο έμβασμα, τα απαρχαιωμένα applications, η γραφειοκρατία κοκ.

ποια ειναι η προμηθεια η υπερογκη? το 1ευρω? πιο application ειναι απαρχαιωμενο? ποια γραφειοκρατια? δεν μιλας σε κανενα καφενειο με παππουδες εδω για να πιστεψω τις γενικοτητες που γραφεις.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dancer είπε

ποια ειναι η προμηθεια η υπερογκη? το 1ευρω? πιο application ειναι απαρχαιωμενο? ποια γραφειοκρατια? δεν μιλας σε κανενα καφενειο με παππουδες εδω για να πιστεψω τις γενικοτητες που γραφεις.

η revolut δεν σε χρεώνει τίποτα έξτρα και σου παρέχει μια πολύ καλή ισοτιμία... αν εγω πχ παω στο Λονδίνο, με την Eurobank Χρεωστική κάρτα μου, κάθε φορά που θα κάνω μια συναλλαγή θα με χρεώνει + 1 € καπέλο κατ' ελάχιστο + τσιμπημένη ισοτιμία... οπότε αν εγώ μέσα σε μια μέρα κάνω 10 συναλλαγές θα πληρώσω >10€ χωρίς λόγο...

Με τη revolut επίσης κάνεις δωρεάν ανάληψη, ενώ με ελληνική κάρτα θα πληρώσεις έξτρα...

Επεξ/σία από kon1to
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, dancer said:

Εάν είχες βγάλει κάρτα revolut θα καταλάβαινες. Όπως επίσης και αν χρησιμοποιούσες στο έπακρον τις τραπεζικές υπηρεσίες εκάστοτε τράπεζας. Το να χρησιμοποιείς απλά μια κάρτα δεν σημαίνει οτι η τράπεζα σου δεν έχει χρεώσεις σε άλλα προϊόντα.

Το 1 ευρώ που αναφέρεις είναι αποστολή απο την τράπεζα. Αν σου στείλουν εισερχόμενο έμβασμα η τράπεζα σου κρατάει 4 ευρώ προμήθεια. Αγορά με κάρτα σε ξένο νόμισμα 2% με ελάχιστη χρέωση το 1 ευρώ. Όλα αυτά η revolut τα παρέχει δωρεάν.

Για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό σου ζητάνε ένα κάρο πράγματα το οποία θεωρούμε λογικά και τρέχουμε στο κατάστημα για έναν λογαριασμο. Τώρα αρχίζει να γίνεται της μόδας άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού απο το σπίτι. 4 χρόνια μετά απο την revolut και όλες τις άλλες σύγχρονες τράπεζες.

Για τα application τι να πω, ζήτω το απαρχαιωμένο στυλ που βαριούνται να αναβαθμίσουν. Μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν μπορούσες να απενεργοποιήσεις την κάρτα σου, όταν αυτό παρέχονταν 4 χρόνια πριν απο άλλες τράπεζες.

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, csontheline είπε

Verification γίνεται και με το δίπλωμα.

Αν αποτυγχάνει με ταυτότητα, δοκιμάστε καλύτερη φωτογραφία (να πιάνει μόνο την ταυτότητα, να φωτίζεται πλήρως, αλλά όχι από φλας).

Και η selfie ίδιο. Προσωπικά, απέτυχε την 1 φορά, την δεύτερη έκανε 5 ώρες να έρθει η επιτυχουσα πιστοποίηση.

φίλε μου έχεις χάσει επεισόδιο νομίζω, εγώ που ήμουν από τους πρώτους το καλοκαίρι 2015 αναγκάστηκα να κανω ταυτοποίηση με ευρωπαϊκό δίπλωμα γιατί δεν τους έκανε η ταυτότητα με Ελληνικα. Εδώ και ένα μήνα μας έχουν πρήξει με notifications οτι δεν αρκεί το δίπλωμα οδήγησης για να μας μεταφερουν σε άλλη τράπεζα λόγω brexit, οπότε ξαναέστειλα την παλιά Ελληνική ταυτότητα και δεν τη δέχεται, το ληγμένο από 2012 διαβατήριο επίσης δεν το δέχεται, και περιμένω απάντηση για το επόμενα βήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dancer είπε

εχουν γραφτει 131 σελιδες. δεν μπηκες στον κοπο να δεις τι προσφερει πριν γραψεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dancer είπε

Online αγορά βιβλίου από Κρήτη προς την Αθήνα (μια έκδοση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης) αξίας δέκα ευρώ συν τρία μεταφορικά και ΣΥΝ ενάμιση ευρώ προμήθεια e-banking από Eurobank σε Εθνική. Ναι είμαστε παππούδες στο καφενείο και γκρινιάζουμε σαν ξεμωραμένα ραμολί που δίνουν συνεντεύξεις στον Δανίκα.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dancer είπε

Σαν Έλληνας τραπεζικός που άρχισε να καταλαβαίνει ότι δεν γλυτώνει τη στροφή καριέρας ακούγεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...