Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα μεγάλα κεφάλαια είναι απο πίσω. Καμία άλλη εταιρία του χώρου δεν είχε τέτοια χρηματοδότηση.

https://www.crunchbase.com/organization/revolut#section-funding-rounds

https://finovate.com/revolut-readies-for-500-million-series-d/

Επεξ/σία από Hapatingo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Όλα τα μεγάλα κεφάλαια είναι απο πίσω. Καμία άλλη εταιρία του χώρου δεν είχε τέτοια χρηματοδότηση.

https://www.crunchbase.com/organization/revolut#section-funding-rounds

https://finovate.com/revolut-readies-for-500-million-series-d/

αυτο ειναι το κακο. οτι δεν ηταν σε θεση να βγαλει αρκετα λεφτα απο μονη της και πεσανε χρηματοδοτησεις... και οι επενδυτες εχουν απαιτησεις και θελουν τα λεφτα τους πισω και με τοκο. 

το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις φραγκα χωρις να εχεις αναγκη τριτους. 😉

4 minutes ago, VICKR said:

αυτο ειναι το κακο. οτι δεν ηταν σε θεση να βγαλει αρκετα λεφτα απο μονη της και πεσανε χρηματοδοτησεις... και οι επενδυτες εχουν απαιτησεις και θελουν τα λεφτα τους πισω και με τοκο. 

το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις φραγκα χωρις να εχεις αναγκη τριτους. 😉

χαχαχα

1 ώρα πριν, VICKR είπε

ψαξε την... εχει μεχρι και δικα της ΑΤΜ

τι ειναι μωρε η ρεβο ; μονο λεφτα για αρθρα χωνουν και οσοι ξερουμε τον χωρο γελαμε.... ενα wallet ειναι με μια καρτα που μετα απο βασανα και κοπους εδωσε και iban... οταν αλλοι τα εδιναν χρονια πριν.  

Εσύ την κάνεις τζάμπα τη δουλειά εδώ μέσα;

16 ώρες πριν, overpower είπε

Νομίζω ότι το verify το είχα κάνει μέσω ταυτότητας. Μπορώ να το ξανά κάνω μέσω του ίδιου verification? Δηλαδή να ξανά στείλω ταυτότητα. 

Επίσης, πόσες μέρες κάνει πλέον η κάρτα? Έληξε και θέλω να δω αν θα την στείλω εδώ που σπουδάζω ή στο σπίτι μου για Πάσχα που θα γυρίσω 

Θεωρητικά 9-10 μέρες. Εγώ την παρήγγειλα με απλό, στις 2/4 και λέει παραλαβή στις 15/4.

• Like 1

7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Εσύ την κάνεις τζάμπα τη δουλειά εδώ μέσα;

none of your business 😘

22 λεπτά πριν, csontheline είπε

Θεωρητικά 9-10 μέρες. Εγώ την παρήγγειλα με απλό, στις 2/4 και λέει παραλαβή στις 15/4.

Α οκ, θα την στειλω τοτε στο σπιτι που θα γυρισω για Πασχα. thx

2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Υπάρχει δηλαδή αντίστοιχη φτηνότερη?

2 ώρες πριν, VICKR είπε

οτι πληρωσεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη.... και στις fintech. 

και η icard μια χαρα ειναι, που υστερει δλδ σε σχεση με τη revolut ;

καμμια υπηρεσια δεν ειναι ιδανικη γιαυτο ολοι εχουν παραπανω απο 1.

Επισης καμμια υπηρεσια δεν μπορεις να την εμπιστευτεις  100%,   γιαυτο εχοντας διασπειρει σε περισσοτερες υπηρεσιες τα χρηματα που θα ειχες  σε μια,  μειωνεις το αγχος

απο τις αλλαγες που καπνισε της καθε μιας να κανει την επαυριο. Ειτε βαρεσει κανονακι.

Οσοι νομιζουν οτι βρηκαν το σωτηρα στη revolut, icard, n26 ή αλλες, θα  καταλαβουν το λαθος στο μελλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, bjj-p είπε

καμμια υπηρεσια δεν ειναι ιδανικη γιαυτο ολοι εχουν παραπανω απο 1.

Επισης καμμια υπηρεσια δεν μπορεις να την εμπιστευτεις  100%,   γιαυτο εχοντας διασπειρει σε περισσοτερες υπηρεσιες τα χρηματα που θα ειχες  σε μια,  μειωνεις το αγχος

απο τις αλλαγες που καπνισε της καθε μιας να κανει την επαυριο. Ειτε βαρεσει κανονακι.

Οσοι νομιζουν οτι βρηκαν το σωτηρα στη revolut, icard, n26 ή αλλες, θα  καταλαβουν το λαθος στο μελλον.

τα κερδη απο τις προμηθειες χρησης των καρτων ειναι περισσοτερα απο τα κερδη του κανονιου. παρολα αυτα ο κινδυνος παντα υπαρχει (οπως και στις τραπεζες)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Καλησπέρα στην παρέα.

Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την κάρτα και έχω δύο ερωτήσεις.

1. Με πληρωμές σε POS κανένα πρόβλημα περνάνε όλα. Σε ένα γυμναστήριο που πήγα μου είπαν ότι δεν τη δέχονται γιατί στο παρελθόν παρόμοια κάρτα τους είχε κρατήσει μεγάλη προμήθεια και δεν αξίζει. Μου φάνηκε παράξενο αλλά τους είπα να το ψάξουν λίγο μήπως ήταν άλλου είδους κάρτα. Έχετε κάποια εξήγηση; Ισχύει;

2. Σε προσπάθεια ανάληψης μετρητών από eurobank και alpha μου λέει ότι θα χρεώσει 2.5 ευρώ για την κάθε ανάληψη λίγο πριν την ολοκληρώσω. Υπάρχει τρόπος για δωρεάν ανάληψη;

Να τονίσω ότι έχω την πρώτη πρώτη κάρτα που δίναν που λέει πάνω prepaid.

Ευχαριστώ

Για πειτε λιγο ρε παιδες τι ποσο μπορουμε να σηκωσουμε μεσω ΑΤΜ, 200 το μηνα αν θυμαμαι καλα? Με πρηξανε με το id verification, η παλια Ελληνικη ταυτοτητα μαλλον δεν τους κανει, το διαβατηριο μου ληγμενο απο το 2010 επισης δεν τους κανει, και εξακολουθω να παιρνω 2-3  notifications την ημερα για id verification... να παω να τα σηκωσω να τελειωνουμε με τη φουσκα παιδια, προχτες το mymemory τελεία uk μου απεριψε αγορα 20 λιρων και με τις 2 μου revolut, κατι δεν παει καλα...

Δοκίμασα ανάληψη μεσω PayPal στην Revolut και εφαγα 2 φορες Denied χωρις να γνωριζω τον λογο. Δοκίμασα καπάκι στην N26 και πέρασε κανονικά.Κανενας αλλος που να δοκιμασε αναληψη απο Paypal της τελευταιες μερες και να περασε;

Verification γίνεται και με το δίπλωμα.

Αν αποτυγχάνει με ταυτότητα, δοκιμάστε καλύτερη φωτογραφία (να πιάνει μόνο την ταυτότητα, να φωτίζεται πλήρως, αλλά όχι από φλας).

Και η selfie ίδιο. Προσωπικά, απέτυχε την 1 φορά, την δεύτερη έκανε 5 ώρες να έρθει η επιτυχουσα πιστοποίηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...