dimitrislitsikakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Από χθες, όλες οι νέες Revolut κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα θα είναι MasterCard. Αναφορικά με τη γλώσσα, εξαρτάται σε ποια γλώσσα είναι το λειτουργικό σύστημα του κινητού σου. Αν το έχεις στα Αγγλικά, θα είναι και η Revolut στα Αγγλικά. Αν το iOS/Android σου είναι στα Ελληνικά, θα είναι και η Revolut στα Ελληνικά. 13 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μόλις παρήγγειλα καινούργια κάρτα για να αντικαταστήσω την παλιά που λήγει σε έναν μήνα. Δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση, ότι μόνο MasterCard μου επέτρεπε να εκδώσω και δεύτερων σε bin checker δείχνει ότι είναι debit Γαλλίας. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα περαστεί και το Apple Pay με το που το κάνει διαθέσιμο η Revolut πρώτα στη Γαλλία. Το split ανά χώρα καθορίζεται μετά τα πρώτα 6 ψηφία και αυτό το site δε σ' αφήνει να βάλεις παραπάνω, άρα μάλλον καταλήγει σε λάθος συμπέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, dimitrislitsikakis said: Από χθες, όλες οι νέες Revolut κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα θα είναι MasterCard. Αναφορικά με τη γλώσσα, εξαρτάται σε ποια γλώσσα είναι το λειτουργικό σύστημα του κινητού σου. Αν το έχεις στα Αγγλικά, θα είναι και η Revolut στα Αγγλικά. Αν το iOS/Android σου είναι στα Ελληνικά, θα είναι και η Revolut στα Ελληνικά. Το split ανά χώρα καθορίζεται μετά τα πρώτα 6 ψηφία και αυτό το site δε σ' αφήνει να βάλεις παραπάνω, άρα μάλλον καταλήγει σε λάθος συμπέρασμα. Αν δεν κάνω λάθος ο bin κώδικας δείχνει την χώρα έκδοσης της κάρτας και όχι του κατόχου της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Αν δεν κάνω λάθος ο bin κώδικας δείχνει την χώρα έκδοσης της κάρτας και όχι του κατόχου της. To 6ψηφιο BIN είναι το Bank Identification Number και δείχνει ουσιαστικά τον εκδότη της κάρτας (πχ. Revolut). Τα 2 ψηφία που ακολουθούν μετά δείχνουν την χώρα. Τα υπόλοιπα 8 ψηφία (σύνολο 16ψηφιο PAN number) είναι του κατόχου και είναι φυσικά μοναδικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 10:14 ΜΜ, pp6210 είπε Κατα τις 19.00 που ξεκινησα τη διαδικασια απο το wifi του σπιτιου μου βρηκα νεα κόμπλα: οι νεες καρτες ειναι visa, εγω ομως εχω master αφου την εχω απο το 2015. 14 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μόλις παρήγγειλα καινούργια κάρτα για να αντικαταστήσω την παλιά που λήγει σε έναν μήνα. Δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση, ότι μόνο MasterCard μου επέτρεπε να εκδώσω 49 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε Από χθες, όλες οι νέες Revolut κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα θα είναι MasterCard. Και το δικό μου ερώτημα μετά από όλα τα παραπάνω: Η νέα κάρτα θα είναι Mastercard και θα έχει τον ίδιο αριθμό όπως πριν; Ή θα είναι Mastercard, αλλά με νέο αριθμό (άρα, δώρον άδωρον); Λογικά ο @Hapatingo δεν έχει παραλάβει ακόμα, συνεπώς μόνο ο @dimitrislitsikakis μπορεί να μας απαντήσει υπεύθυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος για ανανέωση της υπάρχουσας κάρτας, με αποτέλεσμα να αιτούμαστε νέα κάρτα η οποία έχει διαφορετικά στοιχεία. Τα στοιχεία τα βλέπεις εκείνη την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος για ανανέωση της υπάρχουσας κάρτας, με αποτέλεσμα να αιτούμαστε νέα κάρτα η οποία έχει διαφορετικά στοιχεία. Τα στοιχεία τα βλέπεις εκείνη την ώρα. Αυτό φαντάζομαι. Αν είναι έτσι (που θα είναι λογικά), δώρον άδωρον η Master ή Visa. Μόνο για google pay, αλλά too much fuss κατά τη γνώμη μου. Να 'χαμε να λέγαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 13 minutes ago, jonkyr said: Αυτό φαντάζομαι. Αν είναι έτσι (που θα είναι λογικά), δώρον άδωρον η Master ή Visa. Μόνο για google pay, αλλά too much fuss κατά τη γνώμη μου. Να 'χαμε να λέγαμε... Εμένα μια φορά μου έχει τύχη σε ελληνική τράπεζα να μου δώσουν τον ίδιο αριθμό κάρτας. Προσωπικά νομίζω ότι χαλιέσαι για το τίποτα, μιας και ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξεις την ημερομηνία λήξεις της κάρτας και απο την άλλη μια φορά στα 5 χρόνια είναι η διαδικασία των στοιχείων. Δες το και αλλιώς, οι μέχρι τώρα καρτες ήταν έκδοσης άλλων εταιριών, τώρα από οτι φαίνεται τις εκδίδει η ίδια η revolut, οπότε ο κωδικός bin θα άλλαζε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εμένα μια φορά μου έχει τύχη σε ελληνική τράπεζα να μου δώσουν τον ίδιο αριθμό κάρτας. Νομίζω πως αυτό είναι το σύνηθες, όταν πρόκειται για ανανέωση λόγω λήξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εμένα μια φορά μου έχει τύχη σε ελληνική τράπεζα να μου δώσουν τον ίδιο αριθμό κάρτας. Προσωπικά νομίζω ότι χαλιέσαι για το τίποτα, μιας και ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξεις την ημερομηνία λήξεις της κάρτας και απο την άλλη μια φορά στα 5 χρόνια είναι η διαδικασία των στοιχείων. Δες το και αλλιώς, οι μέχρι τώρα καρτες ήταν έκδοσης άλλων εταιριών, τώρα από οτι φαίνεται τις εκδίδει η ίδια η revolut, οπότε ο κωδικός bin θα άλλαζε. Οταν εληγε η κάρτα σου πήγες στην επιλογή get new revolut card (physical); Και μετα ζητησες να σου πιστωσουν το ποσό της κάρτας στο chat? Το εκαναν σύντομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, spartak1 said: Οταν εληγε η κάρτα σου πήγες στην επιλογή get new revolut card (physical); Και μετα ζητησες να σου πιστωσουν το ποσό της κάρτας στο chat? Το εκαναν σύντομα; Ναι, με το που δουν το μήνυμα σου στο chat, σου κάνουν επιστροφή. Δεν χρειάζεται να περίμενες να σε συνδέσουν. Γράφεις live agent και σε επόμενο μήνυμα ζητάς επιστροφή του ποσού για την έκδοση κάρτας. Όταν το δουν στα επιστρέφουν. Επίσης η επιστροφή γίνεται σε κάρτες που λήγουν και όχι σε παραγγελία διπλών και τριπλών καρτών. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ναι, με το που δουν το μήνυμα σου στο chat, σου κάνουν επιστροφή. Δεν χρειάζεται να περίμενες να σε συνδέσουν. Γράφεις live agent και σε επόμενο μήνυμα ζητάς επιστροφή του ποσού για την έκδοση κάρτας. Όταν το δουν στα επιστρέφουν. Επίσης η επιστροφή γίνεται σε κάρτες που λήγουν και όχι σε παραγγελία διπλών και τριπλών καρτών. Εσενα λήγει Σεπτέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, spartak1 said: Εσενα λήγει Σεπτέμβριο; Τον Οκτώβριο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dimitrislitsikakis είπε Από χθες, όλες οι νέες Revolut κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα θα είναι MasterCard. Αναφορικά με τη γλώσσα, εξαρτάται σε ποια γλώσσα είναι το λειτουργικό σύστημα του κινητού σου. Αν το έχεις στα Αγγλικά, θα είναι και η Revolut στα Αγγλικά. Αν το iOS/Android σου είναι στα Ελληνικά, θα είναι και η Revolut στα Ελληνικά. Το split ανά χώρα καθορίζεται μετά τα πρώτα 6 ψηφία και αυτό το site δε σ' αφήνει να βάλεις παραπάνω, άρα μάλλον καταλήγει σε λάθος συμπέρασμα. Αν κάποιος απο Ελλάδα προτιμά Visa υπαρχει η δυνατότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εμένα μια φορά μου έχει τύχη σε ελληνική τράπεζα να μου δώσουν τον ίδιο αριθμό κάρτας. Προσωπικά νομίζω ότι χαλιέσαι για το τίποτα, μιας και ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξεις την ημερομηνία λήξεις της κάρτας και απο την άλλη μια φορά στα 5 χρόνια είναι η διαδικασία των στοιχείων. Δες το και αλλιώς, οι μέχρι τώρα καρτες ήταν έκδοσης άλλων εταιριών, τώρα από οτι φαίνεται τις εκδίδει η ίδια η revolut, οπότε ο κωδικός bin θα άλλαζε. Άλλαξε τράπεζα χαχαχαχα. Δεν ισχύει αυτό που λες, κάρτα που έρχεται ως αντικατάσταση άλλης που έληξε έχει τον ίδιο αριθμό. Στο Άμαζον έχω τις ίδιες (ελληνικές) κάρτες από το 2006 μέχρι σήμερα. Αλλάζει μόνο αν σου έρθει νέας τεχνολογίας (π.χ. όταν εμφανίστηκαν οι ανέπαφες) ή όταν αλλάξεις από Master σε Visa ή σε Maestro ή ξερωγω τι. Κατά τ' άλλα δεν χαλιέμαι, σιγά μην χαλιόμουν για μία κάρτα. Η διαδικασία αλλαγής των στοιχείων μπορεί να γίνεται μία φορά κάθε πέντε χρόνια, ωστόσο είναι μία αγγαρεία (με επακόλουθες επιβεβαιώσεις μέσω δοκιμαστικών καταθέσεων κλπ) που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το αν θα μπει π.χ. στο google pay, αλλά εντάξει, κλάιν, ένα ακόμα ψηφιακό πορτοφόλι είναι. Ενώ η καταχώρηση στοιχείων σε π.χ. 10-20 διαφορετικά σάιτ ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι πιο σημαντική. Μάι του σεντς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 14 minutes ago, spartak1 said: Αν κάποιος απο Ελλάδα προτιμά Visa υπαρχει η δυνατότητα; Μόνο σε premium μπορείς να διαλέξεις, αλλιώς οτι σου δώσει. 13 minutes ago, jonkyr said: Άλλαξε τράπεζα χαχαχαχα. Δεν ισχύει αυτό που λες, κάρτα που έρχεται ως αντικατάσταση άλλης που έληξε έχει τον ίδιο αριθμό. Στο Άμαζον έχω τις ίδιες (ελληνικές) κάρτες από το 2006 μέχρι σήμερα. Αλλάζει μόνο αν σου έρθει νέας τεχνολογίας (π.χ. όταν εμφανίστηκαν οι ανέπαφες) ή όταν αλλάξεις από Master σε Visa ή σε Maestro ή ξερωγω τι. Κατά τ' άλλα δεν χαλιέμαι, σιγά μην χαλιόμουν για μία κάρτα. Η διαδικασία αλλαγής των στοιχείων μπορεί να γίνεται μία φορά κάθε πέντε χρόνια, ωστόσο είναι μία αγγαρεία (με επακόλουθες επιβεβαιώσεις μέσω δοκιμαστικών καταθέσεων κλπ) που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το αν θα μπει π.χ. στο google pay, αλλά εντάξει, κλάιν, ένα ακόμα ψηφιακό πορτοφόλι είναι. Ενώ η καταχώρηση στοιχείων σε π.χ. 10-20 διαφορετικά σάιτ ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι πιο σημαντική. Μάι του σεντς Δηλαδή στο άμαζον δουλεύεις με κάρτα που ως ημερομηνία λήξεις έχει παράδειγμα το 04/2017 ή τροποποίησες την ημερομηνία λήξεις με την καινούργια έκδοση? Το μόνο καλό με τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι πως όλο και περισσότερες σελίδες τα υποστηρίζουν, κάτι σαν paypal. Επιλέγεις παράδειγμα google pay και απο την αποθηκευμένη κάρτα κάνεις την αγορά. Να βγάζεις το κινητό σε κάθε αγορά pos δεν είναι και πολύ ασφαλές ιδίως τώρα που τα κινητά έγιναν tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα