nek4d Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μου έστειλαν κι εμένα για verify. 3-4 φορές έβαλα την ταυτότητα κι μου ήρθε μήνυμα ότι δεν έγινε. Δεν ξανακάνω... Ξανακανε με αλλο φωτισμο στην φωτο της ταυτοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 νεο κους-κους για τους λογους αποχώρησης του Ελληνα εκπροσώπου "Οι τρελοί στόχοι της Revolut Τον ουρανό με τα άστρα ζητάει η Revolut από τους συνεργάτες της, χωρίς όμως να τους δίνει και τα απαραίτητα εργαλεία. Όπως μου λένε, ζήτησε πενταπλασιασμό (!) των πελατών μέσα σε ένα χρόνο, δίχως όμως να δίνει ούτε ένα ευρώ για διαφήμιση. Επειδή όμως –όπως λέει και η παροιμία- με πορδές αβγά δεν βάφονται, οι γκρίνιες μεγάλωσαν και δεν άργησε η κόντρα. Έτσι, η αποχώρηση Λιτσικάκη μόνο τυχαία δεν ήταν…" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, overpower είπε Νομίζω ότι το verify το είχα κάνει μέσω ταυτότητας. Μπορώ να το ξανά κάνω μέσω του ίδιου verification? Δηλαδή να ξανά στείλω ταυτότητα. Επίσης, πόσες μέρες κάνει πλέον η κάρτα? Έληξε και θέλω να δω αν θα την στείλω εδώ που σπουδάζω ή στο σπίτι μου για Πάσχα που θα γυρίσω Ναι μπορείς, το ίδιο έγινε και σε μένα, ταυτότητα ταυτότητα δηλαδή, η επιβεβαίωση ήρθε σε μία ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Εδώ που τα λέμε μόνο η revolut είχε εκπρόσωπο στην μικρή χώρα μας και ας αφορούσε την Κύπρο και την Μάλτα. Συνήθως η Ελλάδα περιέχονταν σε εκπροσώπους άλλων μεσογειακών χωρών και όχι αποκλιστηκά ένας για την χώρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε νεο κους-κους για τους λογους αποχώρησης του Ελληνα εκπροσώπου "Οι τρελοί στόχοι της Revolut Τον ουρανό με τα άστρα ζητάει η Revolut από τους συνεργάτες της, χωρίς όμως να τους δίνει και τα απαραίτητα εργαλεία. Όπως μου λένε, ζήτησε πενταπλασιασμό (!) των πελατών μέσα σε ένα χρόνο, δίχως όμως να δίνει ούτε ένα ευρώ για διαφήμιση. Επειδή όμως –όπως λέει και η παροιμία- με πορδές αβγά δεν βάφονται, οι γκρίνιες μεγάλωσαν και δεν άργησε η κόντρα. Έτσι, η αποχώρηση Λιτσικάκη μόνο τυχαία δεν ήταν…" Είναι εμφανές πλέον ότι έχουν σοβαρά προβλήματα όσο κι αν προσπαθούν να τα καλύψουν κάτω από το χαλί. Τα στελέχη που αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, προφανώς βλέπουν "κάτι" να έρχεται και όχι για να αναζητήσουν "καριέρα" αλλού όπως υποστηρίζει η εταιρία. Η μεταφορά της έδρας στην Λιθουανία, με όχημα το brexit ίσως κρύβει έναν βαθύτερο σκοπό που έχει ο Nikolay. Πρώην υπάλληλος ενημέρωσε την FCA σχετικά με ανησυχίες που είχε, άρα η έρευνα και η πίεση από τους regulators στο UK σχετίζεται με την "βιασύνη". Τέλος, το domino με blocked accounts και κατασχεμένα χρήματα, διαγραφή παραπόνων από το twitter, θετικά bot reviews στο trustpilot και τελευταία σχέδια για "revolut merchandise" λες και είναι youtubers, κάθε άλλο από αντιμετώπιση σοβαρής εταιρίας δείχνει. Αλλά κλασσικά στην Ελλάδα έχουμε μείνει στους "ευαγγελιστές" της revolut και στις "αγιογραφίες" της εταιρίας που μας έσωσε... Όποιος θέλει ενημερώνεται από το reddit (που και εκεί υπάρχει λογοκρισία, αλλά τουλάχιστον ακούγονται οι αρνητικές εμπειρίες). Εγώ αυτό που απεύχομαι είναι μήπως διανύσουμε ένα exit scam στο σύντομο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ναι μπορείς, το ίδιο έγινε και σε μένα, ταυτότητα ταυτότητα δηλαδή, η επιβεβαίωση ήρθε σε μία ώρα. Σχετικα με την ταχυτητα αποστολης καρτας, γνωριζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 στην Πορτογαλια η εφορια ζηταει να δηλωσουν τους λογαριασμους revolut https://www.publico.pt/2019/04/04/economia/noticia/surpresa-irs-usa-cartao-revolut-declarar-irs-1868100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, VICKR είπε στην Πορτογαλια η εφορια ζηταει να δηλωσουν τους λογαριασμους revolut https://www.publico.pt/2019/04/04/economia/noticia/surpresa-irs-usa-cartao-revolut-declarar-irs-1868100 δεν ειμαστε μακρια απο αυτο. η revolut εχει παραρτημα εδω, οποτε εχει και πελατολογιο. αρα καποια στιγμη να το αναμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, bjj-p είπε δεν ειμαστε μακρια απο αυτο. η revolut εχει παραρτημα εδω, οποτε εχει και πελατολογιο. αρα καποια στιγμη να το αναμενουμε προσωπικα ποτε δεν ανοιξα λογαρισμο σε αυτους. θεωρω την υπηρεσια τους υπερτιμημενη και υπερπροβλημενη. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, VICKR είπε θεωρω την υπηρεσια τους υπερτιμημενη Υπάρχει δηλαδή αντίστοιχη φτηνότερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Υπάρχει δηλαδή αντίστοιχη φτηνότερη? οτι πληρωσεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη.... και στις fintech. και η icard μια χαρα ειναι, που υστερει δλδ σε σχεση με τη revolut ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, VICKR είπε προσωπικα ποτε δεν ανοιξα λογαρισμο σε αυτους. Ενώ στους "άλλους" ε;;; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Doubt είπε Ενώ στους άλλους ε;;; και στους παραλλους 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, VICKR είπε και η icard μια χαρα ειναι, που υστερει δλδ σε σχεση με τη revolut ; Δεν την ξέρω. Το θέμα είναι πού υπερτερεί (και όχι που υστερεί) ώστε να θεωρείται η revolut υπερτιμημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν την ξέρω. Το θέμα είναι πού υπερτερεί (και όχι που υστερεί) ώστε να θεωρείται η revolut υπερτιμημένη. ψαξε την... εχει μεχρι και δικα της ΑΤΜ τι ειναι μωρε η ρεβο ; μονο λεφτα για αρθρα χωνουν και οσοι ξερουμε τον χωρο γελαμε.... ενα wallet ειναι με μια καρτα που μετα απο βασανα και κοπους εδωσε και iban... οταν αλλοι τα εδιναν χρονια πριν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα