theopan Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 2:27 ΜΜ, NikosKallithea είπε Αγλλια και ΕΕ τελος Ετοιμαστείτε για διαβατήρια και τελωνεία Δεν πρόκειται να υπάρξει brexit. Ή αν γίνει θα γίνει με τέτοιο τρόπο που οι Βρετανοί θα τα πάρουν όλα και δεν θα δώσουν τίποτα.
minotavros Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Χθες το βράδυ επιχείρησα την διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας όπως ζήτησε η εφαρμογή λόγω του Brexit. Σήμερα με ειδοποίησε ότι αυτό όμως απέτυχε. Επανέλαβα την διαδικασία σήμερα το πρωί (με ηλιακό φως) και με ενημέρωσε μετά από λίγο ότι εγκρίθηκε. Προχωρήστε άφοβα όσοι το σκέφτεστε πριν πλακώσουν όλοι οι χρήστες μαζεμένοι. 9 ώρες πριν, ppetr είπε Σου εγκριθηκε αμεσως? Εχω στειλει 3 φορες Έχω το ίδιο θέμα,μίλησα μαζί τους χθες στο τσατ. Μου είπαν ότι έχουν λάβει τα στοιχεία κανονικά και τα ελέγχουν αλλά θα πάρει χρόνο γιατί έχουν πολλά έγγραφα στην ουρά. Έχουν λάβει τις φοτο κανονικά και να αγνοήσω τα μηνύματα που λένε ότι υπάρχει πρόβλημα και να τα ξαναστείλω
tobindax Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, theopan είπε Δεν πρόκειται να υπάρξει brexit. Ή αν γίνει θα γίνει με τέτοιο τρόπο που οι Βρετανοί θα τα πάρουν όλα και δεν θα δώσουν τίποτα. Η αγγλίτσα δεν έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό. Ή θα μείνουν πρακτικά μέσα (90% πιθανότητα) (είτε με soft brexit είτε με το να μη βγουν) ή θα φάνε χαστούκι με no deal (10%). 1
theopan Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Η αγγλίτσα δεν έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό. Ή θα μείνουν πρακτικά μέσα (90% πιθανότητα) (είτε με soft brexit είτε με το να μη βγουν) ή θα φάνε χαστούκι με no deal (10%). Καλά... Η "Αγγλίτσα" δεν έχει τη δύναμη και την έχει η Γερμανία (με ποιούς συμμάχους/εταίρους άραγε; Τη Σλοβενία ή μήπως ...την Ελλάδα;). Κρατήστε το ποστ μου για μελλοντική χρήση και τα ξαναλέμε.
zananiro Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως κάπως έτσι μου φαίνεται η όλη κατάσταση... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από zananiro 3
freelove Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Έχω εδώ Και 2 μέρες και το acc είναι under review. ΔΕΝ μπορώ να κάνω χρήση την κάρτα revolut γιατί έχουν μπλοκάρει και αυτή. Από ότι διάβασα έχει αποχωρήσει και ο country manager από την Ελλάδα. Απλά ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ ΝΑ Μην μπορώ να κάνω χρήση την κάρτα ΜΕ τα χρήματα μου. ΚΑΙ ΝΑ σκάω κάθε μήνα Για premium υπηρεσίες χαράτσι.
fagoura Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, theopan είπε Καλά... Η "Αγγλίτσα" δεν έχει τη δύναμη και την έχει η Γερμανία (με ποιούς συμμάχους/εταίρους άραγε; Τη Σλοβενία ή μήπως ...την Ελλάδα;). Κρατήστε το ποστ μου για μελλοντική χρήση και τα ξαναλέμε. Δεν χρειαζεται μελλοντικη χρηση, το βλεπουμε ηδη, η Αγγλια χαμενη στο διαστημα μετα απο 2 χρονια "προετοιμασιας" και οι Ευρωπαιοι ανετοι στον καναπε τους περιμενουν. Κοροιδευουν και επισημα απο Φλεβαρη, για την "κολαση" που περναει η Αγγλια (Τουσκ). https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/164804/apasfalise-o-toysk-ena-xexoristo-meros-stin-kolasi-gia-osoys-proothisan-brexit-xoris-sxedio 1
Kostasallinone Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Για την ώρα η Αγγλία δεν επηρεάζει την ΕΕ γιατι ο κάθε ένας έχει το δικό του νόμισμα, μένει να δούμε τι θα γίνει αφότου φύγει. Ποιες εταιρίες θα φύγουν για εκεί, ποιες θα έρθουν εδώ, τι θα γίνει με το τελωνείο, εάν θα βρεθεί κανένας δούρειος ίππος όπως Γιβραλτάρ, Κύπρος.
tobindax Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, theopan είπε Καλά... Η "Αγγλίτσα" δεν έχει τη δύναμη και την έχει η Γερμανία (με ποιούς συμμάχους/εταίρους άραγε; Τη Σλοβενία ή μήπως ...την Ελλάδα;). Κρατήστε το ποστ μου για μελλοντική χρήση και τα ξαναλέμε. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη ηγετική δύναμη η Γερμανία για ακριβώς τον ίδιο λόγο που αποκάλεσα την Αγγλία αγγλίτσα. Είναι όλες ανίσχυρες μπροστά σε ενωμένες όλες τις υπόλοιπες χώρες. Ο μόνος λόγος που η Γερμανία δίνει την ψευδαίσθηση της ηγετικής ισχύος είναι ότι απλά τυχαίνει ότι θέλει να το θέλουν και πολλές άλλες, π.χ. Ολλανδία σχεδόν πάντα. ΥΓ. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει άλλα έχουμε προσεγγιστικά την οικονομικοπολιτική ισχύ των ΗΠΑ όταν είμαστε ενωμένοι. 9 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Για την ώρα η Αγγλία δεν επηρεάζει την ΕΕ γιατι ο κάθε ένας έχει το δικό του νόμισμα, μένει να δούμε τι θα γίνει αφότου φύγει. Ποιες εταιρίες θα φύγουν για εκεί, ποιες θα έρθουν εδώ, τι θα γίνει με το τελωνείο, εάν θα βρεθεί κανένας δούρειος ίππος όπως Γιβραλτάρ, Κύπρος. Δεν είναι το νόμισμα που παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την περίπτωση αλλά το ότι εάν αποκοπούν εμπορικά από την ΕΕ χωρίς καμία συμφωνία θα έχουν ακραία προβλήματα εμπορίου αφού τουλάχιστον το 50% των εξαγωγών τους πάει στην ΕΕ. Εξάλλου με Ευρώ έπαιζαν πολύ στο Λονδίνο οι χρηματιστηριακές τους εταιρίες (είναι/ήταν ο ισχυρότερός τους κλάδος) οπότε το Ευρώ για αυτούς δεν είναι αδιάφορο. ΥΓ. Ήδη έχουν φύγει γύρω στο 1 τρισεκατομμύριο (ναι, τρις) επενδύσεις από την Αγγλία (κυρίως λονδίνο) προς Ευρώπη (ειδικά Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία). Πάρα πολλές εταιρίες μετέφεραν και τα ευρωπαϊκά τους κέντρα εκεί, ακόμα και βρετανικές. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από tobindax
ppetr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, tobindax είπε ΥΓ. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει άλλα έχουμε προσεγγιστικά την οικονομικοπολιτική ισχύ των ΗΠΑ όταν είμαστε ενωμένοι. Αυτος ηταν ο σκοπος της νομισματικης ενωσης. Πριν απο αυτο, παγκοσμιο νομισμα ηταν το $ Εγω παντως μετα απο τοσες αποτυχημενες αποπειρες επανενεργοποιησης του λογαριασμου μου, γυρισα τις λιρες σε €, εβγαλα το κατοσταρικακι μου, και τα εστειλα ολα στη Leopay Δεν τους χαλασε
Kostasallinone Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Δεν είναι το νόμισμα που παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την περίπτωση αλλά το ότι εάν αποκοπούν εμπορικά από την ΕΕ χωρίς καμία συμφωνία θα έχουν ακραία προβλήματα εμπορίου αφού τουλάχιστον το 50% των εξαγωγών τους πάει στην ΕΕ. Εξάλλου με Ευρώ έπαιζαν πολύ στο Λονδίνο οι χρηματιστηριακές τους εταιρίες (είναι/ήταν ο ισχυρότερός τους κλάδος) οπότε το Ευρώ για αυτούς δεν είναι αδιάφορο. ΥΓ. Ήδη έχουν φύγει γύρω στο 1 τρισεκατομμύριο (ναι, τρις) επενδύσεις από την Αγγλία (κυρίως λονδίνο) προς Ευρώπη (ειδικά Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία). Πάρα πολλές εταιρίες μετέφεραν και τα ευρωπαϊκά τους κέντρα εκεί, ακόμα και βρετανικές. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις το δικό σου νόμισμα και τελείως διαφορετικό να μπεις στην διαδικασία κοπείς νέου νομίσματος το οποίο θα πρέπει να παρουσιάσεις στον υπόλοιπο κόσμο απο το μηδέν. Αυτό και μόνο καθιστά την αύξηση τιμής ακόμα και στα εγχώρια πρώτης ανάγκης προϊόντα.
overpower Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι το verify το είχα κάνει μέσω ταυτότητας. Μπορώ να το ξανά κάνω μέσω του ίδιου verification? Δηλαδή να ξανά στείλω ταυτότητα. Επίσης, πόσες μέρες κάνει πλέον η κάρτα? Έληξε και θέλω να δω αν θα την στείλω εδώ που σπουδάζω ή στο σπίτι μου για Πάσχα που θα γυρίσω
EuphangeL Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 1:22 ΠΜ, EuphangeL είπε Χαχαχαχα αυτή η γλοιώδης νυφίτσα ο Frozen, ακόμα και τις πατούσες του ξανθού θα έγλυφε Τα χαλάσανε τελικά. Ποιος ξέρει ποιος δεν άρεσε σε ποιον 🙄 https://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/110113/apohorise-apo-ti-revolut-o-dimitris-litsikakis
achilles_g_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μου έστειλαν κι εμένα για verify. 3-4 φορές έβαλα την ταυτότητα κι μου ήρθε μήνυμα ότι δεν έγινε. Δεν ξανακάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα