pcbmaniac Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, turbat0s είπε E αυτό λέει. Έκανε λάθος στην αποστολή του εμβάσματος, γι' αυτό τώρα ψάχνει τα λεφτά. Καλά τα λες αλλά μέχρι πριν 1 μήνα που έστελνα στο ίδιο ΙΒΑΝ δεν είχα πρόβλημα. Δηλαδή άλλαξε μετά από 1 μήνα; Λέω να περιμένω μέχρι Δευτέρα και αν δεν γίνει κάτι θα αναγκαστώ να χάσω τα 20 ευρώ + ότι ζητήσει η revolut για την διόρθωση εμβάσματος δηλαδή για τα 2 λεπτά εργασίας που θα χρειστεί ο τραπεζικός για να αλλάξει το ΙΒΑΝ. Κρίμα. EDIT: Να συμπληρώσω ότι έστειλα και μήνυμα στο φορουμ τους και περιμένω έγκριση από τον μοντ για να μπει. Αντε να δούμε τι θα δούμε... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από pcbmaniac
turbat0s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, pcbmaniac είπε Καλά τα λες αλλά μέχρι πριν 1 μήνα που έστελνα στο ίδιο ΙΒΑΝ δεν είχα πρόβλημα. Δηλαδή άλλαξε μετά από 1 μήνα; Αυτό πάλι μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Πάνε 2 χρόνια που έχουν όλοι ατομικό ΙΒΑΝ, πώς δεν το πήρες χαμπάρι? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από turbat0s
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 @pcbmaniac ειπαμε και πιο πανω θα το αφήσεις ως εχει και θα περιμένεις το έμβασμα να γυρίσει πίσω, υπομονή οσο χρειαστεί. 1
grinder_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, theopan είπε Σε τι διαφωνούμε; Τη συμπεριφορά των τραπεζών χλευάζω και είμαι της ίδια άποψης με εσένα και στα παρακάτω που γράφεις. Δεν διαφώνησα κάπου. Απλώς ήθελα να "προσθέσω" με αφορμή αυτά που ανέφερες.
Doubt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, pcbmaniac είπε Εγώ έστειλα τα 150 στο IBAN GB73BARC20364759245833 σε αυτά τα στοιχεία: Χώρα:United Kingdom Κωδικός Τράπεζας (BIC):LOYDGB21F09 Τράπεζα Δικαιούχου:LLOYDS BANK PLC Διεύθυνση Τράπεζας:BAILEY DRIVE GILLINGHAM BUSINESS PARK Πόλη Τράπεζας:GILLINGHAM Αρ. Λογαριασμού ή ΙΒΑΝ Δικαιούχου:GB73BARC20364759245833 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου:Revolut LTD Διεύθυνση Δικαιούχου: Πόλη Δικαιούχου: Πληροφορίες Δικαιούχου:19133785 Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής:19133785 Τα καταλάβαμε την πρώτη φορά που τα έγραψες και είπαμε πως δεν ισχύουν. Το σωστό ΙΒΑΝ υπάρχει στην εφαρμογή σου, στο λογαριασμό EUR. Όπως γράφτηκε, απλά περιμένεις το αποτυχημένο έμβασμα να γυρίσει πίσω.
molot12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μαύρα σύννεφα και εδώ....https://www.finextra.com/newsarticle/33454/tales-from-the-dark-side-of-the-revolut-revolution-cfo-resigns
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, molot12 είπε Μαύρα σύννεφα και εδώ....https://www.finextra.com/newsarticle/33454/tales-from-the-dark-side-of-the-revolut-revolution-cfo-resigns
Hapatingo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί. Τον κατηγορούν γιατί τους έχει πάρει τα σώβρακα και θέλει να κατακτήσει την Αμερική και δεν τον αφήνουν. Μεγαλοτραπεζίτες πετάνε τα πτυχία τους απο τους ουρανοξύστες. 500εκ. μόνο το περασμένο τετράμηνο πήρε απο τους Ασιάτες επενδυτές και περιμένει άλλα 500εκ. απο την softbank. Στην Λιθουανία ξεκινούν το αντί- ρωσικό κίνημα απο αμερικάνικο δάκτυλο και ανακάλυψαν οτι ο πατέρας του ceo της revolut δουλεύει για την gazprom. Μόνο η revolut εάν ξεκινήσει την τραπεζική της υπηρεσία στην Λιθουανία αυξάνεται το αεπ της χώρας κατά 2 μονάδες. Τώρα τα περί ωραρίων, ας αναστήσουν τον steve jobs να τους τα πει καλύτερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Hapatingo είπε Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί. Τον κατηγορούν γιατί τους έχει πάρει τα σώβρακα και θέλει να κατακτήσει την Αμερική και δεν τον αφήνουν. Μεγαλοτραπεζίτες πετάνε τα πτυχία τους απο τους ουρανοξύστες. 500εκ. μόνο το περασμένο τετράμηνο πήρε απο τους Ασιάτες επενδυτές και περιμένει άλλα 500εκ. απο την softbank. Στην Λιθουανία ξεκινούν το αντί- ρωσικό κίνημα απο αμερικάνικο δάκτυλο και ανακάλυψαν οτι ο πατέρας του ceo της revolut δουλεύει για την gazprom. Μόνο η revolut εάν ξεκινήσει την τραπεζική της υπηρεσία στην Λιθουανία αυξάνεται το αεπ της χώρας κατά 2 μονάδες. Τώρα τα περί ωραρίων, ας αναστήσουν τον steve jobs να τους τα πει καλύτερα. σιγα μη πεσουν και σε καταθλιψη οι τραπεζιτες... αν η Revo αυξανει το ΑΕΠ μιας χωρας 2% ας ερθει εδω να σωσει και τη χωρα 😂 παντως σωστη κινηση. οταν σκαει οποιαδηποτε στραβη, βγαινεις μπροστα και βγαζεις ανακοινωση. https://blog.revolut.com/let-me-sec-the-record-straight/amp/ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
santac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 πείτε μου τι έκανα λάθος. Κάνω μια αγορά από ebay και πληρώνω με paypal έχοντας συνδέσει τη revolut. Η αγορά ήταν σε $ και στην κάρτα είχα €. Ολοκληρώνεται η πληρωμή με ισοτιμία 1€ =1,090$ (μου το έγραφε και πριν πατήσω πληρωμή). Κοιτώντας όμως στην εφαρμογή της revolut βλέπω ισοτιμία 1€=1,37$. Τη ίδια ισοτιμία μου έδειχνε και το ebay (ξέρετε από κάτω που βγάζει την τιμή σε €) Γιατί λοιπόν εγώ πλήρωσα με χειρότερη ισοτιμία εις βάρος μου; Αν πλήρωνα με την συνδεδεμένη χρεωστική της εθνικής μήπως ήταν καλύτερα;
turbat0s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, santac είπε Ολοκληρώνεται η πληρωμή με ισοτιμία 1€ =1,090$ (μου το έγραφε και πριν πατήσω πληρωμή). Πότε έγινε αυτό? Δεν έχει ανέβει τόσο το δολάριο τους τελευταίους μήνες (παίζει 1,12€ με 1,14€) 1 ώρα πριν, santac είπε Γιατί λοιπόν εγώ πλήρωσα με χειρότερη ισοτιμία εις βάρος μου; Για δες στα coversion options του paypal Προφίλ > Πληρωμές > Αυτόματες Πληρωμές> Set Available Funding Sources > Conversion Options. Ποιό option είναι επιλεγμένο?
santac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πότε έγινε αυτό? Δεν έχει ανέβει τόσο το δολάριο τους τελευταίους μήνες (παίζει 1,12€ με 1,14€) Για δες στα coversion options του paypal Προφίλ > Πληρωμές > Αυτόματες Πληρωμές> Set Available Funding Sources > Conversion Options. Ποιό option είναι επιλεγμένο? λίγο πριν γράψω το μήνυμα. έπρεπε να είναι επιλεγμένο το 2ο. Να πάρει. τόσες φορές το είχα ρυθμίσει αυτό. στην άλλη κάρτα που είχα, ήταν το 2π Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από santac
alfeios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, santac είπε λίγο πριν γράψω το μήνυμα. έπρεπε να είναι επιλεγμένο το 2ο. Να πάρει. τόσες φορές το είχα ρυθμίσει αυτό. στην άλλη κάρτα που είχα, ήταν το 2π Πράγματι. Πολλές φορές "αλλάζει" μόνο του. Θέλει κοίταγμα συχνα
Doubt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δεν αλλάζει μόνο του ακριβώς. Αν ο χρήστης αλλάξει-προσθέσει κάρτα γυρίζει στο default που είναι το πρώτο. Όταν κάνεις κάποια αλλαγή πρέπει να το ελέγχεις μετά. 1
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν αλλάζει μόνο του ακριβώς. Αν ο χρήστης αλλάξει-προσθέσει κάρτα γυρίζει στο default που είναι το πρώτο. Όταν κάνεις κάποια αλλαγή πρέπει να το ελέγχεις μετά. Δεν το ηξερα αυτο. Χρησιμη παρατηρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα