asdfnikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Errik είπε Επειδή έχω καιρό να μεταφέρω με έμβασμα, πόσο καιρό κάνει το processing ? 5-6 μέρες όπως παλιά ή το έχουν φτιάξει πιο γρήγορα? την επόμενη εργάσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, pcbmaniac είπε Στις 14 Φεβ προσπάθησα να στείλω ένα έμβασμα από eurobank σε revo. Δεν έβλεπα καμία ανανέωση στο ποσό και τελικά μιλώντας στο τσατ με την υποστήριξη της revo διαπίστωσαν ότι δεν ήρθε ποτέ το έμβασμα! Υπ όψη ότι χρησιμοποιούσα ένα template μεταφοράς για να μη γράφω τα στοιχεία ξανά και ξανά. Τελευταία επιτυχημένη μεταφορά έκανα πριν από ένα μήνα. Τώρα τι άλλαξε; Προσπαθώντας να βρω άκρη μου είπαν ότι το έμβασμα θα επιστρέψει πίσω εφ΄ όσον δεν το έλαβε η revo. Ναι αλλά πόσο πρέπει να περιμένω; Η κάρτα που χρησιμοποιώ ως λογαριασμό είναι debit mastercard eurobank. Όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον στην eurobank να βγάλω άκρη, η αυτόματη τελεφωνήτρια ζητούσε αριθμό οποιασδήποτε κάρτας eurobank αλλά μόλις έβαζα τον αριθμό της κάρτας μου, δεν τον δεχόταν. Τι μπορώ να κάνω; Παρακάτω είναι τα στοιχεία (επεξεργασμένα) που χρησιμοποιούσα για να κάνω μεταφορά από eurobank σε revo. Στοιχεία Παραλήπτη ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GB12345678901234567890 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ Revolut LTD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 19133785 Τράπεζα παραλήπτη ΧΩΡΑ United Kingdom BIC LOYDDEBBXXX ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ LLOYDS BANK PLC ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ P O BOX 548 ΠΟΛΗ LEEDS Στοιχεία xρέωσης ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ GR12345678901234567890 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΛΗΣ 150,00 EUR ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ 151,20 EUR ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας. Τρόπος εκτέλεσης και χρέωσης προμηθειών/εξόδων ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΖ ΤΡΑΠΕΖΑ LOYDGB21F09 ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ Κανονική Προτεραιότητα ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 8999 - Δ/ΝΣΗ ΗΛ.ΤΡΑΠ.INTERNET AUTOMATIC ENTRIES ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΤΟΛΕΑ 19133785 ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 ΤΟΚΟΦΟΡΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ O11111111111111 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Επιτυχημένη αποστολή Τα εστειλες στον παλιο λογαριασμο που απαιτούνταν το reference number? Ακόμα εκεί στέλνεις; Το είπες στο support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, pcbmaniac είπε Στις 14 Φεβ προσπάθησα να στείλω ένα έμβασμα από eurobank σε revo. Δεν έβλεπα καμία ανανέωση στο ποσό και τελικά μιλώντας στο τσατ με την υποστήριξη της revo διαπίστωσαν ότι δεν ήρθε ποτέ το έμβασμα! Υπ όψη ότι χρησιμοποιούσα ένα template μεταφοράς για να μη γράφω τα στοιχεία ξανά και ξανά. Τελευταία επιτυχημένη μεταφορά έκανα πριν από ένα μήνα. Τώρα τι άλλαξε; Προσπαθώντας να βρω άκρη μου είπαν ότι το έμβασμα θα επιστρέψει πίσω εφ΄ όσον δεν το έλαβε η revo. Ναι αλλά πόσο πρέπει να περιμένω; Η κάρτα που χρησιμοποιώ ως λογαριασμό είναι debit mastercard eurobank. Όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον στην eurobank να βγάλω άκρη, η αυτόματη τελεφωνήτρια ζητούσε αριθμό οποιασδήποτε κάρτας eurobank αλλά μόλις έβαζα τον αριθμό της κάρτας μου, δεν τον δεχόταν. Τι μπορώ να κάνω; Παρακάτω είναι τα στοιχεία (επεξεργασμένα) που χρησιμοποιούσα για να κάνω μεταφορά από eurobank σε revo. Στοιχεία Παραλήπτη ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GB12345678901234567890 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ Revolut LTD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 19133785 Τράπεζα παραλήπτη ΧΩΡΑ United Kingdom BIC LOYDDEBBXXX ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ LLOYDS BANK PLC ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ P O BOX 548 ΠΟΛΗ LEEDS Στοιχεία xρέωσης ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ GR12345678901234567890 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΛΗΣ 150,00 EUR ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ 151,20 EUR ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας. Τρόπος εκτέλεσης και χρέωσης προμηθειών/εξόδων ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΖ ΤΡΑΠΕΖΑ LOYDGB21F09 ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ Κανονική Προτεραιότητα ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 8999 - Δ/ΝΣΗ ΗΛ.ΤΡΑΠ.INTERNET AUTOMATIC ENTRIES ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΤΟΛΕΑ 19133785 ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 ΤΟΚΟΦΟΡΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ O11111111111111 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Επιτυχημένη αποστολή Τα εστειλες στο IBAN που ειναι στο ονομα σου η στο IBAN της Revolut τον γνωστό κουβά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μιλώντας στο τσατ τους είπα ότι χρησιμοποιώ ένα template με reference αλλά δεν είπε κάτι. Όταν λες κουβά τι εννοείς; Πάνε τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, pcbmaniac είπε Μιλώντας στο τσατ τους είπα ότι χρησιμοποιώ ένα template με reference αλλά δεν είπε κάτι. Όταν λες κουβά τι εννοείς; Πάνε τα λεφτά; Τα έστειλες σε ένα λογαριασμο που εδω και πολυ καιρό δε χρησιμοποιείται. Γιαυτο καθυστερουν να στα πιστωσουν. Mιλα στο support και πες συγκεκριμενα το Iban στο οποίο τα εστειλες για να το ψάξουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Τα έστειλες σε ένα λογαριασμο που εδω και πολυ καιρό δε χρησιμοποιείται. Γιαυτο καθυστερουν να στα πιστωσουν. Mιλα στο support και πες συγκεκριμενα το Iban στο οποίο τα εστειλες για να το ψάξουν.... Μόλις πριν ενα λεπτό μιλούσα στο τσατ και μου είπαν ότι δεν έλαβαν κάτι και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Το θέμα είναι γιατί δεν μπορώ να μιλήσω με eurobank λόγω ότι δεν δέχεται τον αριθμό της κάρτας μου η οποία λήγει το 2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, pcbmaniac είπε Μόλις πριν ενα λεπτό μιλούσα στο τσατ και μου είπαν ότι δεν έλαβαν κάτι και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Το θέμα είναι γιατί δεν μπορώ να μιλήσω με eurobank λόγω ότι δεν δέχεται τον αριθμό της κάρτας μου η οποία λήγει το 2022. Λόγο capital control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Αν δεν έχεις τη φυσική κάρτα, μπορείς να πληρώσεις μέσω NFC απ'το κινητό; Επίσης, πόσο καιρό κάνει η φυσική κάρτα να έρθει σπίτι Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, pcbmaniac είπε Στις 14 Φεβ προσπάθησα να στείλω ένα έμβασμα από eurobank σε revo. Δεν έβλεπα καμία ανανέωση στο ποσό και τελικά μιλώντας στο τσατ με την υποστήριξη της revo διαπίστωσαν ότι δεν ήρθε ποτέ το έμβασμα! Υπ όψη ότι χρησιμοποιούσα ένα template μεταφοράς για να μη γράφω τα στοιχεία ξανά και ξανά. Τελευταία επιτυχημένη μεταφορά έκανα πριν από ένα μήνα. Τώρα τι άλλαξε; Προσπαθώντας να βρω άκρη μου είπαν ότι το έμβασμα θα επιστρέψει πίσω εφ΄ όσον δεν το έλαβε η revo. Ναι αλλά πόσο πρέπει να περιμένω; Η κάρτα που χρησιμοποιώ ως λογαριασμό είναι debit mastercard eurobank. Όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον στην eurobank να βγάλω άκρη, η αυτόματη τελεφωνήτρια ζητούσε αριθμό οποιασδήποτε κάρτας eurobank αλλά μόλις έβαζα τον αριθμό της κάρτας μου, δεν τον δεχόταν. Τι μπορώ να κάνω; Παρακάτω είναι τα στοιχεία (επεξεργασμένα) που χρησιμοποιούσα για να κάνω μεταφορά από eurobank σε revo. Στοιχεία Παραλήπτη ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GB12345678901234567890 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ Revolut LTD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 19133785 Τράπεζα παραλήπτη ΧΩΡΑ United Kingdom BIC LOYDDEBBXXX ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ LLOYDS BANK PLC ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ P O BOX 548 ΠΟΛΗ LEEDS Στοιχεία xρέωσης ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ GR12345678901234567890 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΛΗΣ 150,00 EUR ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ 151,20 EUR ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας. Τρόπος εκτέλεσης και χρέωσης προμηθειών/εξόδων ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΖ ΤΡΑΠΕΖΑ LOYDGB21F09 ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ Κανονική Προτεραιότητα ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 8999 - Δ/ΝΣΗ ΗΛ.ΤΡΑΠ.INTERNET AUTOMATIC ENTRIES ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΤΟΛΕΑ 19133785 ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 ΤΟΚΟΦΟΡΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ O11111111111111 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Επιτυχημένη αποστολή Να μη χρησιμοποιείς το ιστορικό για να κάνεις συναλλαγές Πήγαινε στη εφαρμογη της ρεβο και δες ποιο είναι το iban που έχεις στην ρεβο και εκεί στείλτα. Τα χρήματά σου θα γυρίσουν πίσω μετα ~15 μέρες, εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 1:37 ΜΜ, grinder_ είπε Ως καταναλωτές θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ότι είχαμε μια υπηρεσία δωρεάν και πλέον θα έχει χρέωση, χωρίς να έχει συμβεί κάποιο "κοσμοϊστορικό" γεγονός που να δικαιολογεί αυτή την μεταβολή. Ακόμα και αυτό που γράφεις στο bold θα μπορούσα να το δεχτώ εάν είχαμε την επιλογή να πάμε παραπέρα. Σε τι διαφωνούμε; Τη συμπεριφορά των τραπεζών χλευάζω και είμαι της ίδια άποψης με εσένα και στα παρακάτω που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) περιμενω την ωρα και τη στιγμη που η revolut θα βγαλει και αυτη το δικο της pos στην αγορα και μαζι με τη viva και τη mypos θα τρωνε κοματαρες απο την πιτα των τραπεζων, εκει να δειτε ηττα που θα παθουν οι τραπεζες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbmaniac Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Μιλάω τηλεφωνικά με eurobank και μου λένε να κάνω διόρθωση εμβάσματος αλλά για θα με χρεώσουν 20 ευρώ. Το ίδιο λέει πιθανόν να κάνει και η άλλη τράπεζα. Δηλαδή θα χάσω 40 ευρώ για ένα λάθος που έκανα να στείλω σε παλιό λογαριασμό της revo με το έτσι θέλω. Εγώ έστειλα τα 150 στο IBAN GB73BARC20364759245833 σε αυτά τα στοιχεία: Χώρα:United Kingdom Κωδικός Τράπεζας (BIC):LOYDGB21F09 Τράπεζα Δικαιούχου:LLOYDS BANK PLC Διεύθυνση Τράπεζας:BAILEY DRIVE GILLINGHAM BUSINESS PARK Πόλη Τράπεζας:GILLINGHAM Αρ. Λογαριασμού ή ΙΒΑΝ Δικαιούχου:GB73BARC20364759245833 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου:Revolut LTD Διεύθυνση Δικαιούχου: Πόλη Δικαιούχου: Πληροφορίες Δικαιούχου:19133785 Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής:19133785 Η revo λέει ότι δεν έλαβε τίποτε. Καμιά ιδέα να γλυτώσω το 40αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, pcbmaniac είπε Η revo λέει ότι δεν έλαβε τίποτε. Καμιά ιδέα να γλυτώσω το 40αρι; Ρώτα τη eurobank στις πόσες μέρες ακυρώνεται το έμβασμα. Είσαι ήδη στη 14η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, pcbmaniac είπε Καλημέρα. Μιλάω τηλεφωνικά με eurobank και μου λένε να κάνω διόρθωση εμβάσματος αλλά για θα με χρεώσουν 20 ευρώ. Το ίδιο λέει πιθανόν να κάνει και η άλλη τράπεζα. Δηλαδή θα χάσω 40 ευρώ για ένα λάθος που έκανα να στείλω σε παλιό λογαριασμό της revo με το έτσι θέλω. Εγώ έστειλα τα 150 στο IBAN GB73BARC20364759245833 σε αυτά τα στοιχεία: Χώρα:United Kingdom Κωδικός Τράπεζας (BIC):LOYDGB21F09 Τράπεζα Δικαιούχου:LLOYDS BANK PLC Διεύθυνση Τράπεζας:BAILEY DRIVE GILLINGHAM BUSINESS PARK Πόλη Τράπεζας:GILLINGHAM Αρ. Λογαριασμού ή ΙΒΑΝ Δικαιούχου:GB73BARC20364759245833 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου:Revolut LTD Διεύθυνση Δικαιούχου: Πόλη Δικαιούχου: Πληροφορίες Δικαιούχου:19133785 Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής:19133785 Η revo λέει ότι δεν έλαβε τίποτε. Καμιά ιδέα να γλυτώσω το 40αρι; ονοματεπωνυμο δικαιουχου γιατι revolut και οχι το ονομα του κατοχου του λογαριασμου ; δεν ειναι πλεον προσωπικα τα IBAN των χρηστων της revolut ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, VICKR είπε ονοματεπωνυμο δικαιουχου γιατι revolut και οχι το ονομα του κατοχου του λογαριασμου ; δεν ειναι πλεον προσωπικα τα IBAN των χρηστων της revolut ; E αυτό λέει. Έκανε λάθος στην αποστολή του εμβάσματος, γι' αυτό τώρα ψάχνει τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα