Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης κάτι άλλο που έχει προστεθεί στο premium είναι η ασφάλεια σε περίπτωση που καθυστερήσει μια πτήση ή η παράδοση της αποσκευής για πάνω από 4 ώρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπαρχει τροπος να παιρνει κατευθειαν τα λεφτα η Revolut απο Ελλαδα? Πχ τα κουπονια των Κινεζομαγαζων πως θα τα προλαβαινουμε οταν θελει 1-2 μερες να γινει το top up?

Ακομα και PayPal να συνδεσεις θες Balance στο PayPal

Παιδιά μια βοήθεια. Φίλος θα πάει Τουρκία και θέλει μετρητά για τατουάζ. Μπορεί να πάει και 1000 ευρώ. Αλλά δέχονται μόνο μετρητά. Συμφέρει να γίνει μετατροπή μέσω ρεβολουτ? Αν ναι πως θα τα πάρει σε μετρητά? Από ΑΤΜ εκεί δεν θα έχει θέμα με το οριο ανάληψης?Η αυτό ισχύει μόνο για Ελλάδα? Τι αξίζει να κάνει σε αυτή τη περίπτωση? 

17 λεπτά πριν, xirosiman είπε

Φίλος θα πάει Τουρκία και θέλει μετρητά για τατουάζ. Μπορεί να πάει και 1000 ευρώ. Αλλά δέχονται μόνο μετρητά

Σε ευρώ θα πληρώσει ή σε λίρες?

9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ποια καρτα;

Την κάρτα της revolut. Την έχω σε φυσική μορφή. Πως γίνεται; Μου λέει ότι η διεύθυνση μου είναι διαφορετική από τη χώρα έκδοσης της κάρτας.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

8 ώρες πριν, Dr4In είπε

Δεν υπαρχει τροπος να παιρνει κατευθειαν τα λεφτα η Revolut απο Ελλαδα? Πχ τα κουπονια των Κινεζομαγαζων πως θα τα προλαβαινουμε οταν θελει 1-2 μερες να γινει το top up?

Ακομα και PayPal να συνδεσεις θες Balance στο PayPal

ΛΙγο offtopic αλλά τι εννοείς με αυτο; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1

2 λεπτά πριν, runner69 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ΛΙγο offtopic αλλά τι εννοείς με αυτο; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Τι πληροφοριες να δωσω? Απλα επειδη ψωνιζω συχνα απο Κινα τα κουπονια μενουν απο λιγα λεπτα μεχρι καποιες ωρες, μεσα σε αυτον τον χρονο δεν υπαρχει δυνατοτητα να ψωνισεις με Revolut.. 
Πχ ψωνισα προσφατα το Xiaomi Mi8 με καρτα που ηταν σε PayPal και μου εφαγε η Πειραιως 8€ για 390€ που πληρωσα το κινητο.. 

10 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Τι πληροφοριες να δωσω? Απλα επειδη ψωνιζω συχνα απο Κινα τα κουπονια μενουν απο λιγα λεπτα μεχρι καποιες ωρες, μεσα σε αυτον τον χρονο δεν υπαρχει δυνατοτητα να ψωνισεις με Revolut.. 
Πχ ψωνισα προσφατα το Xiaomi Mi8 με καρτα που ηταν σε PayPal και μου εφαγε η Πειραιως 8€ για 390€ που πληρωσα το κινητο.. 

Νομιζα οτι υπονουσες κατι αλλο. Αυτο εξυπακουεται οτι πρεπει να εχεις φορτωμενα λεφτα. Ειναι διαφορετική "τραπεζικη" υπηρεσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...