Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teot είπε

Βλέποντας το τιμοκατάλογο της Πειραιώς....

μιλάει για  ΕΟΧ ... και απ οτι κατάλαβα απο τα γραφόμενα σας ισχύει και για άλλες τράπεζες... δεν ξέρω αν ισχύει για όλες.

Το εισερχόμενο έμβασμα   χρεώνεται  με  0,5 για  ποσά μέχρι 5000  με υποσημείωση... 

έως τη συμπλήρωση του ημερησίου ορίου των 5.000 ευρώ για εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού αθροιστικά ανά πελάτη,  σύμφωνα με το Ν.5167/2024.

αυτο καινούριος όρος  που σκέφτηκαν..... για να μειώσουν την απώλεια εσόδων... με την άδεια του νόμου φυσικά....

Απόσπασμα  του Ν.5167/2024 άρθρο 48

"2. Οι προμήθειες και οι κάθε είδους χρεώσεις των παρόχων υπηρεσιών πληρωμών της παρ. 2 του άρθρου 1 και του άρθρου 4 του ν. 4537/2018 που εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις ακόλουθες συναλλαγές δεν υπερβαίνουν, ανά συναλλαγή το ποσό των:

α) Πενήντα λεπτών (0,50) του ευρώ για αποστολή χρημάτων (εξερχόμενο έμβασμα) και

β) πενήντα λεπτών (0,50) του ευρώ για λήψη χρημάτων (εισερχόμενο έμβασμα).

Οι περ. α) και β) ισχύουν για φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες, ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, για ποσά έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ημερησίως και αφορούν στην απλή μεταφορά πίστωσης, καθώς και στην άμεση μεταφορά πίστωσης (SEPA/άμεσος διακανονισμός), από μία τράπεζα σε άλλη τράπεζα του εσωτερικού μέσω ψηφιακών δικτύων πληρωμής (web/ mobile/internet banking)."

Παραθέτω αποσπάσματα απο το τιμολόγιο της Πειραιως....

φφγ.jpg

Θετική εξέλιξη σε κάθε περίπτωση, όπως και η δωρεάν πληρωμή λογαριασμών (επιτέλους).

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, teot είπε

Βλέποντας το τιμοκατάλογο της Πειραιώς....

μιλάει για  ΕΟΧ ... και απ οτι κατάλαβα απο τα γραφόμενα σας ισχύει και για άλλες τράπεζες... δεν ξέρω αν ισχύει για όλες.

Το εισερχόμενο έμβασμα   χρεώνεται  με  0,5

Δηλαδή ισχύει και για έμβασμα από ΙΒΑΝ Ρέβολουτ σε ΙΒΑΝ Πειραιώς 0.50ευρώ προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος έως 5000 ευρώ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Billator είπε

Βασικά μπορείς να το έχεις σε όσες συσκευές θες εφόσον τις κάνεις κανονικό verification. 

Δεν το ήξερα.Σε άλλες τραπεζικές εφαρμογες σε πετάει έξω όταν την ενεργοποιήσεις σε άλλη συσκευη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν το ήξερα.Σε άλλες τραπεζικές εφαρμογες σε πετάει έξω όταν την ενεργοποιήσεις σε άλλη συσκευη.

Αυτό ακριβώς γίνεται και στην revolut.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Oliver12 είπε

Αυτό ακριβώς γίνεται και στην revolut.

Εγώ το έχω σε 3 συσκευές.  Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο πέρα από το κλασικό verification. 

Και μέσα στο apo της Revolut σου δείχνει τις συσκευές και μπορείς να τις αποσυνδέσεις όποτε θες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lyap13 είπε

Δηλαδή ισχύει και για έμβασμα από ΙΒΑΝ Ρέβολουτ σε ΙΒΑΝ Πειραιώς 0.50ευρώ προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος έως 5000 ευρώ?

Αυτο ειναι το ερωτημα, αν απο IBAN revolut σε iban συστημικης ειναι 50 λεπτα πλεον, αν καποιος το δοκιμασει ας ενημερωσει!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, το δωρεάν δίμηνο premium tier που δίνουν κάποιες φορές προϋποθέτει να κλείσεις κάποιους μήνες παραμονής σε αυτό το πρόγραμμα ώστε να μη χρεωθείς κάποιο penalty ακύρωσης, ή το αποδέχομαι και αν θέλω το ακυρώνω πριν το πέρας του 2μήνου χωρίς καμία χρέωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα, το δωρεάν δίμηνο premium tier που δίνουν κάποιες φορές προϋποθέτει να κλείσεις κάποιους μήνες παραμονής σε αυτό το πρόγραμμα ώστε να μη χρεωθείς κάποιο penalty ακύρωσης, ή το αποδέχομαι και αν θέλω το ακυρώνω πριν το πέρας του 2μήνου χωρίς καμία χρέωση;

-Αν είσαι ήδη σε κάποιο πλάνο η "ρήτρα" , εφόσον ΔΕΝ πέρασαν 12 μήνες, αφορά παραμονή στο αρχικό πλάνο όχι στο δωρεάν Premium και δεν απαιτείτε η διατήρηση αυτού μετά για άλλους 12 μήνες αλλά για το διάστημα που απομένει από την έναρξη της αρχικής συνδρομής. 
-Αν δεν είσαι σε κάποιο πλάνο πρέπει να ακυρώσεις ΠΡΙΝ ολοκληρωθούν οι 2 μήνες διαφορετικα θα μπει ρήτρα.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2025 στις 2:24 ΜΜ, Billator είπε

-Αν είσαι ήδη σε κάποιο πλάνο η "ρήτρα" , εφόσον ΔΕΝ πέρασαν 12 μήνες, αφορά παραμονή στο αρχικό πλάνο όχι στο δωρεάν Premium και δεν απαιτείτε η διατήρηση αυτού μετά για άλλους 12 μήνες αλλά για το διάστημα που απομένει από την έναρξη της αρχικής συνδρομής. 
-Αν δεν είσαι σε κάποιο πλάνο πρέπει να ακυρώσεις ΠΡΙΝ ολοκληρωθούν οι 2 μήνες διαφορετικα θα μπει ρήτρα.

Ευχαριστώ πολύ @Billator!

Δεν είμαι σε κάποιο πλάνο , οπότε ξεκινάω κ αν αλλάξω γνώμη το κόβω λιγο πριν τις 60 μέρες 

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να κανω μια "δοκιμαστικη" πωληση crypto αλλα δεν υπαρχει καποια επιλογη sell all. Πρεπει εγω να βαλω τον αριθμο manual? Ειμαι με android app αν παιζει καποιο ρολο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Ρε παιδια θελω να κανω μια "δοκιμαστικη" πωληση crypto αλλα δεν υπαρχει καποια επιλογη sell all. Πρεπει εγω να βαλω τον αριθμο manual? Ειμαι με android app αν παιζει καποιο ρολο.

Πατάς πάνω στο "ποσό" που έχεις και το επιλέγει προς πώληση όλο.

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Doubt said:

Πατάς πάνω στο "ποσό" που έχεις και το επιλέγει προς πώληση όλο.

Να σαι καλά. Πρέπει να είχα πατήσει παντού εκτός από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...