minotavros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, flyer είπε Οι <18 λογαριασμοί δε φορτίζουν αυτόματα. Δεν έχουν πρόσβαση στο κεντρικό λογαριασμό. Εννοείται ότι ο ασκών τη γονική μέριμνα και κάτοχος του κεντρικού λογαριασμού διαχείριζεται το budget του ανήλικου τέκνου. Τον φορτίζεις, λοιπόν, εσύ από το διαθέσιμο ποσό που έχεις στο κεντρικό revolut λογαριασμό. Από τη στιγμή που θα μπει δορυφόρος στον revolut λογαριασμό σου κάποιος <18 λογαριασμός, δημιουργούνται στο app και οι απαραίτητες συντομεύσεις για παρακολούθηση και topup των <18 λογαριασμών... Πολύ κατατοπιστικος, ευχαριστώ πολύ 👍! 1
Raylan Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ Πάω να συνδεθώ και μου ζητάει Face ID και δεν με αναγνωρίζει, τόσο πολύ άλλαξα Το έχετε πάθει και εσείς? Τώρα, τι γίνεται τώρα?
NikosKallithea Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ 42 λεπτά πριν, Raylan είπε Πάω να συνδεθώ και μου ζητάει Face ID και δεν με αναγνωρίζει, τόσο πολύ άλλαξα Το έχετε πάθει και εσείς? Τώρα, τι γίνεται τώρα? Προσπάθησε ξανα και ξανά μέχρι να το πάρει, να μην γελας και πίσω σου καλό ειναι να υπάρχει ενα ουδέτερο φόντο πχ τοίχος, οχι τοπια κλπ 1
Billator Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Raylan είπε Πάω να συνδεθώ και μου ζητάει Face ID και δεν με αναγνωρίζει, τόσο πολύ άλλαξα Το έχετε πάθει και εσείς? Τώρα, τι γίνεται τώρα? Αν φοράς γυαλια θυμήσου αν στο Face verification τότε φορούσες ή όχι. + ότι υπόθηκε από πάνω φυσικά. Γενικά αν κρίνει ότι για οποιοδήποτε λόγο η σύνδεση δεν είναι "ασφαλείς" (πχ αλλαγή δικτύου, συσκευής, μεγάλη περίοδος μη εισόδου) ζητάει Face Verification. Επίσης με κάθε νέα "επιβεβαίωση" ενημερώνονται και τα "αλλαγμένα" σου χαρακτηριστικά. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:37 μμ από Billator 1
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 03:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:46 μμ 1 ώρα πριν, Raylan είπε Πάω να συνδεθώ και μου ζητάει Face ID και δεν με αναγνωρίζει, τόσο πολύ άλλαξα Το έχετε πάθει και εσείς? Τώρα, τι γίνεται τώρα? Αυτό είναι σύμφωνα με το έγγραφο ταυτοποίησης που έχεις δώσει.Με εκείνη την φωτό πρέπει να μοιάζεις. 1
Raylan Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Προσπάθησε ξανα και ξανά μέχρι να το πάρει, να μην γελας και πίσω σου καλό ειναι να υπάρχει ενα ουδέτερο φόντο πχ τοίχος, οχι τοπια κλπ 32 λεπτά πριν, Billator είπε Αν φοράς γυαλια θυμήσου αν στο Face verification τότε φορούσες ή όχι. + ότι υπόθηκε από πάνω φυσικά. Γενικά αν κρίνει ότι για οποιοδήποτε λόγο η σύνδεση δεν είναι "ασφαλείς" (πχ αλλαγή δικτύου, συσκευής, μεγάλη περίοδος μη εισόδου) ζητάει Face Verification. Επίσης με κάθε νέα "επιβεβαίωση" ενημερώνονται και τα "αλλαγμένα" σου χαρακτηριστικά. 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό είναι σύμφωνα με το έγγραφο ταυτοποίησης που έχεις δώσει.Με εκείνη την φωτό πρέπει να μοιάζεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μετά από καμιά 30 προσπάθειες μου ζήτησε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, έβαλα το δίπλωμα και συνδέθηκα. 2
NikosKallithea Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Σε μενα παντως που εκανα συνδεση πριν 4-5 μέρες λόγω αλλαγης συσκευης με την δευτερη προσπάθεια το πήρε 1
userAnon Δημοσ. χθες στις 07:40 πμ Δημοσ. χθες στις 07:40 πμ Καλημέρα έχω λογαριασμό στην Revolut και θέλω να κάνω μια virtual κάρτα για την κόρη μου να την έχει στο κινητό, για τα έξοδα της κλπ. Υπάρχει τρόπος σε μια συγκεκριμένη κάρτα να βάζω πχ 50€ και να έχει διαθέσιμα μόνο αυτά και όχι όλο το ποσό που είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό μου?
kormos Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ 52 λεπτά πριν, userAnon είπε Καλημέρα έχω λογαριασμό στην Revolut και θέλω να κάνω μια virtual κάρτα για την κόρη μου να την έχει στο κινητό, για τα έξοδα της κλπ. Υπάρχει τρόπος σε μια συγκεκριμένη κάρτα να βάζω πχ 50€ και να έχει διαθέσιμα μόνο αυτά και όχι όλο το ποσό που είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό μου? Δεν σε καλύπτει αν πας στην κάρτα (ρυθμίσεις), στο όριο δαπανών και ορίσεις εκεί το μηνιαίο όριο;
userAnon Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ 1 minute ago, kormos said: Δεν σε καλύπτει αν πας στην κάρτα (ρυθμίσεις), στο όριο δαπανών και ορίσεις εκεί το μηνιαίο όριο; εκτός και αν είχα κάνει κάτι λάθος, δεν μπορούσα να βάλω όριο σε μια κάρτα αν θυμάμαι καλά. Πριν το πάμε στο παιδί, γίνεται να βάλω όρια ανά κάρτα στον λογαριασμό μου? Τώρα έχω 7-8 virtual. Πως μπορω στην καθε μία να ορίσω άλλο όριο και να μην τραβάνε από τον λογαριασμό γενικά?
kormos Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ 17 λεπτά πριν, userAnon είπε εκτός και αν είχα κάνει κάτι λάθος, δεν μπορούσα να βάλω όριο σε μια κάρτα αν θυμάμαι καλά. Πριν το πάμε στο παιδί, γίνεται να βάλω όρια ανά κάρτα στον λογαριασμό μου? Τώρα έχω 7-8 virtual. Πως μπορω στην καθε μία να ορίσω άλλο όριο και να μην τραβάνε από τον λογαριασμό γενικά? Βάζεις όριο σε όποια κάρτα θες μέσα από το βασικό λογαριασμό σου, στις ρυθμίσεις της κάθε κάρτας. Είναι μηνιαία ρύθμιση αυτή! 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, userAnon είπε εκτός και αν είχα κάνει κάτι λάθος, δεν μπορούσα να βάλω όριο σε μια κάρτα αν θυμάμαι καλά. Πριν το πάμε στο παιδί, γίνεται να βάλω όρια ανά κάρτα στον λογαριασμό μου? Τώρα έχω 7-8 virtual. Πως μπορω στην καθε μία να ορίσω άλλο όριο και να μην τραβάνε από τον λογαριασμό γενικά? ναι γίνεται,πας στην καρτα,ρυθμίσεις και βάζεις μηνιαίο όριο.Στην μιας χρήσης δεν μπορείς να βάλεις όριο. 1
lyap13 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για μεταφορά από Ρεβολουτ σε εθνική έσπαγα πάντα το πόσο σε 15 ευρώ ανά έμβασμα για να μην κρατάει η εθνική προμήθεια. Διαβάζω από αύριο ότι η προμήθεια για πόσο έως 5000 ευρώ γίνεται 0.50 ευρώ από την Εθνική (από 3+ ευρώ που ήταν πριν). Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά στείλω πχ 900 ευρώ μονοκόμματο (χωρίς να το σπάσω σε 15ευρα όπως πριν) θα μου χρεώσει μόνο 0.50 ευρώ η Εθνική? Ευχαριστώ Ένα διαφορετικό σκηνικό με καταργήσεις και μειώσεις προμηθειών θα βιώνουν από σήμερα οι πελάτες των τραπεζών καθώς τίθενται σε ισχύ οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Μέχρι αύριο Τρίτη τα λογισμικά των τραπεζών θα έχουν προσαρμοστεί ώστε: • στα εμβάσματα η ανώτατη χρέωση ανά συναλλαγή για μεταφορές χρημάτων έως 5.000 ευρώ από τράπεζα σε τράπεζα, να διαμορφωθεί στα 0,50 ευρώ. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από lyap13
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, lyap13 είπε Καλησπέρα, για μεταφορά από Ρεβολουτ σε εθνική έσπαγα πάντα το πόσο σε 15 ευρώ ανά έμβασμα για να μην κρατάει η εθνική προμήθεια. Διαβάζω από αύριο ότι η προμήθεια για πόσο έως 5000 ευρώ γίνεται 0.50 ευρώ από την Εθνική (από 3+ ευρώ που ήταν πριν). Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά στείλω πχ 900 ευρώ μονοκόμματο (χωρίς να το σπάσω σε 15ευρα όπως πριν) θα μου χρεώσει μόνο 0.50 ευρώ η Εθνική? Ευχαριστώ Ένα διαφορετικό σκηνικό με καταργήσεις και μειώσεις προμηθειών θα βιώνουν από σήμερα οι πελάτες των τραπεζών καθώς τίθενται σε ισχύ οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Μέχρι αύριο Τρίτη τα λογισμικά των τραπεζών θα έχουν προσαρμοστεί ώστε: • στα εμβάσματα η ανώτατη χρέωση ανά συναλλαγή για μεταφορές χρημάτων έως 5.000 ευρώ από τράπεζα σε τράπεζα, να διαμορφωθεί στα 0,50 ευρώ. Δεν αναφέρεται πουθενα στις ανακοινωσεις η χρεωση του εισερχομενου εμβασματος, πρεπει να το κάνει κάποιος για να το μάθουμε ή να περιμένουμε τα νεα τιμολογια που θα ανεβάσουν οι τράπεζες. 1
geomrk Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 ώρες πριν, lyap13 είπε Καλησπέρα, για μεταφορά από Ρεβολουτ σε εθνική έσπαγα πάντα το πόσο σε 15 ευρώ ανά έμβασμα για να μην κρατάει η εθνική προμήθεια. Διαβάζω από αύριο ότι η προμήθεια για πόσο έως 5000 ευρώ γίνεται 0.50 ευρώ από την Εθνική (από 3+ ευρώ που ήταν πριν). Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά στείλω πχ 900 ευρώ μονοκόμματο (χωρίς να το σπάσω σε 15ευρα όπως πριν) θα μου χρεώσει μόνο 0.50 ευρώ η Εθνική? Ευχαριστώ Ένα διαφορετικό σκηνικό με καταργήσεις και μειώσεις προμηθειών θα βιώνουν από σήμερα οι πελάτες των τραπεζών καθώς τίθενται σε ισχύ οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Μέχρι αύριο Τρίτη τα λογισμικά των τραπεζών θα έχουν προσαρμοστεί ώστε: • στα εμβάσματα η ανώτατη χρέωση ανά συναλλαγή για μεταφορές χρημάτων έως 5.000 ευρώ από τράπεζα σε τράπεζα, να διαμορφωθεί στα 0,50 ευρώ. και εγω αυτο περιμενω. στον τιμοκαταλογο της εθνικης παντως δεν βλεπω κατι για εισερχομενο εμβασμα για 0,50 ευρω οποτε απλα μπορει να μην εχει ανανεωθει. περιμενουμε υποθετω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα