Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, georgeteras είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι ακριβώς αλλάζει σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και ποιες είναι οι επιπλέον πληροφορίες που ζητάει για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες;

Εγω δεν βλεπω να εχει κανει αλλαγες στους ορους για τα κρυπτο, που το ειδες αυτο;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παρακάτω είναι σχεδόν όλο το μειλ που μου έχει στείλει η ρεβο

GEORGIOS,

Σε προηγούμενα emails σας ενημερώσαμε ότι μεταφέρουμε τους πελάτες της υπηρεσίας Κρυπτονομισμάτων από τη Revolut Ltd., στην RT Digital Securities Cyprus Ltd. (RTDSCL), προκειμένου να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς για τις αγορές κρυπτοστοιχείων (MiCA), οι οποίοι επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η RTDSCL είναι η οντότητα της Revolut στον ΕΟΧ για τα κρυπτονομίσματα, η οποία έχει συσταθεί στην Κύπρο και είναι εγγεγραμμένη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) με αριθμό μητρώου 001/22.

Θα πρέπει να υποβάλετε πρόσθετες πληροφορίες μέχρι 27/11/2024, απαντώντας σε ορισμένες ερωτήσεις. Πρέπει να συμπληρώσετε αυτές τις ερωτήσεις για να μας βοηθήσετε να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και να μπορέσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Κρυπτονομισμάτων, αφού μεταφερθείτε στη νέα οντότητα.

Τι συνεπάγεται η αλλαγή;

Μόλις προσκομίσετε τις σχετικές πληροφορίες, θα μεταφερθείτε στην RTDSCL και θα ισχύουν οι νέοι Όροι και Προϋποθέσεις.

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά στην εμπειρία χρήσης της εφαρμογής. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες Κρυπτονομισμάτων και στα token.

Εάν δεν λάβουμε τις πληροφορίες (πριν από 27/11/2024), θα μεταφέρουμε τον λογαριασμό σας και θα περιορίσουμε προσωρινά την πρόσβαση στην υπηρεσία Κρυπτονομισμάτων, μέχρι να λάβουμε τα απαραίτητα στοιχεία από εσάς και να αποδεχτείτε τους Όρους μας.

Τι γίνεται αν δεν συμφωνώ με τη μεταφορά;

Εάν επιλέξετε να μην παράσχετε τις πρόσθετες πληροφορίες και να εξαιρεθείτε από τη μεταφορά, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω της συνομιλίας εντός της εφαρμογής. Ωστόσο θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η εξαίρεση από τη μεταφορά σημαίνει ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες Κρυπτονομισμάτων μας.

Δημοσ.

Τυπικά είναι αυτά.

Ερωτήσεις του στυλ 

"Έχετε επενδύσει ξανά;"

"Πόσα θα επενδύετε κάθε χρόνο;"

"Ποια είναι η προέλευση του κεφαλαίου"

κλπ αηδίες.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Doubt είπε

Τυπικά είναι αυτά.

Ερωτήσεις του στυλ 

"Έχετε επενδύσει ξανά;"

"Πόσα θα επενδύετε κάθε χρόνο;"

"Ποια είναι η προέλευση του κεφαλαίου"

κλπ αηδίες.

Και οι αλλαγές ποιες είναι και πώς μας επηρρεάζουν;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, georgeteras είπε

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά στην εμπειρία χρήσης της εφαρμογής. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες Κρυπτονομισμάτων και στα token.

1 ώρα πριν, georgeteras είπε

Και οι αλλαγές ποιες είναι και πώς μας επηρρεάζουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω προσπαθήσει δεκάδες φορές να κάνω τη παραπάνω διαδικασία και δεν γίνεται. 

Κάθε φορά που πατώ το κουμπί, Υποβολή πληροφοριών, κάνει απλά ανανέωση της σελίδας. 

Το ίδιο κάνει και μέσω υπολογιστή. 

Εμφανίζει ένα QR και γράφει να το δω με την εφαρμογή QR του κινητού μου, μόλις όμως το κάνω και πατήσω να ανοίξει ο browser, μου εμφανίζει πάλι την σελίδα με το QR. 

Έστειλα email στην revolut και μου ήρθε αυτόματη απάντηση το παρακάτω. 

Το Chat Assistant της Revolut είναι το ρομπότ συνομιλίας μας. Πληκτρολογήστε "ζωντανός πράκτορας" αμέσως μόλις εισέλθετε στη συνομιλία και ένας από τους πράκτορες υποστήριξης συνομιλίας θα σας βοηθήσει!

Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν το κάνω θα πάρω απάντηση στα ελληνικά;

Ρωτώ γιατί δεν ξέρω άλλη γλώσσα. 

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μάλλον κάτι ΔΕΝ καταλαβαίνω.

θα χρειαστεί να λαμβάνω κάποια χρήματα απο φίλο στο εξωτερικό (έχουμε βάλει spotify premium) ο οποιος πλέον μένει ελβετία και πληρώνεται σε φράγκο. Σκέφτηκα το ρεβολουτ μιας και το χρησιμοποιώ κ εγω για τις ονλάιν αγορές μου αλλά:

1) σίγουρα θα χρειάζεται μετατροπή στο νόμισμα οπότε θα έχουμε χασούρα απο εκεί σωστά;

2) εγώ για να πάρω τα λεφτά αυτά (πχ σε ευρώ) και να στέλνω στον δικό μου λογαριασμό (απο ευρώ της ρεβολουτ σε λογαριασμό εθνικής) θα έχουμε και προμήθεια εμβάσματος;

Ευχαριστώ οποιον/όποια απαντήσει.

(επίσης όποιος απαντάει σε μένα ας μου κάνει μια παράθεση στο μήνυμα ώστε να το βλέπω σαν ειδοποίηση, με βοηθάει)

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μάλλον κάτι ΔΕΝ καταλαβαίνω.

θα χρειαστεί να λαμβάνω κάποια χρήματα απο φίλο στο εξωτερικό (έχουμε βάλει spotify premium) ο οποιος πλέον μένει ελβετία και πληρώνεται σε φράγκο. Σκέφτηκα το ρεβολουτ μιας και το χρησιμοποιώ κ εγω για τις ονλάιν αγορές μου αλλά:

1) σίγουρα θα χρειάζεται μετατροπή στο νόμισμα οπότε θα έχουμε χασούρα απο εκεί σωστά;

2) εγώ για να πάρω τα λεφτά αυτά (πχ σε ευρώ) και να στέλνω στον δικό μου λογαριασμό (απο ευρώ της ρεβολουτ σε λογαριασμό εθνικής) θα έχουμε και προμήθεια εμβάσματος;

Ευχαριστώ οποιον/όποια απαντήσει.

(επίσης όποιος απαντάει σε μένα ας μου κάνει μια παράθεση στο μήνυμα ώστε να το βλέπω σαν ειδοποίηση, με βοηθάει)

1 γιατί να έχεις χασούρα;

2 να  στέλνεις κάτω απο το όριο που χρεώνει έξοδα για εισερχόμενο έμβασμα η εθνική.Ή να ξοδευεις κατευθείαν σε αγορές  με την κάρτα της revolut 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

1 γιατί να έχεις χασούρα;

2 να  στέλνεις κάτω απο το όριο που χρεώνει έξοδα για εισερχόμενο έμβασμα η εθνική.Ή να ξοδευεις κατευθείαν σε αγορές  με την κάρτα της revolut 

1 )γιατι θα μου βάζει ελβετικο φράγκο το παιδί, εγω τι να το κάνω; τα ευρώ θέλω, το σκέφτομαι λάθος; η θα πρέπει να βάζει σε φράγκο πχ τα 6€; (να δούμε εμεις το συνάλλαγμα) ;

2) ωραια να κοιτάξω τι παίζει με αυτό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

1 )γιατι θα μου βάζει ελβετικο φράγκο το παιδί, εγω τι να το κάνω; τα ευρώ θέλω, το σκέφτομαι λάθος; η θα πρέπει να βάζει σε φράγκο πχ τα 6€; (να δούμε εμεις το συνάλλαγμα) ;

2) ωραια να κοιτάξω τι παίζει με αυτό.

Θα κάνεις μετατροπή,το "χασούρα" απο την στιγμή που έχεις την καλύτερη ισοτιμία με τη ρεβο  δεν στέκει.

Κάπου τα έχεις μπερδέψει.

Και για να μην μπερδευεσαι πες του να στα στέλνει αυτός απο την δικιά του ρεβο σε ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Για το 1, η Revo έχει καλύτερη ισοτιμία από τις Ελληνικές τράπεζες, οπότε κάνεις την μετατροπή στην Revo. Σίγουρα υπάρχει κάποια προμήθεια, αλλά η Revo συμφέρει καλύτερα από τις Ελληνικές τράπεζες. Πάντως αν μιλάμε για 10-15 ευρώ, η χασούρα είναι απειροελάχιστη, μιλάμε για διαφορά κάποιων σεντ.

Για το 2, αν θες να στείλεις έμβασμα σε Ελληνική τράπεζα, και συγκεκριμένα στην Εθνική, εμβάσματα μέχρι 15 ευρώ δεν έχουν χρέωση. Αν θέλεις να στείλεις πάνω από 15 ευρώ τότε στέλνεις πολλαπλά εμβάσματα των 15. Παρόλα αυτά αν θέλετε να πληρώσετε κάποια υπηρεσία (ανέφερες Spotify Premium), γιατί δεν πληρώνεις απευθείας με την κάρτα της Revo;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Για το 1, η Revo έχει καλύτερη ισοτιμία από τις Ελληνικές τράπεζες, οπότε κάνεις την μετατροπή στην Revo.

ναι αλλά και πάλι μια άλφα "χασούρα" θα υπάρξει. Έστω και ας ειναι μερικά λεπτά του ευρώ πχ.

1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Για το 2, αν θες να στείλεις έμβασμα σε Ελληνική τράπεζα, και συγκεκριμένα στην Εθνική, εμβάσματα μέχρι 15 ευρώ δεν έχουν χρέωση. Αν θέλεις να στείλεις πάνω από 15 ευρώ τότε στέλνεις πολλαπλά εμβάσματα των 15. Παρόλα αυτά αν θέλετε να πληρώσετε κάποια υπηρεσία (ανέφερες Spotify Premium), γιατί δεν πληρώνεις απευθείας με την κάρτα της Revo;

κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται αλλά προϋποθέτει οτι θα θυμάμαι να βάζω χρήματα εγώ για να τραβήξει την ημέρα της χρέωσης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ναι αλλά και πάλι μια άλφα "χασούρα" θα υπάρξει. Έστω και ας ειναι μερικά λεπτά του ευρώ πχ.

κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται αλλά προϋποθέτει οτι θα θυμάμαι να βάζω χρήματα εγώ για να τραβήξει την ημέρα της χρέωσης.

Iσοτιμίες είναι,μπορεί να κερδίζεις κιόλας.Γιατί έχεις δέσει ότι θα έχεις χασούρα;

Μηπως να μην το κάνετε συνεταιρικό; Σε βλέπω προβληματισμένο.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

59 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αν τόσο πολύ έχεις τέτοια οικονομικά προβλήματα που μετράς ακόμη και τα σεντ του ευρώ, το να βάλεις Spotify Premium ίσως να είναι από τα μικρότερα προβλήματά σου. Στην θέση σου δεν θα έβαζα, προφανώς έχεις ανάγκη και το τελευταίο σεντ.

• Like 2
Δημοσ.

παλικάρια επειδή δεν είναι δικό μου το θέμα και το μοιράζουμε δια 5 αλλά το πληρώνω εγώ αν ειναι να τους λεω οτι εχει 2,5€ και να πρέπει να μου στείλουν 3+ δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχουν μετά.

προσπαθώ να βρω μια λύση καθώς θα έχω την εξής ερώτηση: ναι οκ εμείς τι να σου στείλουμε τότε; να τους λεω να το υπολογίζουν μόνοι τους κάθε 1 του μήνα που θα γίνεται η χρέωση αναλόγως τις ισοτιμίες;

οι καλοι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ελπίζω τα δικά σας προβλήματα να ειναι αν θα πάρετε το Μ4 η το GT3 RS φέτος.😅

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...