Billator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε 3.54% ειναι το επιτοκιο απλα εχει service fee 0.9% και ετσι πεφτει στο 2.65%. To θεμα ειναι αξιζει να πληρωσω την συνδρομη για το εξτρα επιτοκιο; Επισης δεν βρισκω να γραφει καπου αλλαγη στο επιτοκιο εαν εχεις sub. Είναι 3.39% καθαρά στην metal. Σε κάθε Subscription είναι διαφορετικό το ποσοστό. πχ (παράδειγμα για τις 23 Σεπτεμβρίου) https://help.revolut.com/el-GR/help/app-features/flexible-accounts/where-can-i-find-current-in-flexibleaccountsname-flexible-account-in-flexibleaccountsname/ 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Παντως με στην διαφορα του 0.74% θα πληρωνω τα διπλα στην συνδρομη απ οτι θα παιρνω Δεν αξίζει subscription αν δεν έχεις αρκετά funds μέσα ή αν δεν το κάνεις απόσβεση με άλλους τρόπους. Σε μένα βγαίνει πρακτικά σχεδόν δωρεάν η metal, χωρίς να βάλω τις επιπλέον παροχές που χρησιμοποιώ (πχ Nord VPN / FT / 10 δωρεάν αγορές στον επενδυτικό κλπ). Οπότε πρακτικά "απολαμβάνω" το πλήρες ποσοστό των τόκων. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 59 minutes ago, Billator said: Είναι 3.39% καθαρά στην metal. Σε κάθε Subscription είναι διαφορετικό το ποσοστό. πχ (παράδειγμα για τις 23 Σεπτεμβρίου) https://help.revolut.com/el-GR/help/app-features/flexible-accounts/where-can-i-find-current-in-flexibleaccountsname-flexible-account-in-flexibleaccountsname/ Δεν αξίζει subscription αν δεν έχεις αρκετά funds μέσα ή αν δεν το κάνεις απόσβεση με άλλους τρόπους. Σε μένα βγαίνει πρακτικά σχεδόν δωρεάν η metal, χωρίς να βάλω τις επιπλέον παροχές που χρησιμοποιώ (πχ Nord VPN / FT / 10 δωρεάν αγορές στον επενδυτικό κλπ). Οπότε πρακτικά "απολαμβάνω" το πλήρες ποσοστό των τόκων. 3k ειναι τα funds οποτε δυσκολα. Αν εχεις καποια συμβουλη θα ηθελα να σε ακουσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε 3k ειναι τα funds οποτε δυσκολα. Στο απλό δωρεάν πρόγραμμα και μόνο. Αν θέλεις καλύτερη απόδοση, δες άλλη υπηρεσία-εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Φαντάζομαι στις 764 σελίδες αυτο θα έχει απαντηθει, συνεπώς, συγχωρέστε με αν επαναληφθώ. Θέλω να μετατρέψω απο Δολλάριο σε Ευρώ που έχω σε ελληνική τράπεζα. Κοιτώντας το κόστος μετατροπής Δολλαρίου σε Ευρώ, η Ελληνική τράπεζα χρησιμοποιει μια ισοτιμία πολύ μεγαλύτερη απο την ισχύουσα με αποτέλεσμα μεγάλη χασούρα. Θέλω να μου αξιολογήσετε το σκεπτικό μου: Μεταφέρω κατα δόσεις το ποσό στη Ρεβολουτ (χρεώνει 20ε στο έμβασμα) (αν μεταφέρω όλο το ποσό με τη μία μου ζητάει να προσκομίσω δικαιολογητικά.. τι δικαιολογητικά;) Κάνω αναβάθμιση σε Ρεβολουτ premium ωστε να μην έχω exchange fees (με το standard θα μου πάρει μήνες γιατι έχει cap 1000$) Κάνω τη μετατροπή και μεταφέρω ενα κομμάτι πάλι πίσω στην ελ. τραπεζα. Μετά απο κάποιους μήνες ακυρώνω το premium γιατι απο τα άλλα που προσφέρει δεν θα κάνω χρήση Υπάρχει κάτι λάθος ή κίνδυνος στη προσέγγιση μου ή υπάρχει πιο αποδοτικός τρόπος; Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ** ακυρο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Billator ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, lucidsteve είπε Φαντάζομαι στις 764 σελίδες αυτο θα έχει απαντηθει, συνεπώς, συγχωρέστε με αν επαναληφθώ. Θέλω να μετατρέψω απο Δολλάριο σε Ευρώ που έχω σε ελληνική τράπεζα. Κοιτώντας το κόστος μετατροπής Δολλαρίου σε Ευρώ, η Ελληνική τράπεζα χρησιμοποιει μια ισοτιμία πολύ μεγαλύτερη απο την ισχύουσα με αποτέλεσμα μεγάλη χασούρα. Θέλω να μου αξιολογήσετε το σκεπτικό μου: Μεταφέρω κατα δόσεις το ποσό στη Ρεβολουτ (χρεώνει 20ε στο έμβασμα) (αν μεταφέρω όλο το ποσό με τη μία μου ζητάει να προσκομίσω δικαιολογητικά.. τι δικαιολογητικά;) Κάνω αναβάθμιση σε Ρεβολουτ premium ωστε να μην έχω exchange fees (με το standard θα μου πάρει μήνες γιατι έχει cap 1000$) Κάνω τη μετατροπή και μεταφέρω ενα κομμάτι πάλι πίσω στην ελ. τραπεζα. Μετά απο κάποιους μήνες ακυρώνω το premium γιατι απο τα άλλα που προσφέρει δεν θα κάνω χρήση Υπάρχει κάτι λάθος ή κίνδυνος στη προσέγγιση μου ή υπάρχει πιο αποδοτικός τρόπος; Σας ευχαριστώ πολύ. Σου ζητάει η Ελληνική τράπεζα δικαιολογητικά για να μεταφέρεις το ποσό; Μάθε τι δικαιολογητικά σου ζητάει ( Φαντάζομαι είναι αρκετά μεγάλο για να τα ζητάει) ώστε να τα δώσεις και να τα κάνεις με την μία την μεταφορά και την μετατροπή ώστε να γλιτώσεις Fees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 hour ago, lucidsteve said: Φαντάζομαι στις 764 σελίδες αυτο θα έχει απαντηθει, συνεπώς, συγχωρέστε με αν επαναληφθώ. Θέλω να μετατρέψω απο Δολλάριο σε Ευρώ που έχω σε ελληνική τράπεζα. Κοιτώντας το κόστος μετατροπής Δολλαρίου σε Ευρώ, η Ελληνική τράπεζα χρησιμοποιει μια ισοτιμία πολύ μεγαλύτερη απο την ισχύουσα με αποτέλεσμα μεγάλη χασούρα. Θέλω να μου αξιολογήσετε το σκεπτικό μου: Μεταφέρω κατα δόσεις το ποσό στη Ρεβολουτ (χρεώνει 20ε στο έμβασμα) (αν μεταφέρω όλο το ποσό με τη μία μου ζητάει να προσκομίσω δικαιολογητικά.. τι δικαιολογητικά;) Κάνω αναβάθμιση σε Ρεβολουτ premium ωστε να μην έχω exchange fees (με το standard θα μου πάρει μήνες γιατι έχει cap 1000$) Κάνω τη μετατροπή και μεταφέρω ενα κομμάτι πάλι πίσω στην ελ. τραπεζα. Μετά απο κάποιους μήνες ακυρώνω το premium γιατι απο τα άλλα που προσφέρει δεν θα κάνω χρήση Υπάρχει κάτι λάθος ή κίνδυνος στη προσέγγιση μου ή υπάρχει πιο αποδοτικός τρόπος; Σας ευχαριστώ πολύ. αν μιλαμε για χρηματα προς χρηση, δεν αξιζει να κανεις μετατροπη. τα αφηνεις στην ρεβολουτ και πληρωνεις με εκεινη παντου, σχεδον μηδενικο συνάλλαγμα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, lucidsteve είπε 1Μεταφέρω κατα δόσεις το ποσό στη Ρεβολουτ (χρεώνει 20ε στο έμβασμα) (αν μεταφέρω όλο το ποσό με τη μία μου ζητάει να προσκομίσω δικαιολογητικά.. τι δικαιολογητικά;) 2Κάνω αναβάθμιση σε Ρεβολουτ premium ωστε να μην έχω exchange fees (με το standard θα μου πάρει μήνες γιατι έχει cap 1000$) 3Κάνω τη μετατροπή και μεταφέρω ενα κομμάτι πάλι πίσω στην ελ. τραπεζα. 4Μετά απο κάποιους μήνες ακυρώνω το premium γιατι απο τα άλλα που προσφέρει δεν θα κάνω χρήση Υπάρχει κάτι λάθος ή κίνδυνος στη προσέγγιση μου ή υπάρχει πιο αποδοτικός τρόπος; Σας ευχαριστώ πολύ. 1.Αν μιλας για 1000€ το μεταφερεις απο την καρτα σου με μηδενική χρεωση Πρεπει να εισαι ταυτοποιημένος στην ρεβο 2,3 Για να μεταφέρεις πίσω τα χρήματα σε $ πρέπει να εχεις δολαριακιο λογαριασμός στην ελλ τράπεζα αλλιως θα μετατραπούν πάλι σε ευρώ. Μεταταροπη 1000€ δεν εχουν καμια χρέωση απο πλευράς ρεβο αρα δεν χρειάζεσαι αναβαθμηση. Οποτε το 4 δεν ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 hours ago, Lewnidas1995 said: αν μιλαμε για χρηματα προς χρηση, δεν αξιζει να κανεις μετατροπη. τα αφηνεις στην ρεβολουτ και πληρωνεις με εκεινη παντου, σχεδον μηδενικο συνάλλαγμα εχει Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας. Πράγματι προς χρήση ειναι. Θα τα εκανα εδώ αλλά το χαράτσι των τραπεζών εδώ ειναι μεγάλο, όταν η ρεβολουτ δε βάζει καθολου. Ελεγα να τα φέρω πίσω, αντι να κανω χρηση της ρεβολουτ καρτα για να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τα yellows αλλά και το χτισιμο αφορολογητου. Δηλαδή για παραδειγμα αν περάσω δολλαρια στο λογαριασμο της ρεβολουτ, πάω να αγορασω κατι και το βάλω στο POS, θα κανει αμεση ισοτιμια χωρίς καποιο fee; 50 minutes ago, NikosKallithea said: 1.Αν μιλας για 1000€ το μεταφερεις απο την καρτα σου με μηδενική χρεωση Πρεπει να εισαι ταυτοποιημένος στην ρεβο 2,3 Για να μεταφέρεις πίσω τα χρήματα σε $ πρέπει να εχεις δολαριακιο λογαριασμός στην ελλ τράπεζα αλλιως θα μετατραπούν πάλι σε ευρώ. Μεταταροπη 1000€ δεν εχουν καμια χρέωση απο πλευράς ρεβο αρα δεν χρειάζεσαι αναβαθμηση. Οποτε το 4 δεν ισχυει. 1. Ο λογαριασμος ειναι σε $, και δεν ειναι συνδεδεμένος με κάρτα, οποτε η μονη μεταφορα που μπορω να σκεφτω ειναι με εμβασμα. 2,3 ίσως μπέρδεψα με τοσες λεπτομεριες που έγραψα. Ο ελληνικός λογαριασμός ειναι σε $ και θέλω αυτά τα $ να τα κάνω ευρώ, καθως μου ειναι αχρηστα τα δολλάρια στην Ελληνική αγορά. Θα μπορούσα κάθε μήνα να κάνω μετατροπή σε 1000ε, ομως θα μου επαιρνε μερικους μήνες γιατι ειναι ανω των 1000ε , Ελεγα για λιγα ευρώ παραπάνω (συνδρομη premium) μήπως τα έκανα με τη μια να ξεμπερδεύω μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 20 ευρώ το έμβασμα; Απο λογαριασμούς σε ευρώ προς Ευρωζώνη το έμβασμα (μέσω e-banking) είναι κάπου 1-1.5 ευρώ. Χρεώνει και τη μετατροπή συναλλάγματος ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε 20 ευρώ το έμβασμα; Απο λογαριασμούς σε ευρώ προς Ευρωζώνη το έμβασμα (μέσω e-banking) είναι κάπου 1-1.5 ευρώ. Χρεώνει και τη μετατροπή συναλλάγματος ταυτόχρονα; Τα δολαριακα εμβασματα απο ελληνικες τραπεζες τόσο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, lucidsteve said: Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας. Πράγματι προς χρήση ειναι. Θα τα εκανα εδώ αλλά το χαράτσι των τραπεζών εδώ ειναι μεγάλο, όταν η ρεβολουτ δε βάζει καθολου. Ελεγα να τα φέρω πίσω, αντι να κανω χρηση της ρεβολουτ καρτα για να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τα yellows αλλά και το χτισιμο αφορολογητου. Δηλαδή για παραδειγμα αν περάσω δολλαρια στο λογαριασμο της ρεβολουτ, πάω να αγορασω κατι και το βάλω στο POS, θα κανει αμεση ισοτιμια χωρίς καποιο fee; ναι θα εχεις μηδενικο fee. Οτι εχει ακριβως εκεινη την ωρα το χρηματηστηριο αν εχω καταλαβει καλα και γω. Αντε αν η συναλαγη ειναι πχ $100 σε ευρω να μην σε δωσει 92,13€ να σε δωσει 92€. Καπως ετσι Όσο για το αφορολογητο νομιζω οτι πλεον περνανε , οχι αυτοματα αλλα απο την στιγμη που εχεις ΑΦΜ μεσα στην ρεβολουτ μπορουν να περασουν Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Lewnidas1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου https://www.facebook.com/photo?fbid=886155740277748&set=a.599267412299917 German IBANs are here, so switch your salary to your Revolut account and set up bill paying easily New Revolut customers in Germany will now be gradually onboarded with German IBANs. We also aim to migrate most of our existing customers to DE IBANs in the coming months. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Απο τη στιγμη που για να λειτουργησεις τη revolut, πρεπει να συνδεσεις καρτα πχ ελληνικης τραπεζας, ποιο το νοημα, τι κερδιζεις με τη revolut; Ειναι σαν εξτρα ασφαλεια, οπως οταν επιλεγω μεσω paypal, ωστε να μην αναγκαζομαι να δινω τα στοιχεια της χρεωστικης μου; Δεν καταλαβαινω, γιατι να αγορασω κατι με revolut, σε φυσικο καταστημα ή διαδικτυακα, σε σχεση με την χρεωστικη. Μονο ως εξτρα ασφαλεια το αντιλαμβανομαι, σαν το paypal, με εξτρα δυνατοτητα φυσικα για χρηση σε pos. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Απο τη στιγμη που για να λειτουργησεις τη revolut, πρεπει να συνδεσεις καρτα πχ ελληνικης τραπεζας, ποιο το νοημα, τι κερδιζεις με τη revolut; Ειναι σαν εξτρα ασφαλεια, οπως οταν επιλεγω μεσω paypal, ωστε να μην αναγκαζομαι να δινω τα στοιχεια της χρεωστικης μου; Δεν καταλαβαινω, γιατι να αγορασω κατι με revolut, σε φυσικο καταστημα ή διαδικτυακα, σε σχεση με την χρεωστικη. Μονο ως εξτρα ασφαλεια το αντιλαμβανομαι, σαν το paypal, με εξτρα δυνατοτητα φυσικα για χρηση σε pos. Δεν κάνει για εσένα είπαμε.Τι το παλευεις; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Ukforthemoment 4 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα