Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα θα εχει απαντηθει στις 726 σελιδες. Γινεται να μεταφερω χρηματα στην revolut μεσω ελληνικης τραπεζας στο λογαριασμο της revolut σε USD ? Τι βηματα ακολουθω για να μην φαω προμηθειες; Στελνω απο την ελληνικη τραπεζα Ευρω στον λογαριασμο EUR  που εχω στην REVOLUT και μετα μπορω να τα μεταφερω μεσα απο την revolut στον USD μου λογαριασμο; Ή τα στελνω κατευθειαν απο την ελληνικη τραπεζα στον USD Revolut  λογαριασμο;  Τσιμαπει προμηθεια exchange ετσι;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει βγαλει κανεις καινουργια ταυτοτητα και την εχει αλλαξει στην ρεβο ?
Γινεται αμεσα ?
Σκεφτομαι να στειλω ενα τικετ , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θελω οποιοδηποτε παγωμα μεχρι να δεχτουν την καινουργια η ο,τι αλλο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

λογικα θα εχει απαντηθει στις 726 σελιδες. Γινεται να μεταφερω χρηματα στην revolut μεσω ελληνικης τραπεζας στο λογαριασμο της revolut σε USD ? Τι βηματα ακολουθω για να μην φαω προμηθειες; Στελνω απο την ελληνικη τραπεζα Ευρω στον λογαριασμο EUR  που εχω στην REVOLUT και μετα μπορω να τα μεταφερω μεσα απο την revolut στον USD μου λογαριασμο; Ή τα στελνω κατευθειαν απο την ελληνικη τραπεζα στον USD Revolut  λογαριασμο;  Τσιμαπει προμηθεια exchange ετσι;

Μεταφερεις παντα ευρω και μετα τα κανεις δολάρια.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, archangelgre said:

Εχει βγαλει κανεις καινουργια ταυτοτητα και την εχει αλλαξει στην ρεβο ?
Γινεται αμεσα ?
Σκεφτομαι να στειλω ενα τικετ , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θελω οποιοδηποτε παγωμα μεχρι να δεχτουν την καινουργια η ο,τι αλλο

Νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς, αν καταστεί απαραίτητο θα επικοινωνήσουν αυτοί να την αλλάξεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια κίνηση για τον λόγο ακριβώς που είπες.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε

Τελικά 14 Φεβρουαρίου θα γίνει μόνιμο το ΑΦΜ στην Revolut αλλιώς δεν θα επιτρέψει την φόρτωση;

απο που προκυπτει αυτο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε

Εγώ από σήμερα μετακόμισα οριστικά στην Monese 😅

Τι προσφέρει; είναι καλύτερη από τη Revolut?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε

Στην Revolut όχι.. Αλλά αν π.χ έχω ΚΈΑ.. Θα κοπεί; Επειδή ένας φίλος ρωτάει..

να πεις στον φίλο σου να διαβάσει τι λεει η  revolut για το τι και πότε μοιράζεται στοιχεία με το ελληνικό κράτος.

6 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε

Εγώ από σήμερα μετακόμισα οριστικά στην Monese 😅

μια χαρά είναι.Αλλά μονο για € £ και ρουμάνικο λέι.

Γιατί οχι wise ?

Υπάρχει και η Zing της HSBC αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι διαθέσιμη εκτός ΗΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...