Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μην παιδευεσαι άδικα μολις γραψεις το ποσό που θελεις να στείλεις απο την ρεβο σε οπουδήποτε άλλο λογαριασμό σου λεει ποια εναι η προμήθεια και αν υπάρχει, τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

το ανάποδο ρωτάω, όχι να στείλεις αλλά να σου στείλει χρήματα αλλοδαπή τράπεζα πχ 5000€.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Ευχαριστώ,

Δοκιμαστικά έβαλα κάποιες μικρές πληρωμές από booking και είδα ότι δεν κρατάει προμήθεια όπως πχ η Πειραιώς. 

Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται με μεγαλύτερα πόσα.

Δεν θυμάμαι ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχω στείλει στη Ρεβολουτ, μπορεί 500 μπορεί και 1000€.

Δεν χρεώνει κάτι και γι'αυτό έχω κάνει το λογαριασμό εκεί "κόμβο". Αν παίζαμε ποδόσφαιρο θα ήταν το 10αρι το καλό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, prefuse είπε

το ανάποδο ρωτάω, όχι να στείλεις αλλά να σου στείλει χρήματα αλλοδαπή τράπεζα πχ 5000€.

Σου απαντησα σε δύο σκέλη 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

μια διευκρίνιση.

"εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου;

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

μια διευκρίνιση.

"εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου;

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Για τη Ρεβολουτ είναι εισερχόμενο έμβασμα, δεν έχει διαφορά αν είναι από Ελλάδα ή άλλη χώρα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ?

Είναι καλύτερα να έχω μετατρέψει πρώτα τα χρήματα μέσω της εφαρμογής στο νόμισμα της χώρας που θα είμαι πχ δολάρια ή είναι καλύτερα να μετατρέψει μόνο του το ATM τα ευρώ σε δολάρια?

ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, deerhunter είπε

καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ?

Oχι δεν μπορεις να κανεις ανάληψη. Οχι απο το εξωτερικό αλλα απο πουθενα

Θελεις την φυσική καρτα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, deerhunter είπε

καλημέρα σας , ευχαριστώ για την απάντηση . ξέρουμε σε πόσες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου από την αίτηση?

Απο 15 εως ...οσο νομιζουν τα ελτα ...30 ...40 μερες

Δημοσ.
Στις 31/1/2023 στις 4:38 ΜΜ, lacta13 είπε

Καλησπέρα σας, επειδή ειναι τεράστια το θεμα για να βρω απάντηση,αν και πιθανώς να την ξερω,γνωριζει κανεις αν μπορει η revolut να δεχθει μεταφορά κρυπτο απο αλλου;δεν βρηκα καποια επιλογη εκτος απο αγορά 

όχι δεν γίνεται να στείλεις ή να τραβήξεις κρύπτο προς / από την revolut

μόνο να κάνεις αγοραπωλησίες μπορείς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά,  σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή  .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;

Επεξ/σία από charlymp
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, charlymp είπε

Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά,  σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή  .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;

Γιατί εντός Σ/Κ υπάρχει μια μικρή προμήθεια λόγο ότι είναι κλειστές οι αγορές - Τράπεζες. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, charlymp είπε

Γιατί μπορείς να μετατρέψεις και να κρατήσεις σε άλλο νόμισμα όταν έχει καλή ισοτιμία .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω...

Υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό 2-3 εικονικές κάρτες.

Λογαριασμοί 3 με 3 διαφορετικά νομίσματα.

Αν πχ υπάρχει το ανάλογο ποσό και σε € και σε $ και η συναλλαγή είναι σε $ αυτόματα πρέπει να τραβήξει τα χρήματα από εκεί ή με βάση τη χώρα επιλέγει το €?

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...