Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με region Αγγλια  για να ανοιξει το wallet και με αριθμο καρτας σαν του φιλου,δεν περναει. 

μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται ακομη απο τον εκδοτη της καρτας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω περάσει και την φυσική μου Visa και την εικονική MasterCard που έκανα με το κόλπο της αγγλικής διεύθυνσης.(BIN UK και στης δυο)Αναφέρομαι στο Google Pay.Για να πάρεις καινούργια virtual καρτα δωρεάν  πρέπει να καταργήσεις την υπάρχουσα virtual που έχεις στον λογαριασμό και να κάνεις αίτηση για καινούργια.

Επεξ/σία από asdfnikos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Εγώ πάντως έχω περάσει και την φυσική μου Visa και την εικονική MasterCard που έκανα με το κόλπο της αγγλικής διεύθυνσης.Για να πάρεις καινούργια virtual καρτα δωρεάν  πρέπει να καταργήσεις την υπάρχουσα virtual που έχεις στον λογαριασμό και να κάνεις αίτηση για καινούργια.

Επεξ/σία από bjj-p

25 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Μεσα στο app της revolut αλλαξες εικονοκη διευθυνση σε uk και σου επετρεψε το wallet να την περασεις;

σε ποιο region ειχες το iphone?

Τώρα πρόσεξα οτι μιλάτε για το Apple Pay.Αναφερόμουν στο Google Pay εγώ.Λαθος μου! :P

Όταν τσεκάρουμε το bin βάζουνε τα 8 πρώτα, και όχι τα 6. Εμένα στα 6 μου βγάζει Αμερική και στα 8 Γερμανία. Δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες τις κάρτες αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2019 στις 11:35 ΜΜ, simfun είπε

Έβαλα το G pay app, έσβησα την κάρτα, την ξαναπέρασα (με επιβεβαίωση από Dipocket μέσω SMS code) και ξαναδοκίμασα top up με G pay.

Το ίδιο μήνυμα: There are no accepted cards available for use with this merchant.

Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ΚΑΙ με την πλαστική. Δε γίνεται top up με Google Pay και δηλωμένη κάρτα Dipocket....

Από Revolut support μου είπαν ότι η συγκεκριμένη λειτουργία Top up - Google Pay είναι beta ακόμη και προσφέρεται σε επιλεγμένους χρήστες....

Τι να πω.... Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και του πέτυχε;

IMG_20190530_202222b.jpg.7bc516df2e76bfb1dda1a8f6c2049796.jpg

Επεξ/σία από simfun
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, simfun είπε

Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ΚΑΙ με την πλαστική. Δε γίνεται top up με Google Pay και δηλωμένη κάρτα Dipocket....

Από Revolut support μου είπαν ότι η συγκεκριμένη λειτουργία Top up - Google Pay είναι beta ακόμη και προσφέρεται σε επιλεγμένους χρήστες....

Τι να πω.... Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και του πέτυχε;

έχω μεταφέρει πολλές φορές από DiPocket σε Revolut, σε μένα παίζει μόνο η virtual για top-up. 

δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot. κάνει δεκτές μόνο di pocket virtual και boon. 

συμπεριφέρεται περίεργα, κάποiα μέρα δεν δεχόταν ούτε αυτή και την ξαναπερασα στο gpay και την δέχτηκε. έχει αναφερθεί ξανά πως μάλλον χρειάζεται full verification στο di pocket αλλά δεν είναι και στάνταρ..

di_pocket.jpg.7a2d7ae4a49a96b175e4ba63a4516107.jpg

Επεξ/σία από vagstef

Και εγω είχα πρόβλημα με την DiPocket.Δεν μου την δεχόταν στην Revolut μεσω Google Pay (Ενω δουλευε στην αρχη) έκανα κατάργηση και καινούργια έκδοση της virtual και την δέχτηκε ξανά κανονικά.Ολα αυτα σε full verify Dipocket account.

• Like 1

14 λεπτά πριν, simfun είπε

full verify Dipocket account=επιβεβαίωση ταυτότητας-φωτογραφίες-τοπος διαμονής;

Αν ναι τα έχω κάνει.

Κάνε κάποιες δοκιμές ακόμα να την καταργήσεις και να την ξαναπεράσεις στο gpay. Μέσα απ το app γίνεται χωρίς sms κτλ οπότε οκ

Καλησπέρα
Γίνεται να συνδεθεί λογαριασμός revolut με payoneer account?
Προσπάθησα να μάθω και το απο το live chat τους, αλλα έχει ώρες που δεν μπορώ να πετύχω live agent.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...