Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Συνεχίζουμε από το προηγούμενο: 1
darkmatinee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @billdanos πάνω που απαντούσα στο ποστ του @dimitrislitsikakis με έκοψες! Anyway, @dimitrislitsikakis είναι τέλεια! Στείλε μου μία και μένα να τη δοκιμάσω 😋 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από darkmatinee 1
loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εθνική και Eurobank το έβαλαν και στα τιμολόγια προμηθειών τους, Πειραιώς δεν βρήκα κάτι. 2
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Σκέψου τι πάταγο έχει κάνει η revolut και όλες οι άλλες υπηρεσίες!
loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Σκέψου τι πάταγο έχει κάνει η revolut και όλες οι άλλες υπηρεσίες! νομίζω οι τουρίστες είναι μεγαλύτερος στόχος πάρα Revolut, Ν26 και λοιποί. 4
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 15 minutes ago, loyros13 said: νομίζω οι τουρίστες είναι μεγαλύτερος στόχος πάρα Revolut, Ν26 και λοιποί. Θα είχε γίνει χρόνια τώρα. 1
darkmatinee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Θα είχε γίνει χρόνια τώρα. Δεν ζούσαν πριν χρόνια από τις προμήθειες. Τώρα είναι που τις χρειάζονται, παλαιότερα πλήρωνε το διακοποδάνειο τα μπόνους ;) 2
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, darkmatinee said: Δεν ζούσαν πριν χρόνια από τις προμήθειες. Τώρα είναι που τις χρειάζονται, παλαιότερα πλήρωνε το διακοποδάνειο τα μπόνους Δεν νομίζω καμία τράπεζα να ζει από τις προμήθειες του καλοκαιριού! Αυτό που τους καίει είναι τα εμβάσματα που βγαίνουν από τις τράπεζες και πηγαίνουν σε ξένες. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Hapatingo
loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 53 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Θα είχε γίνει χρόνια τώρα. εδώ η Πειραιώς πλέον θα σου χρεώνει την ανανέωση της χρεωστικής, απλά αρχίζουν και χρεώνουν τα πάντα! 2
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Κι όμως η χρέωση κάρτας είναι λογική. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι οι έλεγχοι στις συναλλαγές των 1.000 ευρώ και πάνω, τι στιγμή που πριν ήταν 15.000. Με τις κινήσεις που κάνουν αρχίζει να φαίνεται οτι θέλουν να περιορίσουν τις συναλλαγές με το χρήμα να βγαίνει έξω.
spartak1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αυτη τη στιγμή το βασικό πρόβλημα για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα δε θεωρώ ότι είναι τα χρήματα που βγαίνουν εξωτερικό για να μπορεί να τα κάνει κάποιος ανάληψη. Με την τελευταία απελευθέρωση των κεφαλαιακών περιορισμών και την ανάληψη στα 5.000 είναι παντελώς ανώφελο να στελνει κανείς έμβασμα εξωτερικό (π.χ. n26) για να τα τραβαει μετα σε φυσικό χρήμα. Ανετα το κάνει με τον Ελληνικό λογαριασμό. Αρα οι τράπεζες δεν έβαλαν αυτη τη χρεωση για να περιορίσουν τις αναληψεις των ΕΛληνων χρηστων της n26 (ή άλλων παρόμοιων, η revolut δε μετραει γιατί έχει πολύ χαμηλο μηνιαίο όριο δωρεαν αναληψεων). Ο βασικός λόγος είναι για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Το επόμενο διάστημα οι προμήθειες των Ελληνικών τραπεζών πιθανότατα θα αυξηθούν και θα μπουν και νέες. 3
greg4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 ΔΕΗ μπορούμε να πληρώσουμε με κάποιο τρόπο με revolut?
s2117 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Επειδή σε 3 μήνες λήγει η κάρτα μου, έχει πάρει κάποιος καινούρια και τι διαδικασία ακολουθήσατε? Τα χρήματ που έχω θα είναι "κοινά" στις 2 κάρτες, ή θα πρέπει να τα μεταφέρω από τη μία στην άλλη?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, greg4 είπε ΔΕΗ μπορούμε να πληρώσουμε με κάποιο τρόπο με revolut? Γιατί δεν μπορείς, δοκίμασες;
greg4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Ναι δεν μπορείς. Αφήνει μάλλον μόνο κάρτες από ΔΙΑΣ. (4 συστημικές + συνεταιριστικές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα