Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Κρίμα... πάνω που είχε αρχίσει να οργιάζει η φαντασία των σχεδιαστών😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Και το ποτήρι (περιεχόμενο) το ίδιο Agree... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 32 minutes ago, EuphangeL said: Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από butthurt καταναλωτές που δεν θέλουν notch (δηλαδή τους δίνουν περισσότερη οθόνη και λένε όχι), τα θεωρούν άχρηστα και άσχημα και δοξάζουν υλοποιήσεις με τσουτσούνια που πετάγονται Νομίζω υπάρχει και πιο διασκεδαστικό: τα θύματα που υπερασπίζονται δίχως αύριο την επιλογή τους να χαραμίσουν δυο μισθούς για συσκευή με notch επειδή εχαψαν το παραμύθι περί "περισσότερης οθόνης"... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι άλλο Notch νισάφι πια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Plapoutas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Όχι άλλο Notch νισάφι πια. Μου έδωσες ιδέα για Κούρκουλο και όχι άλλο notch meme αλλά νομίζω θα υπάρχει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Μου έδωσες ιδέα για Κούρκουλο και όχι άλλο notch meme αλλά νομίζω θα υπάρχει ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukoumakos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 embrace the notch φιλοι του ανδροιδ ε ρε γλεντια εγω περιμενω να δουμε τ θα βγαλει σε μερικους μηνες η apple για να ακολουθησουν οι κινεζοκατασκευαστες του innovation θα γινει παλι ... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aeljim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τέτοια άρθρα είναι βούτυρο στο ψωμί του Έλληνα σχολιαστή του Insomnia που απλά προσπαθεί να γκρινιάξει / παραπονεθεί για οποιοδήποτε θέμα δει μπροστά του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, aeljim είπε Τέτοια άρθρα είναι βούτυρο στο ψωμί του Έλληνα σχολιαστή του Insomnia που απλά προσπαθεί να γκρινιάξει / παραπονεθεί για οποιοδήποτε θέμα δει μπροστά του. Και για αυτούς που γκρινιάζουν για τους άλλους που λένε την γνώμη τους χωρίς να λένε την δική τους... 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Την απουσία headphone jack μπορεί και να την καταπιούμε αλλά αυτό το notch δε χωνεύεται με τίποτα ρε φίλε. Samsung μόνο μέχρι να βάλουν μυαλό οι υπόλοιπο Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από uesugi1989 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 εχουν καει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Notch και πράσινα άλογα. Δείτε παρακάτω πως είναι τα πραγματικά όμορφα και εύχρηστα bezel less κινητά OPPO find x 30 λεπτά πριν, loukoumakos είπε embrace the notch φιλοι του ανδροιδ ε ρε γλεντια εγω περιμενω να δουμε τ θα βγαλει σε μερικους μηνες η apple για να ακολουθησουν οι κινεζοκατασκευαστες του innovation θα γινει παλι ... Οι Κινέζοι έχουν παρουσιάσει ήδη κινητά που η Apple θα δώσει σε ένα από τα χρόνια. Δες vivo nex OPPO find x. Σοβαρά κινητά και όχι κλόουν όπως αυτά με notch. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Arkin 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gougouftas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εμενα το νοτς μου αρεσει. Να το κοιταξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, loukoumakos είπε embrace the notch φιλοι του ανδροιδ ε ρε γλεντια εγω περιμενω να δουμε τ θα βγαλει σε μερικους μηνες η apple για να ακολουθησουν οι κινεζοκατασκευαστες του innovation θα γινει παλι ... Εχμ δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά το σχεδιασμό με το Notch τον είδαμε πρώτα στο Essential Phone, μετά τον χρησιμοποίησε και η Apple μαζί με τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Plapoutas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Agree... Μακάριοι αυτοί που και μόνο ... το βλέπουν. Έχουμε σταματήσει να το βλέπουμε από καιρό. Και αν δεν το βλέπεις υπάρχει ... εμείς όταν το βλέπαμε νομίζαμε ότι ήταν οφθαλμαπάτη. Και αυτοί που το βλέπουν μισό το βλέπουν από τη μέση και πάνω ή από τη μέση και κάτω ή το βλέπουν από τη μέση και δεξιά ή από τη μέση και αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα