katina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Τι επίπτωση θα έχει; Σας ευχαριστώ.
mphxths Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Κανει αυτο που λεει..συμπιεζει τα τοπικα αρχεια/φακελους για να εξοικονομησει χωρο στον δισκο.Πρακτικα εσυ δηλ δεν θα επηρεαστεις..στην δουλεια σου.Απλα τα εμαιλς σου θα πιανουν λιγοτερο χωρο. Τουλαχιστον στο Thunderbird που χρησιμοποιω εγω αυτο συμβαινει..πιστευω στο outlook να γινεται κατι αναλογο.
katina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δηλαδή δεν θα επηρεαστεί σε κάτι; Αν είναι έτσι γιατί δεν το κάνει by default αφού δεν θα έχω επιπτώσεις και θα μειωθεί και ο χώρος που πιάνουν τα μηνύματα; Σε ευχαριστώ.
Cherouvim77 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Όπως ανέφερε και ο @mphxths θα συμπιεστεί το αρχείο που χρησιμοποιεί το outlook ώστε να πιάνει λιγότερο χώρο στον δίσκο. Επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις undelete τα email που έχεις σβήσει "τελείως" από το Outlook ( και από τα διεγραμμένα ) με κάποιο πρόγραμμα που κυκλοφορεί.
mphxths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, katina είπε Δηλαδή δεν θα επηρεαστεί σε κάτι; Αν είναι έτσι γιατί δεν το κάνει by default αφού δεν θα έχω επιπτώσεις και θα μειωθεί και ο χώρος που πιάνουν τα μηνύματα; Σε ευχαριστώ. Αν ξετικαρεις την φρασουλα που χει εκει στο σκρινσοτ..δεν νομιζω να σε ξαναρωτησει Γιατι δεν το κανει εξαρχης μονο του χωρις να ρωτησει..την απαντηση την εδωσε ο @Cherouvim77 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα