Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή μελάνης σε canon εκτυπωτη


sterzin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω έναν canon TS5051 inkjet. Παίρνει μέσα 5 μελάνια, χτες μου έβγαλε μνμ ότι το ένα μελάνι τελείωσε (το μαύρο για την ακρίβεια). Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου, αλλά επειδή δεν ξέρω, θα πάω να αγοράσω μόνο αυτή την μελάνη που μου δείχνει ότι τελείωσε, έτσι; και κάθε φορά που θα τελειώνει κάποια άλλη θα κάνω το ίδιο, σωστά; γιατί στον προηγούμενο εκτυπωτή που είχα άλλαζα μελάνη μαύρο και έγχρωμη ταυτόχρονα όταν μου έβγαζε μνμ και αφού έβλεπα ότι όντως τελείωνε, μου εκτύπωνε αχνά.

Επίσης και μια άλλη ερώτηση. Αν δεν βάλω την μαύρη μελάνη που μου ζητάει, η εκτύπωση μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να τελειώσουν όλες οι έγχρωμες μελάνες; ή δεν πρέπει να το κάνω αυτό γιατί θα πάθει κάποια ζημιά ο εκτυπωτής; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Pixma MG5752 που έχω , έχουν τελειώσει όλα τα μελάνια πλην το μαύρο που αγόρασα πρόσφατα. Πάτησα το ΟΚ και εκτυπώνει κανονικά τα έγγραφα , δεν έβγαλα όλα τα άλλα μελάνια που είναι στο 0% .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλάζεις κάθε φορά τα μελάνια  που σου ζητάει. Τώρα θα χρειαστεί να αλλάξεις το  μαύρο. Βέβαια κοιτάς και τις στάθμες των άλλων μελανιών κι αν είναι σε χαμηλή στάθμη π.χ. 10 ή 20% αγοράζεις και αυτά. Γιατί σύντομα θα τα χρειαστείς, ή ακόμα με τον πρώτο καθαρισμό που θα κάνει με την αλλαγή του μαύρου ίσως αμέσως μετά σου ζητήσει και άλλο που ήταν σε χαμηλή στάθμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...