Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη παρέα,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας και παραθέτω τη φόρμα παρακάτω:

Ποσό που διαθέτουμε : ~500 έουρος

Χρήση υπολογιστή : Office 2016, Gaming (Guild Wars 2, διάφορα FPS π.χ. Titanfall 2, Battlefield 1, Doom, Overwatch κλπ), Ταινίες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Όχι, έχω τη Dell U2515H

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Αττική

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα : Αδιάφορο, με ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα : Θα το συναρμολογήσω μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Όχι, δουλεύω σε Windows 10

Το παρόν μου σύστημα : Intel i5 4460, 16GB DDR3, GTX 1060 6GB, SSD Samsung 850 Pro 256GB, HDD Toshiba 2TB, Corsair RM650x

Θα ήθελα τη γνώμη σας για να αναβαθμίσω το σύστημα που έχω ήδη για Ultra Settings στα 1440p @ 60fps (Εντάξει για το GW2 θα είναι απίθανο αλλά λέμε τώρα). Αν με παίρνει να αλλάξω μόνο κάρτα γραφικών ή μόνο Mobo/CPU/RAM ακόμα καλύτερα! :D

Ευχαριστώ!

EDIT: Να προσθέσω ότι έχω μια ψύκτρα CM Hyper 212 Evo στον επεξεργαστή.

EDIT 2: Με overclocking ΔΕΝ θα ασχοληθώ.

Επεξ/σία από Arkoudelos
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Άμα θέλεις όλα στα Ultra: https://www.skroutz.gr/s/13253436/Gainward-GeForce-GTX-1070-Ti-8GB-3989.html

Αλλιώς:

Intel i5 8400

G. Skill Ripjaw 3200 @ 16

Gigabyte Aorus gaming 3

Και κρατας τη 1060 και με προσαρμόσμενα settings παίρνεις 1440 / 60

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Με προσαρμοσμένα settings παίζω ήδη με το υπάρχον σύστημα μου σε 1440p.

Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι MMORPG που παίζω κυρίως (GW2, WoW σε casual φάση) που και που είναι πιο CPU intensive δε ξέρω αν θα με οφελήσει ένα upgrade cpu/mobo/ram ή κάρτα γραφικών. Επίσης σε λίγο καιρό βγαίνουνε οι καινούργιες NVIDIA και ίσως έχει περισσότερο νόημα να αναβαθμίσω πρώτα cpu/mobo/ram (πουλώντας και τα δικά μου κομμάτια για να εξοικονομήσω κάποια χρήματα) και να περιμένω να πέσουνε κάπως/κάπου/κάποτε oi κάρτες γραφικών ή έστω να πάω σε 1170ti/1180 αργότερα.

Επεξ/σία από Arkoudelos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια άλλη λύση είναι να δώσεις τον 4460 και να βρεις κάποιον μεταχειρισμένο 4770-4790 i7 αν έχεις καλή μητρική και με μια 1070ti θα είσαι  ένταξη, αλλά καλύτερα να περίμενες λίγο να δεις τι παιχτεί με τις νέες κάρτες λογικά θα πέσουν οι τιμές των 10series 

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 3/8/2018 στις 10:07 ΠΜ, FORIS78 είπε

μια άλλη λύση είναι να δώσεις τον 4460 και να βρεις κάποιον μεταχειρισμένο 4770-4790 i7 αν έχεις καλή μητρική και με μια 1070ti θα είσαι  ένταξη, αλλά καλύτερα να περίμενες λίγο να δεις τι παιχτεί με τις νέες κάρτες λογικά θα πέσουν οι τιμές των 10series 

Η μητρική μου είναι απλά οκ, κάνει τη δουλειά της μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα. Καλή η λύση που προτείνεις πάντως. Σε ευχαριστώ.

https://www.msi.com/Motherboard/Z97-G43.html#hero-specification

Επεξ/σία από Arkoudelos
Δημοσ.

Αυτό που έγραψε ο foris είναι και το πιο vfm. Προσοχή μόνο μη σου ζητάνε 200+ για μτχ 4770 όταν με 150-170 παίρνεις καινούργιους 8400 και 1600.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilos είπε

Αυτό που έγραψε ο foris είναι και το πιο vfm. Προσοχή μόνο μη σου ζητάνε 200+ για μτχ 4770 όταν με 150-170 παίρνεις καινούργιους 8400 και 1600.

Είδα μερικές αγγελίες με τέτοιες τιμές. Το έχω υπόψιν μου. Σε ευχαριστώ. Απλά τραγικοί όμως ορισμένοι......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας λίγο αυτό το θέμα νομίζω ότι τελικά θα πάω σε καινούργιο Ryzen 2700Χ σύστημα δλδ mobo/cpu/ram με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια να μένουν ίδια. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές!

Επεξ/σία από Arkoudelos
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα και επειδη ενδιαφερομαι και εγω για τετοια αναβαθμιση πλην της οθονης που θα παρω καινουργια..για να παιζω σε 1440p χρειαζεται να κανω καποια αλλη αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης μου?..η χρηση ειναι για παιχνιδια μονο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα και επειδη ενδιαφερομαι και εγω για τετοια αναβαθμιση πλην της οθονης που θα παρω καινουργια..για να παιζω σε 1440p χρειαζεται να κανω καποια αλλη αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης μου?..η χρηση ειναι για παιχνιδια μονο

Nαι. Να πάρεις 1440p οθόνη.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mike0402 είπε

δεν χρειαζεται κατι αλλο ετσι?

Για ultra μπορεί να μην καλύπτεσαι, αλλά λογικά σε very high θα είσαι οκ για 60fps, αναλόγως το παιχνίδι. Ένας 4770Κ θα βοηθούσε πάντως όπως και ένα overclock σε cpu + gpu. 

Δημοσ.
5 minutes ago, tanasen01 said:

Για ultra μπορεί να μην καλύπτεσαι, αλλά λογικά σε very high θα είσαι οκ για 60fps, αναλόγως το παιχνίδι. Ένας 4770Κ θα βοηθούσε πάντως όπως και ένα overclock σε cpu + gpu. 

το θεμα ειναι οτι το socket ειναι προηγουμενης γενιας και ειναι δυσκολο να βρω i7

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mike0402 είπε

το θεμα ειναι οτι το socket ειναι προηγουμενης γενιας και ειναι δυσκολο να βρω i7

Και είναι δύσκολο να βρεις σε συμφέρουσα τιμή θα πρόσθετα. Πάντως μπορείς να πάρεις ένα monitor 1440p αρχικά και δοκιμάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...