sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες, Σε μερικα παιχνιδια εχω προβλημα με πεταει απλα εξω απο το παιχνιδι χωρις μηνυμα η τρωω BSOD με win32k.sys error η αυτο με ati τα γραφικά αλλα πολυ συχνα. Εχω 16 gb ram 2 sticks στα 3000mhz απο bios με το PROFILE που εχει (2 x G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) Επισης απο bios εχω πειραξει το Profile σε Perfomance, τιποτα αλλο. (Ez System Tuning) εχω τη μητρικη Asus b350 plus καμια ιδέα ; Τι μπορω να κανω για να βρω τι φταιει ; Στο CS GO με πεταει πολυ συχνα... και στο GTA V.. στο δευτερο Mission στο 2λεπτο. Επισης στο Mad Max εχω φαει error αρκετα. Ενω τα παιζει πολυ ομαλα με υψηλα fps. (Σε Normal και Low γραφικα εννοειται.) Τα bios ειναι ενημερωμενα , επισης τα γραφικα τα εχω απεγκαταστησει και τα εχω ξανα περασει.. εχω τα τελευταια 18.7.1 ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από sakis92
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πηγαινε στο bios και γράψε μας τους χρονισμους και το ρεύμα που δίνει στην μνήμη το αυτόματο προφιλ που τις έχεις βάλει.
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Πηγαινε στο bios και γράψε μας τους χρονισμους και το ρεύμα που δίνει στην μνήμη το αυτόματο προφιλ που τις έχεις βάλει. 99% ειναι αυτο. Αμα τις κανω Manual ισως στρωσει...αλλα δε ξερω.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η τάση φαίνεται σωστή και τα timmings φαίνονται σωστά . Προσοχή δες το Command Rate να είναι στο 2Τ και όχι στο 1Τ. Κατέβασε το memtest86 https://www.memtest86.com/ Και βάλτο σε ενα bootable USB stick και τρέξε τα τέστ.
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εβγαλα το Profile.. και παλι εφαγα error στο GTA V Μολις μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από sakis92
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε Η τάση φαίνεται σωστή και τα timmings φαίνονται σωστά . Προσοχή δες το Command Rate να είναι στο 2Τ και όχι στο 1Τ. Κατέβασε το memtest86 https://www.memtest86.com/ Και βάλτο σε ενα bootable USB stick και τρέξε τα τέστ. Το command rate ήταν στο Auto. Το έβαλα στο 2T και τώρα έβαλα το memtest να τρέξει
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 ωραία αστο για αρχή ιδανικά να κάνει 3-4 pass ολα τα test και δες αν σου βγάζει error. Προσωπικά για να είμαι 100% σίγουρος για σταθερότητα το αφήνω ολο το βράδυ να κάνει αρκετά pass. Βέβαια αν ειναι θεμα μνήμης θα φανεί απο τα 2 πρώτα pass. Ενημέρωσε μόλις τελειώσεις αν ειναι να δουμε κάτι διαφορετικό 1
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε ωραία αστο για αρχή ιδανικά να κάνει 3-4 pass ολα τα test και δες αν σου βγάζει error. Προσωπικά για να είμαι 100% σίγουρος για σταθερότητα το αφήνω ολο το βράδυ να κάνει αρκετά pass. Βέβαια αν ειναι θεμα μνήμης θα φανεί απο τα 2 πρώτα pass. Ενημέρωσε μόλις τελειώσεις αν ειναι να δουμε κάτι διαφορετικό Εκανε 2 pass test Και το σταματησα. 0 Errors. Μετα σκεφτηκα μηπως ειναι ο sd η ο hdd τσεκαρα 100% health και οι δυο. Μετα ειδα οτι ειχα εκδοση τον BIOS απο Μαρτιο του 18΄ 3.χ κατι και εβαλα την 4011 μολις... k εγιναν αυτοματα και reset τα bios.. μπαινω στο παιχνιδι (GTAV ) και τελειωσα το δευτερο mission χωρις errors. Μαλλον λυθηκε.. Ποτε δε εφτασα ως εκει.... Το θεμα ειναι τωρα να ξανα βαλω τις ram στα 3000 ; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από sakis92
dimoskoutr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Φυσικά δοκιμάζεις. Αν σε πάει πρίμα το κρατάς εκεί. Αν όχι ξαναγράφεις να δούμε... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sakis92 είπε Εκανε 2 pass test Και το σταματησα. 0 Errors. Μετα σκεφτηκα μηπως ειναι ο sd η ο hdd τσεκαρα 100% health και οι δυο. Μετα ειδα οτι ειχα εκδοση τον BIOS απο Μαρτιο του 18΄ 3.χ κατι και εβαλα την 4011 μολις... εγιναν reset τα bios.. μπαινω στο παιχνιδι και τελειωσα το δευτερο mission χωρις errors. Μαλλον λυθηκε.. Ποτε δε εφτασα ως εκει. Το θεμα ειναι τωρα να ξανα βαλω τις ram στα 3000 ; Eιναι το επόμενο βήμα που θα σου έγραφα να βάλεις το τελευταιο bios για την μητρική σου. Μαλλον εκει θα ηταν το θέμα. Το memtest το έκανες με τις μνήμες στο 2133 ; Βαλτες 3000 και ξανακανε memtest Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Prof_Chaos
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Eιναι το επόμενο βήμα που θα σου έγραφα να βάλεις το τελευταιο bios για την μητρική σου. Μαλλον εκει θα ηταν το θέμα. Το memtest το έκανες με τις μνήμες στο 2133 ; Βαλτες 3000 και ξανακανε memtest Οχι το ειχα γυρισει στα 3000 γιατι και με τα Manual settings των ram με πεταξε . Κανενα error. Τι να εφταιγε ; Δε ειχα πειραξει κατι αλλο απο bios.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, sakis92 είπε Οχι το ειχα γυρισει στα 3000 γιατι και με τα Manual settings των ram με πεταξε . Κανενα error. Τι να εφταιγε ; Δε ειχα πειραξει κατι αλλο απο bios. πιθανόν χρειαζόταν το bios update διορθώνει αρκετά ειδικά με τους Ryzen 2 Αν δείς οτι συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα κανε Uninstall και βάλε τους τελευταίους driver για την APU. Παίξε Gta και δες πως θα πάει
sakis92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε πιθανόν χρειαζόταν το bios update διορθώνει αρκετά ειδικά με τους Ryzen 2 Αν δείς οτι συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα κανε Uninstall και βάλε τους τελευταίους driver για την APU. Παίξε Gta και δες πως θα πάει Ειχα βαλει πριν λιγες μερες το τελευταιο pack για τους drivers. Eβαλα τις ram στο Profile πηγαν 3.000 εβαλα και αυτο που μου ειπες στο 2T Command rate. Εβαλα και Video Delicated RAM στα 2gb απο 1 που ηταν (Δε ξερω αν βοηθαει απλα ηταν κοκκινο στο gta v maxed out και ειπα να το ανεβασω δε ξερω αν εχει διαφορα. "Αποκλειστικη μνημη βιντεο") Οποτε ηταν τα bios... ηθελαν το πιο νεο update. Παιζει αψογα μεχρι τωρα ενα μισαωρο που ασχολουμαι.. (70 fps μεχρι 128 είδα στα normal ολα)αν παρουασιασει κατι θα επανελθω. Ευχαριστω για τη βοηθεια... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από sakis92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα