Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Istros είπε

τι επιβεβαιωση χρειαζεσαι ακριβως?η μια συσκευη κοστιζει 700Ε και η αλλη 1200Ε εσυ που βλεπεις αισχροκεκερδεια?ειμαι απολυτα αντικειμενικος,ουτε η Lg μου δινει λεφτα ουτε εχω μετοχες,ουτε καν Lg αυτη τη στιγμη εσυ εισαι κολλημενος και δεν μπορεις να δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα.

Τότε μάλλον είναι εξαιρετικά high concept για να καταλάβεις ότι μια εταιρία που πουλάει ένα πιο φθηνό προιόν μπορεί να έχει αναλογικά παραπλήσια περιθώρια κέρδους από μία που πουλάει ένα πιο ακριβό.

Πάω πάσο σε αυτή την περίπτωση γιατί τα βλέπεις πολύ απλοικά τα πράγματα. Πχ η LG μάλιστα τυχαίνει να παράγει τα δικά της panels και δεν χρειάζεται να τα σκάσει χοντρά σε τρίτες εταιρίες. Να λοιπόν ένα παράδειγμα μείωσης κόστους μιας και από αυτό μπορεί να πάρει πίσω αρκετό margin. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια γιατι γραφετε οτι εχει 700 ευρο το v30?

Στις 1/8/2018 στις 4:26 ΜΜ, lek88 είπε

V30 ThinQ Signature bootloop Edition 

Μάλλον εχεις χασει επεισόδια... 

5 ώρες πριν, Istros είπε

πιστευεις οτι στο v30 που πουλιεται 700Ε αισχροκαιρδει η LG ?Δηλαδη η apple οταν πουλαει το Χ 1200Ε τι κανει?Νουμερα δσυκολο να βρεις γιατι μονο στην Lg τα ξερουν.Σε καμια περιπτωση παντως δεν ειναι το 64% του Χ γιατι εδω υπαρχει ανταγωνισμος.Το Signature το εβγαλε καθαρα για διαφημιστικους λογους,το εχουν μαθει ολοι πριν ακομα κυκλοφορησει το V35.Σιγουρα θα εχει κερδος απλα δεν μπορω να γνωριζω ποσο.Θεωρεις τα 1000Ε για μια συλλεκτικη εκδοση με τα υλικα που εχει ειναι υπερβολικα ενω η τιμη του Χ στα 1200Ε φυσιολογικη?

Το v30 πουλιέται 480 ευρο και οχι 700.

Και εχει χαρακτηριστικά που πολλά κινητα των 700-900 δεν εχουν.

Επεξ/σία από Agony
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Agony είπε

Αλήθεια γιατι γραφετε οτι εχει 700 ευρο το v30?

Μάλλον εχεις χασει επεισόδια... 

Το v30 πουλιέται 480 ευρο και οχι 700.

Και εχει χαρακτηριστικά που πολλά κινητα των 700-900 δεν εχουν.

Απλά βάζω 700Ε για να δούμε κάτι να συζητάμε.κατα τα άλλα η LG αισχροκαιρδει και η apple όχι γι'αυτό πάνε για το ένα τρις

Δημοσ.

Πως υπαρχει αισχροκέρδεια απο την LG ? Πείτε μου ενα κινητο με τα χαρακτηριστικά του V30 η V35 ποιο οικονομικο να δεχτούμε αυτη την αντίληψη.

Εγω που το εψαξα απλα δεν υπαρχει τετοιο κινητο. 

Ενα κακο εχει η LG χαλασε το ονομα τις λογο κακου μάρκετινγκ.

Οταν η samsung με τους δυναμιτες και η Apple με τα λυγισμένα κινητα ξεχάστηκαν στο περασμα του χρονου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...