anoubis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 για χαρά μόλις ξεκίνησα το animal crossing μήπως κατα τύχη παίζει και κάποιος άλλος να κάναμε κανα trade μεσα στο παιχνίδι...?
orionas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δυστυχως δεν το εχω αλλα εχω διαβασει φοβερες κριτικες για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Σου αρεσει;Απο που το αγορασες;Αν εχεις και αλλα παιχνιδια για το GC προτεινε αυτα που σου αρεσαν πιο πολυ..
Narayan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Ενδιαφέρον παιχνιδάκι... προτιμώ πάντως το Pokemon Snap στο Ν64 (χωρίς πλάκα!)
Trooper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δυστυχως δεν το εχω αλλα εχω διαβασει φοβερες κριτικες για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Σου αρεσει;Απο που το αγορασες;Αν εχεις και αλλα παιχνιδια για το GC προτεινε αυτα που σου αρεσαν πιο πολυ.. Θα σου προτείνω 2-3 καλά παιχνιδάκια για GC: Fzero GX (απιστευτο παιχνίδι, πολυ καλα γραφικά και τρομερή ταχύτητα) Mario Kart (πολυ γέλιο στο multiplayer) Ikaruga(κλασικό shoot-em up) Super Monkey ball 2 Viewtiful Joe (platform) Και φυσικά το τελευταίο Zelda: the wind waker.
anoubis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 σχετικά με το animal crossing ειναι πολύ καλό παιχνίδι έχω κολλήσει παίζω κάθε μέρα... το αγόρασα απο ebay έχει βγεί μόνο σε US αλλα με το freeloader παίζει μια χαρά... να σου προτείνω μερικά παιχνιδάκια... 1. fzero GX !!!!! 2. mario kart απίστευτο παιχνίδι... 3. zelda !!!!! 4. winning eleven 6 FE το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. είναι JAP 5. rogue leader star wars 2 kai to 3 6. eternal darkness 7. resident evil απίστευτα γραφικά.... 8. resident evil 0 9. pikmin 10. metroid απλά το καλύτερο παιχνίδι για το 2002 απο gamespot, gamespy. 11. mario sunshine όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρείς πολύ φθηνά. κοίτα στο ebay στο play-asia kai dvdboxoffice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.