Προς το περιεχόμενο

Samsung UE40MU6122 Vs...έως 450€?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Για αγορά 40"-43" τηλεόρασης με budget maximum έως τα 450€, θα προτείνατε κάποια έναντι της Samsung UE40MU6122;

Αποκλειστική χρήση σε υπνοδωμάτιο για θέαση ταινιών / Netflix.

Έχω παραγγείλει τη συγκεκριμένη σε προσφορά στα ~370€, αλλά δε ξέρω αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή (έστω και δίνοντας κάποια παραπάνω χρήματα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από alexisgt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει στα 500€ (θα υπερβώ κατά 50€ το budget που είχα υπολογίσει) να προτιμήσω την UE43NU7122 ή να παραμείνω στην αρχική επιλογή μου;
(αν και απ' ότι βλέπω πιθανόν η UE43NU7122 έχει IPS panel..)

Επεξ/σία από alexisgt
Δημοσ.

Αυτό το πάνελ λότερι της Σαμσουνγκ σπάει κόκαλα. Σύμφωνα με το displaynotifications είναι IPS:https://www.displayspecifications.com/en/model/526b1340 Δε ξέρω αν μπορείς να βρεις κάποια αξιόπιστη κριτική αλλά μπορείς να το εξακριβώσεις εάν πας να τη δεις από κοντά. Εάν ισχύει για το IPS τότε καλύτερα την αρχική σου.

Δημοσ.

επειδη θα το εχεις κυριως για ταινιες σειρες, απο οτι καταλαβα, κοιτα οποιο μοντελο εχει σιγουρα VA πανελ. καλες οι ιντσες, αλλα τα χρωματα και μαυρο....  δεν παιζονται....!!!!!! 

ετσι κι αλλιως τι 40, τι 43. να μου ελεγες απο 40 σε  48-50... να σου πω χαλαλι..! αλλα για 3 ιντσες, οχι. καλυτερα τα χρωματα...!  

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όντως, η αρχική επιλογή δείχνει τελικά να είναι ίσως η καλύτερη λαμβάνοντας υπ' όψιν και τη συγκεκριμένη τιμή (αν και πρόκειται για μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς).

Δε θα το ψάξω άλλο! :)

Σας ευχαριστώ και πάλι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...