insomnia's Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ενίσχυση του σήματος WiFi. Για να καταλάβετε λίγο την κατάσταση, έχω το router σε 1 σπίτι, από το οποίο συνδέονται άλλα 2 που βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 5 και 20 μέτρων. Όπως είναι λογικό, το 3ο σπίτι δεν εχει και το καλύτερο σήμα. Αναρωτιεμαι αν αγοράζοντας 2 ή 3 repeaters (1/σπιτι) και συγκεκριμένα, σκεφτομαι της xiaomi, που είναι και οικονομικοί, αν θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό, οπότε αν υπάρχει κάποια άλλη λύση ή συμβουλή, μπορείτε να μου πείτε. Εκ των προτέρων γνωρίζω ότι η ταχύτητα δεν θα είναι και απίστευτη, απλά θέλω κάποιος να μπορεί να έχει μια σταθερή πλοήγηση σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dpolal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ιδανικά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να τραβήξεις καλώδιο. (αν και εφόσον το επιτρέπει η αρχιτεκτονική κλπ). Θα είχες μηδενικές απώλειες και με ένα απλό access point εντός των σπιτιών θα βολεύονταν μια χαρά. Εναλλακτικά θα μπορούσες να εγκαταστήσεις ένα εξωτερικό access point και να συνδέονται σε αυτό τα 2 σπίτια παρά στο router που έχεις τώρα. π.χ. https://www.skroutz.gr/c/125/access_points/f/609383/exoteriki.html?o=access+point Θεωρώ ότι το κόστος αγοράς θα μοιραστεί οπότε καλύτερα να κοιτάξεις ποιό ακριβές και ποιοτικές προτάσεις. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από dpolal 1
donblunts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω. Εαν είναι εφικτό, παρε ενα κεντρικό switch - η χρησιμοποίησε το ρούτερ σου - και τράβηξε καλώδια, και σε κάθε σπίτι πέτα απο ένα AP. Αλλίως το να χρησιμοποιήσεις repeater στο repeater στο repeater, θα σου ρίξει κατα πολύ την ποιότητα του δικτύου και συνεπώς την ταχύτητα = γκρίνια
insomnia's Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!
M@dB0x Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αν βαλεις στο πρωτο σπιτι ενα repeater ισως και να εχεις τυχη. Καλυτερα αν το περναγες με καλωδιο και το εκανες ΑΡ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα