Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση εγγράφων Α4

Barbara1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
10 hours ago, Barbara1980 said:

Καλησπέρα :-)

Έχω μερικές δεκάδες χαρτιά Α4 που τα χρειάζομαι να υπάρχουν σε αρχείο, τι μπορώ να κάνω ώστε να τα αποθηκευσω και να είναι εύκολα προσβάσιμα όταν χρειαστώ κάτι;

Οι μερικές δεκάδες είναι πολύ λίγα για να ασχοληθεί σοβαρά μια εταιρεία φύλαξης εγγράφων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Barbara1980 είπε

Καλησπέρα :-)

Έχω μερικές δεκάδες χαρτιά Α4 που τα χρειάζομαι να υπάρχουν σε αρχείο, τι μπορώ να κάνω ώστε να τα αποθηκευσω και να είναι εύκολα προσβάσιμα όταν χρειαστώ κάτι;

Πάντως μία καλή και πρακτική λύση για κάποιον που δε θέλει ή βαριέται να τα σκανάρει μέσα σε διαφάνειες και σε τέτοια ντοσιέ .

Υπάρχουν διάφορα πάχη από 3-4 εκατοστά μέχρι 10 τουλάχιστον.Το πλεονέκτημα σε αυτά είναι ότι ξεφυλλίζοντας μπορείς να βρεις κάποιο πολύ εύκολα σε αντίθεση από το να τα έχεις μέσα σε ένα κουτί.Οι περισσότερες εταιρείες και Υπηρεσίες τέτοια χρησιμοποιούν για τους παραπάνω λόγους.Επίσης μπορεί να έχεις 3-4-5 και να σημειώνεις απέξω αντικείμενο εγγράφων οπότε είναι ακόμη πιο εύκολη η αναζήτηση κάποιου.

Εγώ συνταγές μαγειρικής σε τέτοια τις βάζω και έχω άλλο ντοσιέ για φαγητά άλλο γα γλυκά άλλο για ορεκτικά.:D

Βαρβάρα μη σκας εμείς οι μεγαλύτεροι (εσύ μικρή είσαι) ☺️ γνωρίζουμε και τους παλαιούς και τους νέους τρόπους,σε μικρότερο σίγουρα βαθμό από τα παλληκάρια αλλά τα βασικά τα ξέρουμε.:P

Επεξ/σία από papoys1

Παίρνεις διαφάνειες και τις βάζεις μέσα κλασέρ.

Καλό το σκανάρισμα αλλά αν δεν έχεις αυτόματο τροφοδότη scanner είναι ταλαιπωρία να σκανάρεις ένα ένα μεγάλο όγκο εγγράφων.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα τύπου πλαίσιο να δεις από κοντά τι σε βολεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...