voltmod Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Όσοι ασχολούνται με το streaming ή με το podcasting και γενικότερα με τη δημιουργία περιεχομένου γνωρίζουν ότι μία μάρκα που μπορούν να βασιστούν για την ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της είναι η Blue Microphones, μία Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ. Η Blue Microphones κατασκευάζει επίσης πολύ καλά ακουστικά (εκτός από τα μικρόφωνα Snowball και Yeti), και όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από ξεχωριστό σχεδιασμό, high-end hardware και υψηλή, για το κόστος, ποιότητα κατασκευής. H εταιρεία, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συμπεριληφθεί στο χαρτοφυλάκιο των brands της Logitech, αφού η τελευταία με πρόταση $117 εκατομμυρίων σε μετρητά εξαγόρασε την πρώτη. Ο CEO της Blue Microphones δήλωσε: “Έτσι έχουν τα πράγματα: όλοι μας εδώ στην Blue θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε “cool stuff” για επαγγελματίες μουσικούς, gamers, podcasters, YouTubers και streamers, και η Logitech θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον κόσμο”. Η Logitech πιστεύει ότι η αγορά του ήχου πρόκειται να αναπτυχθεί και τώρα με την εξαγορά της Blue Microphones έχει την ευκαιρία να ανεβάσει την επιχείρησή της στο επόμενο επίπεδο. Η εταιρεία έχει ήδη κατορθώσει να δημιουργήσει ή να αναπτύξει και να προωθήσει μια σειρά από μάρκες συμπεριλαμβανομένων των Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G και Astro Gaming, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να καταφέρει με την Blue Microphones. The Next Web Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Έχω το Nessie της Blue Microphones, άριστα μικρόφωνα ειδικά για Streaming. Το Yeti βέβαια είναι πολύ καλύτερο αλλά πολύ καλή η κίνηση της Logitech μιας και είναι γνωστή για τα ποιοτικά της προϊόντα. Ποτέ δεν με απογοήτευσε τα τελευταία χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 εχω blue yeti, δεν παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johntikis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αυτή η αναφορά σε μετρητά τι προσδίδει στο κείμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, johntikis είπε Αυτή η αναφορά σε μετρητά τι προσδίδει στο κείμενο; Τι σε χαλάει; Ωραία πάντως που οι μεγάλες εταιρείες αγοράζουν τις μικρότερες και εξαλείφουν τον ανταγωνισμό και αποκτούν και τεχνολογία... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 σε λίγη ώρα ανοίγουν οι αγορές να δούμε που θα πάει η μετοχή της Logitech πιστεύω ανοδικά πολύ ΄καλή κίνηση όλος ο κόσμος δουλεύει με Blue Yeti στο Youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μακαρι να βοηθήσει να βελτιώσει τα μικρόφωνα στα headsets της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, johntikis είπε Αυτή η αναφορά σε μετρητά τι προσδίδει στο κείμενο; Υπαρχουν πολλοι τροποι εξαγορας οπως πχ μετοχες κτλ, τα μετρητα ειναι ενας απο αυτους. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Predatorkill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yonah Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν εχω κάποια άποψη για την Blue microphones και το RMA σύστημα της, αλλα σίγουρα είναι χειρότερο απο της Logitech, που είναι υποδειγματικό. Φαντάζομαι οτι ειναι καλή κίνηση και για τις δύο εταιρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex365 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η blue εχει παρα πολυ καλα προιοντα σε καλες τιμες απο την αλλη η logitech εχει κορυφαια προιοντα και ενα service τμημα υποδειγμα,πραγματικα οτι καλυτερο εχω συναντησει σε after sales service. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πολύ καλή κίνηση από Logitech. Ενισχύει σημαντικά τη θέση της ως κατασκευάστρια premium περιφερειακών για υπολογιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johntikis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Τι σε χαλάει; Ωραία πάντως που οι μεγάλες εταιρείες αγοράζουν τις μικρότερες και εξαλείφουν τον ανταγωνισμό και αποκτούν και τεχνολογία... Τους ακουμπησανε τις βαλίτσες με το κασέρι (πόσες;) και κανά 2 να μετράνε. Πιο πολυ για σμαγκλινγκ μου κάνει η εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yonah είπε Δεν εχω κάποια άποψη για την Blue microphones και το RMA σύστημα της, αλλα σίγουρα είναι χειρότερο απο της Logitech, που είναι υποδειγματικό. Φαντάζομαι οτι ειναι καλή κίνηση και για τις δύο εταιρίες. Ειναι πολυ δυνατη η blue Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από fanboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, basilis5 είπε εχω blue yeti, δεν παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα! Συγγνώμη, απλά επειδή είμαι λίγο άσχετος με το είδος, γιατί να πάρει κάποιος 150Ε μικρόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Streaming? 6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Συγγνώμη, απλά επειδή είμαι λίγο άσχετος με το είδος, γιατί να πάρει κάποιος 150Ε μικρόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα