Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ενίσχυση του σήματος WiFi. Για να καταλάβετε λίγο την κατάσταση, έχω το router σε 1 σπίτι, από το οποίο συνδέονται άλλα 2 που βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 5 και 20 μέτρων. Όπως είναι λογικό, το 3ο σπίτι δεν εχει και το καλύτερο σήμα. Αναρωτιεμαι αν αγοράζοντας 2 ή 3 repeaters (1/σπιτι) και συγκεκριμένα, σκεφτομαι της xiaomi, που είναι και οικονομικοί, αν θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό, οπότε αν υπάρχει κάποια άλλη λύση ή συμβουλή, μπορείτε να μου πείτε. Εκ των προτέρων γνωρίζω ότι η ταχύτητα δεν θα είναι και απίστευτη, απλά θέλω κάποιος να μπορεί να έχει μια σταθερή πλοήγηση σε λογικά πλαίσια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
On 01/08/2018 at 10:17, insomnia's said:

Καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ενίσχυση του σήματος WiFi. Για να καταλάβετε λίγο την κατάσταση, έχω το router σε 1 σπίτι, από το οποίο συνδέονται άλλα 2 που βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 5 και 20 μέτρων. Όπως είναι λογικό, το 3ο σπίτι δεν εχει και το καλύτερο σήμα. Αναρωτιεμαι αν αγοράζοντας 2 ή 3 repeaters (1/σπιτι) και συγκεκριμένα, σκεφτομαι της xiaomi, που είναι και οικονομικοί, αν θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό, οπότε αν υπάρχει κάποια άλλη λύση ή συμβουλή, μπορείτε να μου πείτε. Εκ των προτέρων γνωρίζω ότι η ταχύτητα δεν θα είναι και απίστευτη, απλά θέλω κάποιος να μπορεί να έχει μια σταθερή πλοήγηση σε λογικά πλαίσια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

repeater πανω σε repeater δεν ειναι οτι καλυτερο.εκει ειναι καλυτερα καλωδιο utp και access points.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

repeater πανω σε repeater δεν ειναι οτι καλυτερο.εκει ειναι καλυτερα καλωδιο utp και access points.

Απο ποια αποψη δεν ειναι οτι καλυτερο? αποτελεσματικοτητα ή κατι αλλο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν έχεις ένα repeater υποδιπλασιάζεις τις ταχυτητες, οποτε αν βάλεις 2, υποτετραπλασιάζεις. Επισης ειναι πολύ πιθανο να εχεις αποσυνδεσεις κα μπερδεματα στο wifi.

Καλώδιο και access point 

ή powerlines με wifi

Δημοσ.
On 03/08/2018 at 11:26, insomnia's said:

Απο ποια αποψη δεν ειναι οτι καλυτερο? αποτελεσματικοτητα ή κατι αλλο.

Ευχαριστω

α.αν κολλησει το πρωτο Repeater δεν θα παιζουν τα υπολοιπα.

β.μειωμενη αποδοση στο δικτυο οσα περισσοτερα Repeater μπουν.

On 03/08/2018 at 11:41, isay said:

Αν έχεις ένα repeater υποδιπλασιάζεις τις ταχυτητες, οποτε αν βάλεις 2, υποτετραπλασιάζεις. Επισης ειναι πολύ πιθανο να εχεις αποσυνδεσεις κα μπερδεματα στο wifi.

Καλώδιο και access point 

ή powerlines με wifi

δεν θα παιξει αν ειναι διαφορετικο ρολοι που λογικα ειναι γιατι λεει για διαφορετικα σπιτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...