tiniakos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 +30% πάνω για το Huawei ,μικρότερη μπαταρία και μόνο 5-6giga διαθέσιμα για εγκατάσταση εφαρμογών και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση σε sd card. Εγώ το ψάχνω πολύ καιρό και περίμενα να πέσει η τιμή του Lenovo για να το πάρω στην κόρη μου, που έχει το αντίστοιχο 7αρι και μια χαρά παίζει 2 χρόνια τώρα. Τα tablet ε τα μεγάλα κινητά είναι κατηγορία μη ακμάζουσα πια ή το χρειάζεσαι πραγματικά δίνεις 200-300 ευρώ και παίρνεις κάτι πραγματικά καλό ή παίρνεις με 100 ευρώ ένα με 2gb ram να κάνεις το κομμάτι σου.
bill987 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, tiniakos είπε +30% πάνω για το Huawei ,μικρότερη μπαταρία και μόνο 5-6giga διαθέσιμα για εγκατάσταση εφαρμογών και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση σε sd card. Εγώ το ψάχνω πολύ καιρό και περίμενα να πέσει η τιμή του Lenovo για να το πάρω στην κόρη μου, που έχει το αντίστοιχο 7αρι και μια χαρά παίζει 2 χρόνια τώρα. Τα tablet ε τα μεγάλα κινητά είναι κατηγορία μη ακμάζουσα πια ή το χρειάζεσαι πραγματικά δίνεις 200-300 ευρώ και παίρνεις κάτι πραγματικά καλό ή παίρνεις με 100 ευρώ ένα με 2gb ram να κάνεις το κομμάτι σου. Λόγω του ότι έχω το Τ3 (το είχα πάρει στην προσφορά του κοτσου στα 99), με μια καρτούλα sd λύθηκε το θέμα, επιτρέπει κανονικά εγκατάσταση εφαρμογών στην sd !!!! Το έχει η μικρή μου κόρη και το πήρα κατά τύχη εχθές στα χέρια μου (δεν το δίνει με την καμία!!!), ελύθερα στην εσωτερική μνήμη 4gb και γεμάτο παιχνίδια!!! 1
tiniakos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στα 99 ευρώ οκ αλλά στα 129 όχι. Μιλάμε για παρόμοια μηχανήματα.
SeNNinhA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, pouf7 είπε Σε περίπτωση που θέλουμε 10άρι αξίζει μήπως αυτό? https://www.banggood.com/Chuwi-Hi10-Plus-64GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8350-Quad-Core-10_8-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1115335.html?rmmds=cart_middle_products Βγαίνει στα 145,7 € (+7,27 για priority line) με το κουπόνι f986b3 Αντι να πετάξετε 100 ευρω και να βλαστημάτε καλύτερα δωστε αλλα 50 και πάρτε το Hi 10 Plus ειναι παραπάνω απο αξιοπρεπέστατο. Οποιος θελει κραταει μονο το ενα λογισμικο και κανει οικονομια και σε αποθηκευτικο χωρο. Μαλιστα σε Win mode τρεχει μαλλον καλυτερα απο android. Οποιος του φαινεται βαρυ το 1kg με το πληκτρολόγιο απλα αφήνει το πληκτρολογιο σπίτι. Παίρνει και εξτρα πενάκι. Εγω παντως οχι 100 ευρω δεν δινω για αυτα που συζητατε αλλα ουτε 50!
papafigos84 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι για ατομα που ενδιαφερονται και δεν ξερουν, να πληροφορηθουν τι επιπεδου επιδοσεις να περιμενουν. O 212 ηταν entry level cpu τον Ιανουαριο του 2015. Δηλαδη ενας χαμηλων δυνατοτητων επεξεργαστης πριν 3.5 χρονια. Να περιμενετε ισχυ κινητου 5ετιας. Κινητα με παρομοιες επιδοσεις θα ηταν: moto g 1st gen moto g 2nd gen galaxy s3 neo lg g2 mini Eλπιζω να καταλαβαινετε ποσο πισω παμε και μαλιστα σε κινητα που ειχαν κατω απο 200 ευρω πριν πολλα χρονια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από papafigos84
possiz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ποτέ πια tablet. Πάρτε ένα Mi Max2 και θα βρείτε την ηρεμία σας. Τα tablets χαλάνε σαν τρελά. 1
katcos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, possiz είπε Ποτέ πια tablet. Πάρτε ένα Mi Max2 και θα βρείτε την ηρεμία σας. Τα tablets χαλάνε σαν τρελά. Τι σχέση έχει ένα 10"τάμπλετ των 100€ με ένα 6.44" τηλέφωνο των 200+€ ;; Αν κάποιος διαθέσει 200+ € παίρνει μια χαρά τάμπλετ 10" που δεν χαλάει σαν τρελό 2
tiniakos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Κολλύριο πάντως θα πάρω σίγουρα από αυτά που διαβάζω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Λοιπον τελικα πηγα και το πηρα. Αναλογιζομενοι παντα οτι μιλαμε για 100€ - Οθονη ικανοποιητικη(συγκρινομενη με αυτη του huawei που εχω ιδια αποψη, δεν βλεπεις διαφορα) - Ηχεια πολυ καλα -Αυτονομια λογικα ειναι καλη μιας και δεν μπορεσα να την τεσταρω -Επεξεργαστης. Δεν εχει κολληματα σε οτι αφορα youtube, films, video, φυσικα ebook και αν και δεν παιζω παιχνιδια δοκιμασα και το temple run2 που ετρεχε ικανοποιητικα, στο web δοκιμασα μια μετρια σελιδα οπως το contra.gr και δεν την ανοιξε με την μια που λεμε.............εδω να διευκρινησω οτι ολα αυτα τα δοκιμαζα ενω ταυτοχρονα εκανε τα updates (καμια 25αρια). Φοραει android 6 με security patch του ιανουαριου(οταν το ανοιγεις κανει ενα update). Γενικα για την χρηση που θα το κανω εγω ειναι ok+(αλλα δεν παιζω βαρια παιχνιδια ουτε προκειτaι να του κανω τρελο multitasking) Ασχετο αλλα μιας που βγηκα πηγα και πηρα και το moto e4 απο το γερμανο(το οποιο πραγματικα με εχει αφησει αφωνο /δεδομενου παντα οτι το πηρα 69€). Εκει που υπολογιζα ενα 500αρικο την εβγαλα με 169€ και θα μας βγαλουν 1,5 χρονο ανετα με την χρηση που κανω εγω παντα.
history Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, bill987 είπε Λόγω του ότι έχω το Τ3 (το είχα πάρει στην προσφορά του κοτσου στα 99), με μια καρτούλα sd λύθηκε το θέμα, επιτρέπει κανονικά εγκατάσταση εφαρμογών στην sd !!!! Το έχει η μικρή μου κόρη και το πήρα κατά τύχη εχθές στα χέρια μου (δεν το δίνει με την καμία!!!), ελύθερα στην εσωτερική μνήμη 4gb και γεμάτο παιχνίδια!!! αν και off-topic, πώς το κατάφερες; γιατί και γω έχω το ίδιο....
papafigos84 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Λοιπον τελικα πηγα και το πηρα. Αναλογιζομενοι παντα οτι μιλαμε για 100€ - Οθονη ικανοποιητικη(συγκρινομενη με αυτη του huawei που εχω ιδια αποψη, δεν βλεπεις διαφορα) - Ηχεια πολυ καλα -Αυτονομια λογικα ειναι καλη μιας και δεν μπορεσα να την τεσταρω -Επεξεργαστης. Δεν εχει κολληματα σε οτι αφορα youtube, films, video, φυσικα ebook και αν και δεν παιζω παιχνιδια δοκιμασα και το temple run2 που ετρεχε ικανοποιητικα, στο web δοκιμασα μια μετρια σελιδα οπως το contra.gr και δεν την ανοιξε με την μια που λεμε.............εδω να διευκρινησω οτι ολα αυτα τα δοκιμαζα ενω ταυτοχρονα εκανε τα updates (καμια 25αρια). Φοραει android 6 με security patch του ιανουαριου(οταν το ανοιγεις κανει ενα update). Γενικα για την χρηση που θα το κανω εγω ειναι ok+(αλλα δεν παιζω βαρια παιχνιδια ουτε προκειτaι να του κανω τρελο multitasking) Ασχετο αλλα μιας που βγηκα πηγα και πηρα και το moto e4 απο το γερμανο(το οποιο πραγματικα με εχει αφησει αφωνο /δεδομενου παντα οτι το πηρα 69€). Εκει που υπολογιζα ενα 500αρικο την εβγαλα με 169€ και θα μας βγαλουν 1,5 χρονο ανετα με την χρηση που κανω εγω παντα. Oπως απ την αρχη του θεματος ειπωθηκε, για αναπαραγωγη πολυμεσων ειναι μια χαρα, για browsing μιζερο. Απο μπαταρια ειναι 100% καλο. Σουπερ επιλογη το e4 σ αυτα τα χρηματα. Καλοριζικα και τα 2. 1
akishellas1979 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, history είπε αν και off-topic, πώς το κατάφερες; γιατί και γω έχω το ίδιο.... κ εγω θελω απαντηση δεν μπορω στην sd
possiz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, katcos είπε Τι σχέση έχει ένα 10"τάμπλετ των 100€ με ένα 6.44" τηλέφωνο των 200+€ ;; Αν κάποιος διαθέσει 200+ € παίρνει μια χαρά τάμπλετ 10" που δεν χαλάει σαν τρελό Νομίζεις. Καμία σχέση, όλα τα tablets χαλάνε σαν τρελά, πεταμένα λεφτά. Lenovo είχα, μακριά. Ακόμα και Xiaomi που είχα (Mi Pad 2) ,μακριά. Ετσι και αλλιώς έχουν πάρει την κάτω βόλτα, όλο και λιγότερες πωλήσεις. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από possiz
costacurta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Συγνώμη παίδες έχω γύρω στους 4 μήνες το huawei και για 99 ευρώ είναι τίμιο όσο δεν πάει. Για χαλαρό browse βασικές εφαρμογές και youtube. Δεν έχει καμία σχέση με τα Κινέζο chuwi και turbo x φόλες των αντερ 100 ευρώ. Και ενημερώνω ότι το προηγούμενο ταμπλετ μου ήταν το z4 το οποίο άκομα και σήμερα τα βάζει όλα κάτω 1
bill987 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, history είπε αν και off-topic, πώς το κατάφερες; γιατί και γω έχω το ίδιο.... 1 ώρα πριν, akishellas1979 είπε κ εγω θελω απαντηση δεν μπορω στην sd Κάντε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετά πάτε ρυθμίσεις-> μνήμη και χώρος αποθήκευσης -> προεπιλεγμενη θέση -> κάρτα sd !! Οποιαδήποτε εφαρμογή κατεβάζετε από εκεί και έπειτα μπαίνει στην SD 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα