Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και τα lenovo tablets μ αρεσουν πολυ, εδω μιλαμε για εναν εντελως πεθαμενο επεξεργαστη. Snapdragon 212. 

Με λιγα λογια να περιμενετε κατι πραγματικα αργο, με καλη μπαταρια, καλο ηχο και κατω του μετριου οθονη.

• Like 2
Δημοσ.

Για social media , browsing και ασφαλως κανενα ebook δεν κανει λετε; Το σκεφτομαι .......αν και με προβληματιζει ο επεξεργαστης(αν και δεν παιζω παιχνιδια).

Δημοσ.

εχω το 8 αρι 2/16 ,και ειναι πολυ αργο για browsing .για youtube που το λειτουργει η συζυγος ειναι καλο .οπως και η μπαταρια του ειναι αρκετα  καλη .

Δημοσ.

Επειδή το έχω δουλέψει σε φίλο σε σύγκριση με το 8αρι στην άλλη προσφοράς

[Tablet] Lenovo Tab3 8 plus 4G (εκτός B20) 121.40€ @ Gearbest

που έχω πάρει τρία είναι μέρα με την νύκτα. Είναι προτιμότερο να κόψεις 2 ίντσες για πολύ καλύτερη ποιότητα σε όλα - οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pouf7 είπε

Σε περίπτωση που θέλουμε 10άρι αξίζει μήπως αυτό?

https://www.banggood.com/Chuwi-Hi10-Plus-64GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8350-Quad-Core-10_8-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1115335.html?rmmds=cart_middle_products

Βγαίνει στα 145,7 €   (+7,27 για priority line) με το κουπόνι f986b3

image.png.69729d37ba0e0d9a47d2feed0231bf81.png

Ναι αξίζει το συγκεκριμένο. Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτό και στο tab3 8 plus στην άλλη προσφορά και τελικά επέλεξα το 8άρι μιας και είναι πιο βολικό το μέγεθος.

Το chuwi είναι dual boot android-windows 10 και θα το προτιμούσα να ήταν μόνο windows βέβαια αλλά στα χρήματα αυτά είναι VFM. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Price match και από mediamarkt.

Στα 99 ευρώ είναι σούπερ αγορά , ειδικά από Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση.

Με περισσότερα χρήματα παίρνεις καλύτερα αλλά για 100 ευρώ είναι μια χαρά αγορά.

Το chuwi πολύ τίμιο και καλό αλλά πιο πολύ κάνει για χρήση windows με το πληκτρολόγιο του είναι αρκετά βαρύ και μεγάλο για android tablet.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100 ευρώ για 10" 1280x800 και SD 212 προσωπικά δεν θα τα έδινα αλλά αυτά είναι γούστα. Το μόνο που το σώζει κάπως είναι η μπαταρία του αλλά και πάλι...

Υπόψη πρός τους υποψήφιους αγοραστές, που θέλουν αποκλειστικά 10άρι και απο Ελλάδα, ότι υπάρχει και αυτό στα 129 ευρώ με καλύτερο επεξεργαστή και android 7.0 :

https://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/HUAWEI-Tablet-Mediapad-T3-10-Wifi-471386450.htm;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.

Και αυτη σε 10αρι tablet βαζουν 212 που δεν μπαινουν ουτε σε κινητα του 50αρικου. Με σειρα snap 4 ηταν σιγουρη αγορα, για εμενα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Παίδες δώστε τα 29 ευρώ παραπάνω που ζητά το Τ3 και θα τα κάνετε άμεσα απόσβεση από την ηρεμία σας!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...