Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Lenovo Tab3 8 plus 4G (εκτός B20) 121.40€ @ Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δεν έχω φάει κόλλημα αλλά επαναλαμβάνω συγκρίνετε διαφορετικά μηχανάκια 10" με 8" και αυτά που παραθέτετε είναι επιπλέον και 25-30% ακριβότερα. 

Eπίσης διακρίνω ότι αναφέρεται συνεχώς στο φόρουμ το chuwi Ηi9 air σε οποιοδήποτε θέμα ανοίξει με Tablet, έχει κουράσει λίγο όλο αυτό δεν βρίσκεις; :) 

Όπως είπα, ζητήθηκαν και άλλα χαρακτηριστικά οπότε ανέφερα ότι υπάρχουν αυτά. Θα μπορούσες να τα προσθέσεις κι εσύ για να βοηθήσεις όποιον ήθελε άλλα χαρακτηριστικά.

Δεν το ξέρω αν αναφέρεται συνέχεια, αλλά αν ναι γιατί να μην αναφέρεται, φαίνεται να είναι από τις πιο ελκυστικές επιλογές.

10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Κινητό έχω 6.2" αλλά πάνω από 8" θα προτιμήσω να πάω σε ultrabook και όχι σε tablet και πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια άποψη με εμένα όσο αφορά το θέμα φορητότητας ενός tablet.

Καλώς πράττεις, δεν έχω κανένα θέμα με τη προσωπική σου επιλογή, άλλοι ταυτόχρονα πράττουν διαφορετικά. Πχ 10'' tablet για να έχει κάποια διαφορά από το κινητό και laptop 15,6'' ή 17''.

Υπάρχουν και άλλα configurations, θες να τα αναφέρουμε όλα;

18 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Για μένα κακώς αναφέρονται τα συγκεκριμένα tablet στο νήμα καθώς είναι άλλη κατηγορία και είναι και αρκετά ακριβότερα. 

Αν πάμε ακόμα πιο πάνω σε χρήματα υπάρχουν και καλύτερα μηχανάκια απο αυτά που παραθέτεις, δεν βγάζει αυτό πουθενά και γίνεται το νήμα σούπα.

Ζητήθηκαν, αναφέρθηκαν. Στα πιο πάνω σε χρήματα που αναφέρεις χάνεται η "per buck performance" για αυτό και δεν αναφέρονται.. Mε Chuwi πχ. για λίγα χρήματα παραπάνω έχεις τελείως καλύτερα χαρακτηριστικά. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό σε αποδοτικότητα επιδόσεις/τιμή καλώς να αναφερθεί.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι κακο που αναφερθηκαν εναλλακτικα προιοντα, αλλα ας μην το υπεραναλυσουμε αφου οι προσωπικες επιλογες του καθενος διαφέρουν.

Π.χ για μενα, δεν εχει καμια συγκριση σαν μαρκα η chuwi με την lenovo.

Αλλη κλαση ποιοτητας κατασκευης, ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα, για να μην παμε σε αντιστοιχιες αυτοκινητων ωστε να γινει κατανοητο, χαχα. 
Ενταξει, δεν χρειαζεται να μπλεξουμε και τα αυτοκινητα, ολοι ξερουμε πχ οτι τα ipad και τα samsung , ειναι ακριβοτερα με χειροτερα χαρακτηριστικα απο αλλες μαρκες. Μοσχοπουλανε παραυτα και οχι αδικα.

Επεξ/σία από fagoura
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2018 στις 12:12 ΜΜ, vrwmiaris είπε

Δεν σε άρεσε το σιλντ και το πήρες;

τι σχέση εχει ενα android box με  ένα tablet? όχι το lenovo το πήρα για δώρο σε παιδί.(δεν μου χρειάζεται ταμπλέτα την βολεύω με redmi note 5+laptop)

τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τον διάλογο που γίνετε για ανόμοια πράγματα,εγώ έχω δουλέψει 7-8-10 ίντσες και βρίσκω τις 8 ιδανικές.

εαν υπάρχει κάτι καλύτερο στα 120ε ας μας ενημερώσει,άλλα οχι άσχετα πράματα,πηρα ενα Chuwi  πριν ενα χρόνο δούλεψε 3 μέρες και οπού το πήγα δεν μπόρεσαν να βρουν ρομ,και έχω ενα ωραίο τούβλο.

Επεξ/σία από aristidis540
  • Like 1
Δημοσ.

Ενημερώνω το νήμα ότι δεν υπάρχει θέμα αναμονής του tablet καθώς σήμερα έγινε αποστολή το δικό μου, 2 μέρες δηλαδή μετά την παραγγελία. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Καμιά καλή πρόταση για tablet χωρίς 4g μιας και δε με ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό? Αρκεί να έχει τουλάχιστον 32gb εσωτερική, 3gb ram και να είναι 1080p.

Δημοσ.

Για παρομοιο μεγεθος 8", τα xiaomi mi pad 3 kai 4 ειναι σουπερ. Ακριβοτερα ομως, εκτος αν περιμενεις καποια προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...