Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Lenovo Tab3 8 plus 4G (εκτός B20) 121.40€ @ Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Yπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λιγότερα χρήματα; έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο;

Εσύ επιλέγεις αποκλειστικά με βάση το μέγεθος της rom και μόνο; Προσωπικά προτιμώ να έχει 16gb rom και micro sd παρά 64GB χωρίς micro sd...

Αλλά και πάλι πόσα γίγα σε εφαρμογές πιά να του βάλεις, πόσα; Ας είμαστε σοβαροί παρακαλώ, δεν είναι λόγος αποφυγής αυτός.

Λόγος αποφυγής θα ήταν μια άθλια οθόνη, τα 16 gb χωρίς δυνατότητα επέκτασης, ένας αργός επεξεργαστής ή έστω μια πολύ μικρή αυτονομία.

Επίσης παιδιά γνωρίζουμε για το Gearbest τα θέματά του, έχουν αναφερθεί και από μένα και από άλλους κατά καιρούς, μην επαναλαμβανόμαστε. 

To οτι δεν βρισκω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (ας πουμε) δεν σημαινει οτι θα παω να αγορασω κατι που δεν με βολευει.

32gb στο κινητο μου και δεν μου φτανουν. Τα 16gb δεν τα εχεις διαθεσιμα καν. Ο επεξεργαστης ειναι καλος αλλα η μνημη για εμενα ειναι deal breaker. Και εννοειται ότι θα υπολογισεις και απο που το παραγγελνεις.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

To οτι δεν βρισκω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (ας πουμε) δεν σημαινει οτι θα παω να αγορασω κατι που δεν με βολευει.

32gb στο κινητο μου και δεν μου φτανουν. Τα 16gb δεν τα εχεις διαθεσιμα καν. Ο επεξεργαστης ειναι καλος αλλα η μνημη για εμενα ειναι deal breaker. Και εννοειται ότι θα υπολογισεις και απο που το παραγγελνεις.

Πάντως απλά για την ιστορία το τι είναι deal breaker σε εσένα δεν σημαίνει ότι είναι και για όλους τους υπόλοιπους.

Επιπλέον κανείς δεν αγοράζει κάτι που δεν τον βολεύει διαφορετικά δεν ξέρει να αγοράζει ή δεν ξέρει τι θέλει. ;) 

Η ταμπλέτα επίσης δεν είναι κινητό μην τα μπερδεύουμε.

Από τα 16 γίγα έχεις περίπου 11-12 γίγα διαθέσιμα που μια χαρά φτάνουν και περισσεύουν για εφαρμογές αν είσαι μέσος χρήστης και λίγο παραπάνω.

Για όλα τα υπόλοιπα έχεις την micro sd. 

Όσο αφορά το κατάστημα, έχουμε μαλλιάσει να τα λέμε. Ο καθένας αναλαμβάνει το όποιο ρίσκο δεν είμαστε παιδιά. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Στέλιο τα έχουμε πει αυτά αρκετές φορές, ας μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια. Το έχω γράψει και εγώ στη περιγραφή.

Αν υπήρχε διαθέσιμο και σε αντίστοιχη τιμή στο Banggood ασφαλώς και θα προτιμούσαμε το δεύτερο, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε πάντα όλα, δυστυχώς.

Το ποσό επίσης χωρίς να είναι φυσικά αμελητέο, δεν είναι και τόσο μεγάλο σε σχέση με άλλες αγορές από Κίνα που κάνουμε κατά καιρούς (κινητών - tablet - laptop κλπ).

Τέλος πληρώνουμε πάντα με paypal και επιλέγουμε μόνο EU priority line, τίποτα άλλο! 

Εν ανάγκη τους στέλνουμε και μήνυμα , τονίζοντάς τους τον τρόπο αποστολής μιας και έχει αναφερθεί ότι κάποιες φορές τα στέλνουν όπως να ναι. :) 

Αγαπητέ φίλε μου σχολίασα το γεγονός ότι θα γίνει αποστολή μετά σχεδόν 1 μήνα. Κατά τα άλλα καλή η περιγραφή σου αλλά δεν το ανέφερε πουθενα. ;)

Αλλιώς δεν θα έλεγα κάτι. Μπορεί κάποιο μέλος να πάει να ρίξει παραγγελία νομίζοντας ότι θα του αποσταλεί άμεσα κτλπ αλλά θα έρθει σπίτι του (αν όλα πάνε καλά) μετά από 45 μερες.

5 ώρες πριν, what_if είπε

μπορεις βεβαια να παρεις καποιο σαπιο turbox απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα κ να ευχεσαι να μην σου παθει τπτ γιατι συνηθως συμφερει περισσοτερο να το ξαναγορασεις

μερικοι ψαχνετε τον γαιδαρο κ για σφραγισματα

Το να αναφέρεις ότι θα γίνει αποστολή μετά από 25-30 μερες,ισχύει με αυτά που έγραψες εσύ;

Εγώ ανέφερα ότι θα αργήσει η αποστολή του. Όχι ότι δεν αξίζει η οτιδήποτε άλλο,που πηγαίνεις την κουβέντα εσύ ;) :)

μην βγάζουμε άσχετα συμπέρασματα και πάει αλλού η κουβέντα.καλο είναι να αναφέρουμε όταν είναι να αργήσει η αποστολή του ώστε κάποιος να το γνώριζει.

2 ώρες πριν, aristidis540 είπε

έκανα παραγγελιά  και έφυγε τη ίδια μέρα.

Τότε γιατί λέει shipping μετά από τόσες μέρες; Βλακεία τους.

48 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αγορα απο Gearbest και πιστευετε οτι θα το παραλαβετε χωρις προβληματα?

Ο λόγος που 100% με αποθαρρύνει να το αγοράσω η να το προτείνω σε άλλα άτομα 

Αν κάτσει μια στραβή,άντε γεια με το gearbest. Θα σου πουν να σου κάνουν refund 3$  και τέτοια ομορφα. 😛 😛

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αγαπητέ φίλε μου σχολίασα το γεγονός ότι θα γίνει αποστολή μετά σχεδόν 1 μήνα. Κατά τα άλλα καλή η περιγραφή σου αλλά δεν το ανέφερε πουθενα. ;)

Αλλιώς δεν θα έλεγα κάτι. Μπορεί κάποιο μέλος να πάει να ρίξει παραγγελία νομίζοντας ότι θα του αποσταλεί άμεσα κτλπ αλλά θα έρθει σπίτι του (αν όλα πάνε καλά) μετά από 45 μερες.

Το να αναφέρεις ότι θα γίνει αποστολή μετά από 25-30 μερες,ισχύει με αυτά που έγραψες εσύ;

Εγώ ανέφερα ότι θα αργήσει η αποστολή του. Όχι ότι δεν αξίζει η οτιδήποτε άλλο,που πηγαίνεις την κουβέντα εσύ ;) :)

μην βγάζουμε άσχετα συμπέρασματα και πάει αλλού η κουβέντα.καλο είναι να αναφέρουμε όταν είναι να αργήσει η αποστολή του ώστε κάποιος να το γνώριζει.

Στέλιο καλά έκανες και σχολίασες. Τα ίδια πιστεύω και εγώ για το Gearbest, τα έχουμε πεί και στο παρελθόν και το αναφέρω και στην προσφορά.

Το συγκεκριμένο ταμπλετάκι είναι πολύ καλή περίπτωση και για αυτό το ανέβασα.

Όποιος το θέλει παίρνει και το αντίστοιχο ρίσκο του όπως σχεδόν σε όλες τις αγορές που κάνουμε κατά καιρούς απο Άπω Ανατολή.

Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε, ούτε και να χαλιόμαστε!  :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έγινε λόγος για κάποια χαρακτηριστικά του εν λόγω Lenovo και για προτίμηση από Banggood.

Παίζουν αυτά τα 2

https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-Air-64GB-MT6797-Helio-X20-Deca-Core-10_1-Inch-Android-7_1-Dual-4G-Tablet-p-1279171.html?rmmds=category&cur_warehouse=HK

https://www.banggood.com/VOYO-I8-Max-MTK-Helio-X20-Deca-Core-4G-RAM-64G-Android-7_1-OS-10_1-Inch-Dual-4G-Calling-Tablet-p-1255125.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

στα 161,7€ και 153,49€

με Priority Direct Mail και παράδοση σε 2 βδομάδες και τα 2. Με χρήση του app 3-4 ευρώ πιο κάτω.

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Επειδή έγινε λόγος για κάποια χαρακτηριστικά του εν λόγω Lenovo και για προτίμηση από Banggood.

Παίζουν αυτά τα 2

https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-Air-64GB-MT6797-Helio-X20-Deca-Core-10_1-Inch-Android-7_1-Dual-4G-Tablet-p-1279171.html?rmmds=category&cur_warehouse=HK

https://www.banggood.com/VOYO-I8-Max-MTK-Helio-X20-Deca-Core-4G-RAM-64G-Android-7_1-OS-10_1-Inch-Dual-4G-Calling-Tablet-p-1255125.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

στα 161,7€ και 153,49€

με Priority Direct Mail και παράδοση σε 2 βδομάδες και τα 2. Με χρήση του app 3-4 ευρώ πιο κάτω.

Από τελωνείο τι λένε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστά και τα δύο παραπάνω προτεινόμενα tablet, αν δεν σου τύχει καμιά χαζομάρα που έχει να κάνει με το quality control των εταιριών (την ανυπαρξία αυτού μάλλον), είναι εξαιρετικά για την τιμή τους φυσικά.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ελληνικό review για την wifi έκδοση του tab3 8 plus του νήματος και παρακαλώ να μείνετε ontopic. 

και άλλο ένα πληρέστερο review του:

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το τάμπλετ για την τιμή του, τα specs του και το brand του είναι άψογο. Απορώ για ποιο λόγο συζητιέται αν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Παιδιά το τάμπλετ για την τιμή του, τα specs του και το brand του είναι άψογο. Απορώ για ποιο λόγο συζητιέται αν αξίζει.

Διότι με 30-40€ παραπάνω παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη ram, περισσότερη rom, μεγαλύτερη μπαταρία, μεταγενέστερη έκδοση android και αυτά με μία πρώτη ματιά. Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας πράττει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, το συγκεκριμένο ταμπλετ το έχω στην κατοχή μου γύρω στους 3 4 μηνες περίπου. Έχω το απλό (μονο WiFi),το είχα πάρει σε flash sale  απο ευρωπαϊκή αποθήκη γύρω στα 110. Θετικά: Οθόνη, ηχεία , snap 625, 3 GB ram,μπαταρια. Αρνητικά: Μαμά os . Μην φανταστειτε το os του ειναι για τα σκουπίδια αλλά έχει κάποια μικρά bugs που ξενερωνουν. Το αρνητικό λύνεται με περασμα  lineage  οs 14.1 (7.1.2, που δουλεύει υποδειγματικά) και ετοιμάζεται και η 15.1. Το ταμπλετακι απλα εκπληκτικό για τα λεφτά του ποσο μάλλον το συγκεκριμένο που είναι και 4g. Επίσης άλλο 120 ευρώ άλλο 150 άλλο 200 αλλο 400.Εμενα το πλαφον μου ηταν το 100σταρικο και εβαλα και ενα 10ρικο συν. Στην συγκεκριμένη τιμή δεν έχει αντίπαλο. Συνολικά ΠΟΛΥ ικανοποιημένος απο την αγορα, το σκιζω καθημερινά ,είναι σταθεροτατο και δεν έχει κανει κιχ.

Επεξ/σία από Panikas1986
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Διότι με 30-40€ παραπάνω παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη ram, περισσότερη rom, μεγαλύτερη μπαταρία, μεταγενέστερη έκδοση android και αυτά με μία πρώτη ματιά. Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας πράττει.

To ότι παίρνεις καλύτερο συνολικά μηχάνημα είναι σχετικό και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω ανάλυση με σεντόνια και να βγαίνουμε offtopic.

Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν πόσο καλύτερα συνολικά είναι τα μηχανήματα που αναφέρονται από το συγκεκριμένο lenovo και κατά πόσο αξίζουν τα 40 ευρώ διαφορά τα οποία αποτελούν ένα +30% στην τιμή.

Άλλοι προτιμούν να επενδύουν σε SD και όχι σε MTK, θέλουν να έχουν αξιοπρεπή ήχο για τις ταινίες τους ή κάτι από επώνυμο κατασκευαστή που να δουλεύει απρόσκοπτα out of the box χωρίς να χρειαστεί να βάλουν προσωπική εργασία για να το φέρουν στα μέτρα τους γεγονός που ισχύει στην πληθώρα μη επώνυμων κινέζικων που αγοράζουμε κατά καιρούς. 

Η lenovo το υποστηρίζει το συγκεκριμένο με συχνά OTA updates, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό με αυτά που αναφέρονται. Η παλιές μου εμπειρίες όμως με λοιπά Κινέζικα δεν είναι και οι καλύτερες. 

Για πάρα πολλούς οι 8" είναι πιο βολικές από τις 10" για tablet καθώς το 10άρι κουράζει μετά από ώρα στα χέρια και αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι κάποτε πήραμε 10άρι.

Όταν φτάνεις να το βάζεις στο γραφείο με keyboard τότε γιατί να μην έχεις στην θέση του ένα ultabook στo οποίο και κάνεις καλύτερα και πιο εύκολα τη δουλειά σου ενώ κοστίζει περίπου στα ίδια με το 10" χωρίς να χάνει σε φωρητότητα ή αυτονομία; ;) 

Kαταλαβαίνετε λοιπόν ότι άδικα συγκρίνετε 2 διαφορετικές κατηγορίες tablet και το καλύτερο είναι πολύ σχετικό στην προκειμένη περίπτωση...  :) 

Εdit: Mείνετε ontopic ή προτείνετε κάτι που πιστεύετε καλύτερο στα ίδια ή έστω λίγο παραπάνω χρήματα στις 8 όμως ίντσες.  

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Για άτομο που δεν θες να κάνεις ανάλυση γράφεις σίγουρα πολλά.

Καταρχάς μόνο που θα χρειαστεί να βάλεις sd κάρτα στο lenovo αυξάνεις τη τιμή του.

Ναι, είναι πολύ καλύτερο το Chuwi σε επιδόσεις.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Τώρα για τον ήχο. Τι, δηλαδή έχεις home cinema με το lenovo αλλά με το Chuwi χάλια;.. Υπάρχουν και ακουστικά..

Για πολλούς οι 8'' είναι άχρηστες όταν έχουν κινήτο με τουλάχιστον 5,5''

Ήμουν σαφής από το αρχικό μου μήνυμα. Και παραθέτω

20 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Ενημερώνω ότι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις ακριβώς επειδή κάποιος/κάποιοι είπε/είπαν ότι δεν τους καλύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, η παραγγελία από το Gearbest ή και ο χρόνος παράδοσης.

Δε καταλαβαίνω τι κόλλημα έχεις φάει. Καλώς το βρίσκεις ικανοποιητικό, καλώς επίσης εγώ δε το βρίσκω αν και δε πήγα τη κουβέντα εκεί.

Σκοπός μου είναι να βοήθησω/ενημερώσω κάποιον από αυτούς και όχι να συγκρίνουμε τα υπερατού μας. :)  Εσύ δεν θέλεις να βοηθηθεί κάποιος από αυτούς;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Για άτομο που δεν θες να κάνεις ανάλυση γράφεις σίγουρα πολλά.

Καταρχάς μόνο που θα χρειαστεί να βάλεις sd κάρτα στο lenovo αυξάνεις τη τιμή του.

Ναι, είναι πολύ καλύτερο το Chuwi σε επιδόσεις.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Τώρα για τον ήχο. Τι, δηλαδή έχεις home cinema με το lenovo αλλά με το Chuwi χάλια;.. Υπάρχουν και ακουστικά..

Για πολλούς οι 8'' είναι άχρηστες όταν έχουν κινήτο με τουλάχιστον 5,5''

Ήμουν σαφής από το αρχικό μου μήνυμα. Και παραθέτω

Ενημερώνω ότι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις ακριβώς επειδή κάποιος/κάποιοι είπε/είπαν ότι δεν τους καλύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, η παραγγελία από το Gearbest ή και ο χρόνος παράδοσης.

Δε καταλαβαίνω τι κόλλημα έχεις φάει. Καλώς το βρίσκεις ικανοποιητικό, καλώς επίσης εγώ δε το βρίσκω αν και δε πήγα τη κουβέντα εκεί.

Σκοπός μου είναι να βοήθησω/ενημερώσω κάποιον από αυτούς και όχι να συγκρίνουμε τα υπερατού μας. :)  Εσύ δεν θέλεις να βοηθηθεί κάποιος από αυτούς;

Θα μπορούσα να γράψω και περισσότερα αν έκανα ανάλυση. 

Δεν έχω φάει κόλλημα αλλά επαναλαμβάνω συγκρίνετε διαφορετικά μηχανάκια 10" με 8" και αυτά που παραθέτετε είναι επιπλέον και 25-30% ακριβότερα.  

Κινητό έχω 6.2" αλλά πάνω από 8" θα προτιμήσω να πάω σε ultrabook και όχι σε tablet και πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια άποψη με εμένα όσο αφορά το θέμα φορητότητας ενός tablet.

Για μένα κακώς αναφέρονται τα συγκεκριμένα tablet στο νήμα καθώς είναι άλλη κατηγορία και είναι και αρκετά ακριβότερα. 

Αν πάμε ακόμα πιο πάνω σε χρήματα υπάρχουν και καλύτερα μηχανάκια απο αυτά που παραθέτεις, δεν βγάζει αυτό πουθενά και γίνεται το νήμα σούπα. 

Eπίσης διακρίνω ότι αναφέρεται συνεχώς στο φόρουμ το chuwi Ηi9 air σε οποιοδήποτε θέμα ανοίξει με Tablet, έχει κουράσει λίγο όλο αυτό δεν βρίσκεις; :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...