lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το tablet του τίτλου στα 121,40 ευρώ με τα μεταφορικά (EU priority line) στο Gearbest. Μπαίνετε στο app στο κινητό όπου βγαίνει στα 118,67€ με την επιπλέον έκπτωση του app + 2.73€ τα μεταφορικά EU priority line. https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1542868.html Aν και οι απόψεις μου για το Gearbest είναι γνωστές, το tablet-άκι είναι ίσως το πιο VFM 8" σε αυτά τα χρήματα. Eίναι 4G αλλά δεν υποστηρίζει την B20 οπότε όσοι εκεί που βρίσκεστε την δουλεύετε συχνά, θα χάνετε σε ταχύτητα. Κατά τα άλλα διαθέτει: 8" FHD IPS (1920x1200) full-laminated οθόνη με καλή φωτεινότητα, SD 625 8-core, 3GB Ram, 16 GB rom, Στέρεο ηχεία με Dolby atmos, micro sd slot και τέλος sim card slot. Eπίσης υποστηρίζει quick charge 3 (χαρακτηριστικό του SD 625) αν και ο φορτιστής με τον οποίο έρχεται δεν είναι τέτοιος. Αν όμως έχετε quick charger θα φορτίζεται γρήγορα πράγμα καλό μιας και η μπαταρία του 4250 mAh του δίνει αυτονομία 6-7 ώρες, κυρίως εξαιτίας της ενεργοβόρος του οθόνης. Tα μόνα μείον που έχει για μένα είναι η απουσία micro hdmi θύρας, που πλέον τείνει γενικά να εξαφανιστεί από πολλούς κατασκευαστές και το λειτουργικό android 6.0. Όμως η lenovo το υποστηρίζει με συχνά OTA updates οπότε πιθανόν να πάρει nougat, αυτό βέβαια με επιφύλαξη. Όσοι ψάχνατε 8ιτσο tablet από επώνυμο κατασκευαστή, πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσετε. Εγώ πάντως το τίμησα καθώς σε αυτά τα χρήματα αξίζει με χίλια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από lionheart75 5
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αποστολή 27-31 Αυγούστου.. Δηλαδή το πληρώνεις τώρα και τέλος του μήνα ξεκινάει η αποστολή του...οπότε περιπου μέσα Σεπτέμβρη θα έρθει σε οποιον το πάρει. (Και να εύχεται να έρθει νορμάλ,γιατί αν έχει θέμα ....θα αντιμετωπίσει το φοβερό support του gearbest) Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από stelios18120
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αποστολή 27-31 Αυγούστου.. Δηλαδή το πληρώνεις τώρα και τέλος του μήνα ξεκινάει η αποστολή του...οπότε περιπου μέσα Σεπτέμβρη θα έρθει σε οποιον το πάρει. (Και να εύχεται να έρθει νορμάλ,γιατί αν έχει θέμα ....θα αντιμετωπίσει το φοβερό support του gearbest) Στέλιο τα έχουμε πει αυτά αρκετές φορές, ας μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια. Το έχω γράψει και εγώ στη περιγραφή. Αν υπήρχε διαθέσιμο και σε αντίστοιχη τιμή στο Banggood ασφαλώς και θα προτιμούσαμε το δεύτερο, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε πάντα όλα, δυστυχώς. Το ποσό επίσης χωρίς να είναι φυσικά αμελητέο, δεν είναι και τόσο μεγάλο σε σχέση με άλλες αγορές από Κίνα που κάνουμε κατά καιρούς (κινητών - tablet - laptop κλπ). Τέλος πληρώνουμε πάντα με paypal και επιλέγουμε μόνο EU priority line, τίποτα άλλο! Εν ανάγκη τους στέλνουμε και μήνυμα , τονίζοντάς τους τον τρόπο αποστολής μιας και έχει αναφερθεί ότι κάποιες φορές τα στέλνουν όπως να ναι. 1
what_if Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αποστολή 27-31 Αυγούστου.. Δηλαδή το πληρώνεις τώρα και τέλος του μήνα ξεκινάει η αποστολή του...οπότε περιπου μέσα Σεπτέμβρη θα έρθει σε οποιον το πάρει. (Και να εύχεται να έρθει νορμάλ,γιατί αν έχει θέμα ....θα αντιμετωπίσει το φοβερό support του gearbest) μπορεις βεβαια να παρεις καποιο σαπιο turbox απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα κ να ευχεσαι να μην σου παθει τπτ γιατι συνηθως συμφερει περισσοτερο να το ξαναγορασεις μερικοι ψαχνετε τον γαιδαρο κ για σφραγισματα
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Όποιος παραγγείλει το ταμπλετάκι, παίζει αυτή τη στιγμή σε προσφορά στα 4,32€ τελική με belgium post unregistered η γνήσια θήκη + screen protector της lenovo. https://www.gearbest.com/tablet-accessories/pp_1488888.html Προστατεύει καλά το ταμπλετάκι και προτείνω να την πάρετε προκειμένου να μην ψάχνεστε με aftermarket θήκες μετά. 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Επειδή βλέπω να λέτε και άλλοι priority από gb, φύγαμε από το belgium; Το priority είναι πιο σίγουρο;
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Επειδή βλέπω να λέτε και άλλοι priority από gb, φύγαμε από το belgium; Το priority είναι πιο σίγουρο; Πάντα ήταν σίγουρο το EU priorily line. Βλέπω ότι προτείνεται και το belgium registered από πολλούς το οποίο έχει και μηδενικό κόστος στην προκειμένη περίπτωση όμως εγώ προσωπικά με βάση την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια με Gearbest, εξακολουθώ να χρησιμοποιώ μόνο priority και αυτό προτείνω, είμαι παλιομοδίτης! Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από lionheart75 2
what_if Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τπτ δεν ειναι σιγουρο απο gearbest ,εχουν πιαστει κατα καιρους να κανουν χοντρομαλακιες κ να κανουν τον κινεζο (οπως πολυ καλα ξερουν αλλωστε) οποτε πλην bangood με priority με το οποιο δεν εχει ακουστει ακομα τελωνειο ,οτιδηποτε αλλο εχει μικρο η μεγαλο ρισκο το λεει κ ο op στο πρωτο post Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από what_if 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Πάντα ήταν σίγουρο το EU priorily line. Βλέπω ότι προτείνεται και το belgium registered από πολλούς το οποίο έχει και μηδενικό κόστος στην προκειμένη περίπτωση όμως εγώ προσωπικά με βάση την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια με Gearbest, εξακολουθώ να χρησιμοποιώ μόνο priority και αυτό προτείνω, είμαι παλιομοδίτης! Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί. Την έχω φάει 2 φορές με priority του gb (πριν το καταργήσουν και το ξαναβάλουν βέβαια) για αυτό ερωτω, το ένα μάλιστα μου έκαναν partial refund. 6-7 μήνες πρέπει να χρησιμοποιώ το belgium πάει καλά. Anw πολύ off topic, my apologies. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Την έχω φάει 2 φορές με priority του gb (πριν το καταργήσουν και το ξαναβάλουν βέβαια) για αυτό ερωτω, το ένα μάλιστα μου έκαναν partial refund. 6-7 μήνες πρέπει να χρησιμοποιώ το belgium πάει καλά. Anw πολύ off topic, my apologies. Τι να πώ, δεν την έχω φάει ποτέ με priority και νιώθω περισσότερο σιγουριά. Σωστά κάνεις και το αναφέρεις πάντως καθώς δεν είναι offtopic . Εγώ το παρήγγειλα όπως πάντα με Priority, όμως βλέπω ότι αρκετοί προτιμούν και Belgium registered. Στην περίπτωση αυτή βγαίνει στα 118,67 ευρώ μέσω της εφαρμογής στο κινητό. 23 λεπτά πριν, hamil είπε Custom rom παίζουν σε αυτά? Υπάρχει ολόκληρο θέμα με το συγκεκριμένο τάμπλετ σε παραδίπλα forum που ασχολείται αποκλειστικά με κινητά - τάμπλετ! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από lionheart75
aristidis540 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Αποστολή 27-31 Αυγούστου.. Δηλαδή το πληρώνεις τώρα και τέλος του μήνα ξεκινάει η αποστολή του...οπότε περιπου μέσα Σεπτέμβρη θα έρθει σε οποιον το πάρει. (Και να εύχεται να έρθει νορμάλ,γιατί αν έχει θέμα ....θα αντιμετωπίσει το φοβερό support του gearbest) έκανα παραγγελιά και έφυγε τη ίδια μέρα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 46 λεπτά πριν, aristidis540 είπε έκανα παραγγελιά και έφυγε τη ίδια μέρα. Δεν σε άρεσε το σιλντ και το πήρες;
SeNNinhA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 16gb RAM εν ετη 2018 και το συζητατε εστω? Αγορα απο Gearbest και πιστευετε οτι θα το παραλαβετε χωρις προβληματα?
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε 16gb RAM εν ετη 2018 και το συζητατε εστω? Αγορα απο Gearbest και πιστευετε οτι θα το παραλαβετε χωρις προβληματα? Yπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λιγότερα χρήματα; έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο; Εσύ επιλέγεις αποκλειστικά με βάση το μέγεθος της rom και μόνο; Προσωπικά προτιμώ να έχει 16gb rom και micro sd παρά 64GB χωρίς micro sd... Αλλά και πάλι πόσα γίγα σε εφαρμογές πιά να του βάλεις, πόσα; Ας είμαστε σοβαροί παρακαλώ, δεν είναι λόγος αποφυγής αυτός. Λόγος αποφυγής θα ήταν μια άθλια οθόνη, τα 16 gb χωρίς δυνατότητα επέκτασης, ένας αργός επεξεργαστής ή έστω μια πολύ μικρή αυτονομία. Επίσης παιδιά γνωρίζουμε για το Gearbest τα θέματά του, έχουν αναφερθεί και από μένα και από άλλους κατά καιρούς, μην επαναλαμβανόμαστε. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα