silvester81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τη Philips oneblade? Θέλω να αγοράσω καινούργια μηχανή και είμαι ανάμεσα σε δυο τη oneblade pro και την https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/for_men/trimmers/117186-philips-qg3380/16 εχετε να προτείνετε κάποια;
karxantiras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Την συγκεκριμένη την έχω αγοράσει και το μοτεράκι που προκαλεί δόνηση στις κεφαλές χαλάει μετά από ένα 2μηνο. Οπότε μείνε μακριά. Τριμάρισμα σώματος ή προσώπου;
tz3s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εχω την oneblade την απλη εδω και ενα χρονο... φοβερη για ξυρισμα αλλα δεν με βολεψε στο τριμαρισμα. Για τριμαρισμα θα προτεινα να δεις τις κουρευτηκες panasonic που ειναι κλασεις ανωτερες.
silvester81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, karxantiras είπε Την συγκεκριμένη την έχω αγοράσει και το μοτεράκι που προκαλεί δόνηση στις κεφαλές χαλάει μετά από ένα 2μηνο. Οπότε μείνε μακριά. Τριμάρισμα σώματος ή προσώπου; Πρόσωπο σώμα ποια από τις δυο σου χαλασε; 5 ώρες πριν, tz3s είπε Εχω την oneblade την απλη εδω και ενα χρονο... φοβερη για ξυρισμα αλλα δεν με βολεψε στο τριμαρισμα. Για τριμαρισμα θα προτεινα να δεις τις κουρευτηκες panasonic που ειναι κλασεις ανωτερες. Λες να πάω για κλασική κουρευτικη;
tz3s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, silvester81 είπε Λες να πάω για κλασική κουρευτικη; Μα οταν θες κατι τριμαρισμα ειναι σαν να κανεις κουρεμα ... και απο την στιγμη που θες να δωσεις 70 ευρω... ναι, πηγαινε για κατι καλο
karxantiras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, silvester81 είπε Πρόσωπο σώμα ποια από τις δυο σου χαλασε; Λες να πάω για κλασική κουρευτικη; Η philips. Συμφωνώ με τον tz3s. Λόγω πυκνής τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ αυτή: Wahl Homepro 300 Για το συγκεκριμένο μοντέλο έχω να πω τα εξής: Θετικά: 1) 1 σταθερή κεφαλή, που σημαίνει ότι με σωστό καθαρισμό είναι αθάνατη. Δεν μπλοκάρει ακόμα και να θες να κουρέψεις πρόβατο 😋 2) Η κεφαλή είναι φαρδιά οπότε ξυρίζεσαι πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες ξυριστικές τύπου philips. 3) Πολύ στιβαρή κατασκευή και έχει καλύτερο grip και έλεγχο στο ξύρισμα. ( μέχρι να την συνηθίσεις..βλέπε αρνητικά) Αρνητικά 1) Το γεγονός ότι έχει 1 φαρδιά κεφαλή σημαίνει ότι δεν είναι για να κάνεις πάααρα πολλές λεπτομέρειες στο μούσι. 2) Λόγω βάρους πρέπει να είσαι προσεκτικός τις πρώτες φορές που την χρησιμοποιείς για να μην τριμμάρεις και το αφτί σου 🤣 Μετά από τις πρώτες 2 φορές ένα απλό τριμάρισμα εμένα μου παίρνει γύρω στα 5 λεπτά 😎
silvester81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το κόπο σου να γράψεις ένα τόσο αναλυτικό post 😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα