ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Το αμάξι μου ειναι 100% γνήσιο το άλλο είναι το copy paste ειμαι σιγουρος οτι ο αλλος ισχυριζεται ακριβως το ιδιο
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τοτε πάρε μια στολή αποκριάτικη και κανε τον τροχονόμο
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 θα περιμενα μια καλυτερη απαντηση απο τον σνουπι-ντετεκτιβ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Παλικαραδες μου... Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας σοβαρές- αστείες... Τα συμπεράσματα είναι : Ή άλλαζει κάποιο ψηφίο όπου δεν είδα καλά Ή έπεσα σε απατεωνιά Ή bug του Matrix
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Παλικαραδες μου... Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας σοβαρές- αστείες... Τα συμπεράσματα είναι : Ή άλλαζει κάποιο ψηφίο όπου δεν είδα καλά Ή έπεσα σε απατεωνιά Ή bug του Matrix Μαλλον απιθανο να ταιριαζουν ολα τα αλλα εκτος απο ενα ψηφιο ή γραμμα στην πινακιδα .Θα σου ελεγα να πας στην Τροχαια αφου ελεγξεις οτι το δικο σου αμαξι ειναι ενταξει
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Ποιος οδηγουσε,ο χαμενος διδυμος αδελφος; Τώρα πρέπει να γελάσουμε?
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μαλλον απιθανο να ταιριαζουν ολα τα αλλα εκτος απο ενα ψηφιο ή γραμμα στην πινακιδα .Θα σου ελεγα να πας στην Τροχαια αφου ελεγξεις οτι το δικο σου αμαξι ειναι ενταξει κι ομως δεν ειναι και τοσο απιθανο. εχω προσεξει οτι ιδια αυτοκινητα και ιδιου χρωματος εχουν παρομοιες πινακιδες. δεν ξερω πώς γινεται και γιατί αλλα το εχω δει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε κι ομως δεν ειναι και τοσο απιθανο. εχω προσεξει οτι ιδια αυτοκινητα και ιδιου χρωματος εχουν παρομοιες πινακιδες. δεν ξερω πώς γινεται και γιατί αλλα το εχω δει. Αγορασμένη σειρά αυτοκινήτων από τουριστικά γραφεία ταξινομηθεικαν μαζί γιαυτό συμβενει αυτό...... Ίσως το αμάξι μου να είναι ένα τέτοιο και να άλλαζε κάποιο ψηφίο που δεν πρόσεξα..... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από CharalampisCrete
Doubt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αν έχεις iPhone ή έχει κανένας δικός σου http://www.appsodo.com/app_524329375.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα