Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αριθμός κινητήρα εινσι στη άδεια κυκλοφορίας. Ένας από τους 2 έχει σωστά χτυπημένο.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, amagawd είπε

Ο αριθμός κινητήρα εινσι στη άδεια κυκλοφορίας. Ένας από τους 2 έχει σωστά χτυπημένο.

Ο κωδικός κινητήρα είναι στην άδεια και μπορεί να είναι ίδιος, ο αριθμός πλαισίου είναι μοναδικός και είναι η ταυτότητα του κάθε αυτοκινήτου. Βρίσκεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου (τρία νομίζω) και διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plot twist: Το αυτοκίνητο που αγόρασε ο OP είναι το "αντίγραφο" και το άλλο που είδε είναι το νόμιμο 😶

@CharalampisCrete το αγόρασες από ιδιώτη;

Επεξ/σία από Narayan
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Ο κωδικός κινητήρα είναι στην άδεια και μπορεί να είναι ίδιος, ο αριθμός πλαισίου είναι μοναδικός και είναι η ταυτότητα του κάθε αυτοκινήτου. Βρίσκεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου (τρία νομίζω) και διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. 

Ο αριθμός κινητήρα εκτός από ταμπελακι είναι χτυπημένος και πάνω στον κινητήρα. Και να τον πλαστογραφησεις φαίνεται.

Δημοσ.

Προφανώς το ένα αμάξι είναι διεγραμμενο ή και το έκαναν για να μην πληρώνουν τέλη τεκμήρια ΚΤΕΟ κτλ. Αφού έγινε μεταβίβαση στο δικό σου αμάξι κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μπλεγμένο εκτός αν πλαστογράφησαν τα πάντα. 

Για αρχή δες ότι ο αριθμός πλαισίου που είναι χαραγμένος  είναι ο ίδιος με την άδεια σου χωρίς να έχει εμφανή σημάδια παραποίησης, όπως είπαν και οι παραπάνω υπάρχει σε παραπάνω από ένα σημείο ανάλογα το αμάξι αλλά δώσε έμφαση στον αριθμό που είναι χαραγμένος στο σασι και όχι σε ταμπελακια και αυτοκόλλητα. Τα νούμερα στο μοτέρ δεν λένε κάτι ιδιαίτερο γιατί η αναγνώριση του οχήματος γίνεται από το σασι όχι από το μοτέρ που μπορεί να έχει αλλάξει.

Όπως και να χει πήγαινε τροχαία για καταγγελία. 

Δημοσ.

Και μια πλαστή εξουσιοδότηση και είναι κύριος 

1 ώρα πριν, teddy71 είπε

Ένα από τα δύο αυτοκίνητα κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και άδεια. Πρέπει να καταγγελθεί στη τροχαια- αστυνομία. Έξυπνος τρόπος να φορτωθούν οι παρανομίες στο νόμιμο αυτοκίνητο. Ακόμη θα ξεγλιστραει και σε τυπικο έλεγχο καθώς τα στοιχεια της άδειας και βάσης δεδομένων που έχει η αστυνομία θα συμπίπτουν με το αυτοκίνητο δηλαδή θα βλέπουν ότι η Χ πινακίδα αντιστοιχεί στο Χ μάρκας, μοντέλου, χρωματος αυτοκίνητο. Θέλει άμεση κινητοποίηση γιατι μπορει να μπλέξεις άσχημα και άντε α αποδείξεις ότι δεν ήσουν εσύ. Το ερώτημα νείναι πιο είναι το νόμιμο και πιο όχι? Ισως και του ts μπορεί να είναι το παράνομο μιας και μας λέει ότι το αγόρασε μεταχειρισμένο από ιδιώτη οπότε οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί...Καλο ξεμπερδεμα.

Δημοσ.

σοβαρευτειτε ορισμενοι ουτε xfiles ουτε μηχανες χρονου, αυτο που αναφερεις μου εχει συμβει αρκετες φορες οταν ειμαι μεσα στο matrix-το συστημα λαγκαρει και δειχνει αυτα τα ντεζαβου!!!!

υγ φιλε οι πιθαβοτητες ειναι απλα να μπερδευτηκες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Plot twist: Το αυτοκίνητο που αγόρασε ο OP είναι το "αντίγραφο" και το άλλο που είδε είναι το νόμιμο 😶

@CharalampisCrete το αγόρασες από ιδιώτη;

Το αμάξι που έχω εγώ έχει αριθμό πλαισίου ίδιο με της άδειας αλλά απ ότι ρώτησα με μια Πρέσα χτυπάς ότι κωδικό θες.... 

Δημοσ.

Που το πέτυχες και εσύ ρε αδερφέ πραγματικά... Οι πιθανότητες να το πετύχεις πιστεύω ήταν πάρα πολύ μικρές, άρα μάλλον υπάρχουν και άλλα δεν είστε μόνο δύο...

Υπ' όψιν, η Audi πέρσι είχε στείλει στην Κίνα χιλιάδες αυτοκίνητα με τον ίδιο αριθμό πλαισίου. Όταν οι ελεγκτές το έπιασαν είπαν ότι είναι λάθος, αλλά ποιος ξέρει πόσα τέτοια έχουν γίνει γενικά και δεν το κατάλαβε κανένας. https://www.thecarconnection.com/news/1112340_audi-may-have-produced-thousands-of-cars-with-the-same-vin-but-why

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rzarector είπε

Που το πέτυχες και εσύ ρε αδερφέ πραγματικά... Οι πιθανότητες να το πετύχεις πιστεύω ήταν πάρα πολύ μικρές, άρα μάλλον υπάρχουν και άλλα δεν είστε μόνο δύο...

Υπ' όψιν, η Audi πέρσι είχε στείλει στην Κίνα χιλιάδες αυτοκίνητα με τον ίδιο αριθμό πλαισίου. Όταν οι ελεγκτές το έπιασαν είπαν ότι είναι λάθος, αλλά ποιος ξέρει πόσα τέτοια έχουν γίνει γενικά και δεν το κατάλαβε κανένας. https://www.thecarconnection.com/news/1112340_audi-may-have-produced-thousands-of-cars-with-the-same-vin-but-why

Με μια Πρέσα χτυπάς ότι κωδικό θες... 

2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Έψαξα και βρήκα μόνο κάτω από το καπό στο αμάξωμα είναι ίδιος με την άδεια.... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε

Με μια Πρέσα χτυπάς ότι κωδικό θες... 

Έψαξα και βρήκα μόνο κάτω από το καπό στο αμάξωμα είναι ίδιος με την άδεια.... 

Αυτό που λες με την πρέσα, από την μια ισχύει, από την άλλη φαίνεται γιατί θα είναι χτυπημένο σε άλλο σημείο, ή σε μεταλλικό πλακετάκι που κολλήθηκε πάνω από το σημείο όπου βρίσκεται ο κανονικός αριθμός πλαισίου. Αυτό που σου είπα βγήκε έτσι από το εργοστάσιο της Audi, οπότε δεν έχει σχέση με πρέσες τρίτων... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε

Κομπίνα για να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας  ασφάλειες και τα σχετικά το θέμα είναι πως θα τον βρω να του πάρω και το αυτοκίνητο να έχω 2 ίδια 😊

Δεν το έχω περάσει ακόμα κτεο ειναι περασμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.... Έπρεπε να το είχα περάσει.... Αλλά που να πάει το μυαλό μου 

Φιλε τα πραγματα (αν ειναι ετσι οπως τα λες) ειναι πολύ επικίνδυνα, οι ασφάλειες και τα τελη ειναι το λιγότερο

Αν σκοτωθεί καποιος σε ατύχημα ή γινει ληστεία σε μια τράπεζα και τόσα αλλα, πως θα το αντιμετωπίσεις χωρις να εχεις κανει καταγγελία;

Θα τραβιέσαι χρονια, ασε που μολις τωρα πηρες το αυτοκίνητο και πρεπει να το ψαξεις, μηπως τελικα εσυ εισαι ο παρονομος κατοχος του αυτοκινήτου, της άδειας και των πινακίδων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Φιλε τα πραγματα (αν ειναι ετσι οπως τα λες) ειναι πολύ επικίνδυνα, οι ασφάλειες και τα τελη ειναι το λιγότερο

Αν σκοτωθεί καποιος σε ατύχημα ή γινει ληστεία σε μια τράπεζα και τόσα αλλα, πως θα το αντιμετωπίσεις χωρις να εχεις κανει καταγγελία;

Θα τραβιέσαι χρονια, ασε που μολις τωρα πηρες το αυτοκίνητο και πρεπει να το ψαξεις, μηπως τελικα εσυ εισαι ο παρονομος κατοχος του αυτοκινήτου, της άδειας και των πινακίδων.το 

Το 

Το αμάξι μου θέλω να πιστεύω ότι είναι το γνήσιο, ο αριθμός πλαίσιου είναι εντάξει.... Πάω το αμάξι για πέρασμα απο κτεο....και ότι μου πούνε, περιμένω απάντηση από την τροχαία εάν το αμάξι μου είχε δηλώσει ποτέ απώλεια πινακίδων 

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Συμπλήρωμα
Δημοσ.

Το κτεο ειναι ενας εισπρακτικός μηχανισμός, δεν κανει για τίποτα, ουτε μπορει να βεβαιώσει αν εχει χτυπημένα νουμερα κλπ

Αν εχεις πέσει θύμα μιας τέτοιας απατεωνιάς το μονο που μπορω να σου πω ειναι, καλή τύχη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το κτεο ειναι ενας εισπρακτικός μηχανισμός, δεν κανει για τίποτα, ουτε μπορει να βεβαιώσει αν εχει χτυπημένα νουμερα κλπ

Αν εχεις πέσει θύμα μιας τέτοιας απατεωνιάς το μονο που μπορω να σου πω ειναι, καλή τύχη

Το αμάξι μου ειναι 100% γνήσιο το άλλο είναι το copy paste που λεει και ο πολακης το θέμα είναι οτι  ανά πάσα στιγμή μπωρει να με μπλέξει..... 

Θέλω γνώμες για το πως θα βρω το '' αμάξι ''  μου.... Χωρίς αστυνομίες είναι χαζό να πάω να τους πω οπότε με βλέπεται να με σταματατε.... 

Κάποια ιδέα?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...