Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας Είδα το αυτοκίνητο που οδηγούσα ακριβός το ίδιο ίδιο χρώμα ίδια πινακίδα ίδιο μοντέλο δίπλα μου σε μια διασταύρωση... Δώστε μου μια εξήγηση
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν πίνω.... μακάρι να έπινα θα το δικιολογουσα
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 μηπως μπήκες σε κανένα time machine και πήγες πίσω στο χρόνο?λολ
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αν κιόλας σε είδες να το οδηγείς, είδες τζαμαρία μαγαζιου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το θέμα θα πάει στα Χ-files έτσι που το πάμε 6 λεπτά πριν, BLaCK_NePtUnE είπε μηπως μπήκες σε κανένα time machine και πήγες πίσω στο χρόνο?λολ
ulb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Έχω ακούσει για τέτοια περιστατικά στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο. Αν φυσικά ισχύουν τα όσα λες πας στην αστυνομία ΧΘΕΣ και αναφέρεις όλα όσο συνέβησαν. Για τι αυτοκίνητο - μοντέλο μιλάμε; 2
what_if Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ulb είπε Έχω ακούσει για τέτοια περιστατικά στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο. Αν φυσικά ισχύουν τα όσα λες πας στην αστυνομία ΧΘΕΣ και αναφέρεις όλα όσο συνέβησαν. Για τι αυτοκίνητο - μοντέλο μιλάμε; οκ κ πες οτι σου αντεγραψαν το αυτοκινητο ,μοντελο ,χρωμα ,πινακιδα , κ τι θα κερδισουν; στον πρωτο ελεγχο τροχαιας η στο πρωτο κτεο σε εχουν πιασει κ σε εχουν σκισει στα προστιμα κ οτι αλλο πολυ σοβαρο θα παιζει Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από what_if
Fubar.gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Deja vu? Ακριβώς το ίδιο θέμα πρίν μερικούς μήνες 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, what_if είπε οκ κ πες οτι σου αντεγραψαν το αυτοκινητο ,μοντελο ,χρωμα ,πινακιδα , κ τι θα κερδισουν; στον πρωτο ελεγχο τροχαιας η στο πρωτο κτεο σε εχουν πιασει κ σε εχουν σκισει στα προστιμα κ οτι αλλο πολυ σοβαρο θα παιζει Καποια κακη πραξη και να την φορτωθεις εσυ μηπως ? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κομπίνα για να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ασφάλειες και τα σχετικά το θέμα είναι πως θα τον βρω να του πάρω και το αυτοκίνητο να έχω 2 ίδια 😊 6 ώρες πριν, what_if είπε οκ κ πες οτι σου αντεγραψαν το αυτοκινητο ,μοντελο ,χρωμα ,πινακιδα , κ τι θα κερδισουν; στον πρωτο ελεγχο τροχαιας η στο πρωτο κτεο σε εχουν πιασει κ σε εχουν σκισει στα προστιμα κ οτι αλλο πολυ σοβαρο θα παιζει Δεν το έχω περάσει ακόμα κτεο ειναι περασμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.... Έπρεπε να το είχα περάσει.... Αλλά που να πάει το μυαλό μου Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από CharalampisCrete Σύμπληρωση
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μήπως είχε έσω ένα γράμμα διαφορά η πινακίδα; Το έχω πάθει εγώ το ίδιο αλλά αντί για Κ είχε Ε η πινακίδα... καλού κακού προσωπικά το έβγαλα φωτογράφια! 1
teddy71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ένα από τα δύο αυτοκίνητα κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και άδεια. Πρέπει να καταγγελθεί στη τροχαια- αστυνομία. Έξυπνος τρόπος να φορτωθούν οι παρανομίες στο νόμιμο αυτοκίνητο. Ακόμη θα ξεγλιστραει και σε τυπικο έλεγχο καθώς τα στοιχεια της άδειας και βάσης δεδομένων που έχει η αστυνομία θα συμπίπτουν με το αυτοκίνητο δηλαδή θα βλέπουν ότι η Χ πινακίδα αντιστοιχεί στο Χ μάρκας, μοντέλου, χρωματος αυτοκίνητο. Θέλει άμεση κινητοποίηση γιατι μπορει να μπλέξεις άσχημα και άντε α αποδείξεις ότι δεν ήσουν εσύ. Το ερώτημα νείναι πιο είναι το νόμιμο και πιο όχι? Ισως και του ts μπορεί να είναι το παράνομο μιας και μας λέει ότι το αγόρασε μεταχειρισμένο από ιδιώτη οπότε οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί...Καλο ξεμπερδεμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα