HamerZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/07/2018 πραγματοποίησα αγορά ενός UPS το CyberPower CP900EPFCLCD Επέλεξα την πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα. Σήμερα 31/07/2018 πήγα να το παραλάβω και πληρώσω. 1) Το κουτί δίχως σφράγισμα με ταινία. Αν και μου φάνηκε παράξενο, είπα μπορεί να θελαν να ελέγξουν αν ήταν πλήρες μέσα. 2) Με το που δοκιμάζω να το βγάλω από το κουτί παρατηρώ ότι δεν είχε το καπάκι της μπαταρίας από κάτω - φωτο. Πάλι καλά που δεν μου πετάχτηκε η μπαταρία έξω. 3) Ξανακοιτώντας το κουτί βρίσκω το καπάκι, το ελέγχω και δεν φάνηκε να έχει κάτι σπασμένο. Να αναφέρω ότι με το που το είδα, αναρωτήθηκα τι να είναι, μιας και δεν μου έχει ξανά τύχει - σε καινούργιο προϊόν - να έχει φύγει καπάκι. 4) Επόμενο ήταν να βρω την βίδα. Αφού την βρήκα κάπου στο κουτί, δοκίμασα να την βιδώσω και παρατήρησα ότι δεν τερματίζει. Άρα μάλλον σπασμένη?. Υπ όψην έχω UPS από το 1999 και αλλάξει ούτε λίγες φορές μπαταρίες κτλ. 5) Μια ματιά παραπέρα και είδα ότι, όπως φαίνεται στην φωτογραφία Μπαταρία πλαστικό καπάκι έχει μόνο ο ένα πόλος της μπαταρίας. Δεν θα έπρεπε να έχουν και οι δύο πόλοι; 6) Σε έλεγχο για τα καλώδια και manual, είναι όλα μέσα όπως στις οδηγίες του κατασκευαστή. Τέλος να αναφέρω ότι με επίσκεψή μου στο site του καταστήματος, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι άφαντο. Μιας και αυτό το έκανα αφότου έκλεισε το κατάστημα, θα πάρω τηλέφωνο Τετάρτη και θα ενημερώσω. Δεν ρίσκαρα καν να το συνδέσω στην πρίζα και να κάνω δοκιμές, για λόγους ασφάλειας. Τι θα προτείνατε ως λύση στο θέμα; Αρχικά λέω να ζητήσω επιστροφή χρημάτων και θα δω να το πάρω από αλλού. Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ξανά αγοράσει αλλά όλα ήταν από τον κατασκευαστή σφραγισμένα έτσι ώστε να μην μπορείς να τα ανοίξεις, πχ όπως φλασάκι της Kingston Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από HamerZ
kabamaru80 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Άλλο να είναι απλά ανοικτή η συσκευασία οπωσ γράφεις και εσυ και άλλο αυτό που βλέπω στη φωτό. Φαίνεται ξεκάθαρα πως μπήκε χέρι στην συσκευή. Προσωπικά θα το πήγαινα πίσω και θα απαιτούσα ή το ίδιο καινούργιο ή τα λεφτά μου πίσω. Και πρόσεξε μην σου πούνε για παραγγελία και στο τρεναρουνε. Το κάνουν πολλές μέχρι να τους το κάνουνε και σε αυτούς αντικατάσταση ή πίστωση. Δεν το κάνουν φυσικά όλοι. Αλλά όσους τους παίρνει το κυνηγούν.
coolerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το καπάκι είναι στον θετικό πόλο μόνο..σε unboxing δεν βλέπω να έχει κάποια "ταινία" ασφαλείας το κουτί! δες εδω κάποιες εικόνες είναι καλό Ups/μηχάνημα
HamerZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το επεστρεψα. Δοκιμασε το βιδωμα κ ειδε οτι ειχα δικιο. Μου ειπε οτι θα παει για ελεγχο αρχικα. Εκφρασα την επιθυμια μου για επιστροφη ποσου κ προτεινε να το αντικαταστησει με αλλο του κουτιου. Το δευτερο κουτι το ανοιξε κ ειδε οτι ηταν κανονικα βιδωμενο το καπακι της μπαταριας. Και απο αυτο το κουτι ελειπε το CD, αλλα δεν εχει σημασια. Οποτε το πηρα κ σφραγισμενο κ θα το δοκιμασω σημερα απογευμα. Ερωτηση: ισχυει οτι της APC ερχονται με ανοικτο το καπακι της μπαταριας;
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, HamerZ είπε Ερωτηση: ισχυει οτι της APC ερχονται με ανοικτο το καπακι της μπαταριας; Τα APC το μόνο που ζητάνε και το λέει ξεκάθαρα στις οδηγίες είναι να τραβήξεις ένα κίτρινο μοχλό που έχουν στην πλάτη και να τον σπρώξεις στην εσοχή. 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Τα APC το μόνο που ζητάνε και το λέει ξεκάθαρα στις οδηγίες είναι να τραβήξεις ένα κίτρινο μοχλό που έχουν στην πλάτη και να τον σπρώξεις στην εσοχή. Μοχλο; Η ασφαλεια νομιζω ειναι αυτη που την βαζεις μεσα για να γεφυρωσεις το συστημα και να δουλεψει το UPS.
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μοχλο; Η ασφαλεια νομιζω ειναι αυτη που την βαζεις μεσα για να γεφυρωσεις το συστημα και να δουλεψει το UPS. Αυτό το κίτρινο τσπ. Εγώ το είπα μοχλό. Η ουσία είναι, αυτό που του είπαν από το κατάστημα για τα APC δεν ισχύει. 1
dpolal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Η ουσία είναι, αυτό που του είπαν από το κατάστημα για τα APC δεν ισχύει. Από πού προκύπτει ότι του το είπαν από το κατάστημα;
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Από πού προκύπτει ότι του το είπαν από το κατάστημα; 3 ώρες πριν, HamerZ είπε Το επεστρεψα. Δοκιμασε το βιδωμα κ ειδε οτι ειχα δικιο. Μου ειπε οτι θα παει για ελεγχο αρχικα. Εκφρασα την επιθυμια μου για επιστροφη ποσου κ προτεινε να το αντικαταστησει με αλλο του κουτιου. Το δευτερο κουτι το ανοιξε κ ειδε οτι ηταν κανονικα βιδωμενο το καπακι της μπαταριας. Και απο αυτο το κουτι ελειπε το CD, αλλα δεν εχει σημασια. Οποτε το πηρα κ σφραγισμενο κ θα το δοκιμασω σημερα απογευμα. Ερωτηση: ισχυει οτι της APC ερχονται με ανοικτο το καπακι της μπαταριας; Ας το εξηγήσει ο ΤS. Εγώ έτσι το κατάλαβα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
HamerZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Από πού προκύπτει ότι του το είπαν από το κατάστημα; Από το ότι με το που άρχισε να βγάζει από το κουτί το UPS που του πήγα, είπε το παραπάνω. UPS έχω από το 2000, και ποτέ δεν είδα να μου είναι ανοιχτά για την μπαταρία, μάρκες: Infosec, APC, CyberPower , TurboX, InfoGuard, Mustek
kabamaru80 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Είδες φίλε μου που σου είπαν ακριβώς ότι έγραψα; Ελπίζω να έχεις βγάλει άκρη.
panosveto12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Να φανταστω το γνωστο καταταστημα ειναι το Eshop . Γνωστο για τις απατεωνιες του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα