zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου το μηχάνημα του τίτλου. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αλλά λογικά λειτουργεί. Δεν έχω όμως ποντίκι και πληκτρολόγιο και απ'ό,τι είδα παίρνει δικά του και όχι κοινά. Πρέπει να βρω τα δικά του για να το δουλέψω ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Επίσης, αν δεν το κρατήσω θα μπορούσε πιστεύετε να πουληθεί; Το μηχάνημα είναι αυτό: https://everymac.com/systems/apple/mac_lc/specs/mac_lc_475.html 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Θέλει τα δικά του (adf bus). Υπάρχει μετατροπέας λίγο που το είχα ψάξει αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει όποτε δε ξέρω να σου πω περισσότερα. Πάντως αν πουλάς το monitor στειλε μου pm. 1
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε Θέλει τα δικά του (adf bus). Υπάρχει μετατροπέας λίγο που το είχα ψάξει αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει όποτε δε ξέρω να σου πω περισσότερα. Πάντως αν πουλάς το monitor στειλε μου pm. Σ' ευχαριστώ! Τις επόμενες μέρες θα το δοκιμάσω να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει και θα μιλήσουμε! 1
toples50 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Στις 31/7/2018 στις 10:58 ΜΜ, zio10 είπε Καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου το μηχάνημα του τίτλου. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αλλά λογικά λειτουργεί. Δεν έχω όμως ποντίκι και πληκτρολόγιο και απ'ό,τι είδα παίρνει δικά του και όχι κοινά. Πρέπει να βρω τα δικά του για να το δουλέψω ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Επίσης, αν δεν το κρατήσω θα μπορούσε πιστεύετε να πουληθεί; Το μηχάνημα είναι αυτό: https://everymac.com/systems/apple/mac_lc/specs/mac_lc_475.html Καλησπέρα zio10 αν τελικά δώσεις το μηχάνημα με ενδιαφέρει! 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, toples50 είπε Καλησπέρα zio10 αν τελικά δώσεις το μηχάνημα με ενδιαφέρει! Καλημέρα φίλε, λείπω αυτές τις μέρες και δεν έχω προλάβει να το τεστάρω. Μέσα στη βδομάδα θα γράψω νέα εδώ!
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Έκανα μια δοκιμή, ανοίγει, ακούγεται ένας ήχος και ακούγεται να δουλεύει το μηχάνημα αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα...δεν πρόλαβα να ψάξω τι μπορεί να είναι.
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, toples50 είπε Με ενδιαφέρει πάντως αν το δίνεις. Θα το δώσω, απλά ήθελα να δοκιμάσω να αλλάξω μια μπαταρία μήπως και δω εικόνα. Γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει αυτό. Αν βρω τέτοια μπαταρία δηλαδή μάλλον θα κάνω μια δοκιμή. Θα σου στείλω pm κι εσένα και του Dr Fuzzy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα