Paokspartan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω ενδιαφέρομε για την αγορά του garmin fenix3 θέλω να ρωτήσω είναι αξιόπιστος ο παλμογράφος καρπού την ώρα που τρέχεις η μόνο σε κατάσταση ηρεμίας δείχνει τα σωστά αποτελέσματα
elio_1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 fenix 3 με παλμογράφο καρπού; Νομίζω ότι δεν έχει, αλλά επικοινωνεί με ζώνη στήθους.
kosttheos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μιλάμε για την έκδοση garmin fenix 3hr η οποία σε προσωπική δοκιμή σε περπάτημα σε σύγκριση με ζώνη στήθους ή διάφορες ήταν απειροελάχιστες !! Σε τρέξιμο αν το έχες σφιχτά και πάνω από το κόκαλο στο χέρι είναι αρκετά αξιόπιστο !!
Mitsigun26 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στο forum. Εχω ένα θεματάκι με το fenix 3, δεν μου μετράει τον γύρο ανα 1 χιλιόμετρο αλλά ανα 1,6 χιλιόμετρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην γνωρίζω ξεκάθαρα πόσο καθαρό χρόνο κάνω και χρειάζεται να αφαιρώ το χρόνο από το 1,6 χιλιόμετρα. Γνωρίζει κανείς πως να το γυρίσω?
kosttheos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 43 minutes ago, Mitsigun26 said: Καλησπέρα στο forum. Εχω ένα θεματάκι με το fenix 3, δεν μου μετράει τον γύρο ανα 1 χιλιόμετρο αλλά ανα 1,6 χιλιόμετρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην γνωρίζω ξεκάθαρα πόσο καθαρό χρόνο κάνω και χρειάζεται να αφαιρώ το χρόνο από το 1,6 χιλιόμετρα. Γνωρίζει κανείς πως να το γυρίσω? Καλημέρα πατας την εφαρμογή που θελεις δηλ τρεξιμο με τοπανω δεξιο κουμπι .Μετα πατας το κεντρικο αριστερο κουμπι συνεχομενα σου λεει ρυθμισεις τρεξίματος πατας enter και μετα με το αριστερο κουμπι μπαινεις στο μενου .Καπου γραφει αποσταση την αλλαζεις και εισαι οκ. 1
Mitsigun26 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μόλις το άλλαξα. Με το μενού του Fenix απλά χάνεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα