FORIS78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα πρόσφατα έβαλα μια 1080ti και έχω θεματα με χαμηλά fps ενώ η κάρτα είναι sto 100% usage, μόλις κάνω επανεκκίνηση παίζει καμπάνα η καρτα αρχικά υπέθεσα οτι φταίει το psu μιας και το είχα μια 4ετια και τα έχει φαει τα ζόρια του βάζω καινούργιο σήμερα και το πρόβλημα παραμένει,από θερμοκρασίες είμαι κομπλέ και σε gpu και σε cpu έκανα unistall με ddu έβαλα πάλι τους drivers τα ίδια.. εντωμεταξυ είχε φάει και ενα κoλημα το power plan των win και ειχε κολησει στην εξισορρόπηση χωρίς να μπορώ να το γυρίσω σε max performance αυτό το έλυσα τρέχοντας μια εντολή στο powershell σκέφτομαι ότι είναι σίγουρα θέμα software γιατι μετά από ρησταρτ παίζει μια χαρά για αρκετή ώρα όποτε ετοιμάζομαι σε λίγο για νεα εγκατάσταση των win έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο που δεν έκανα?? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από FORIS78
rayven18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εαν είσαι σε windows 10 , πάνε στις ρυθμίσεις και στην κατηγορία gaming, απενεργοποίησε τα game bar, game dvr. Στην 1803 έκδοση των windows 10 πολύ είχανε θέμα επειδή ήτανε αυτά απο default ενεργοποιημένα
FORIS78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τα εχω off και αυτα ξεχασα να το γραψω, εντωμεταξυ τωρα κοιταω και η καρτα ειναι στου 60 βαθμους idle ενω κανονικα ηταν 38-40 τρεχω και ενα malwarebytes μηπως εχω κανενα mining virus edit:δεν βρηκε τιποτα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από FORIS78
mcrae13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Για τους 60 βαθμούς idle, μήπως είναι default το fan curve και ξεκινάνε τα φανάκια μετά τους 60? Όσο για τα άλλα,προσωπικά θα έκανα αυτό που αναφέρεις παραπάνω,ένα fresh install τα win και βλέπεις. Επίσης σε τι παιχνίδια στο κάνει,σε όλα? Είναι γνήσια? Σόρυ που ρωτάω αλλά έχω ακούσει και δει διάφορα με cracked games Κανα 3dmark δοκίμασες?
FORIS78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι μετα τους 60 ανοιγουνν τα fan games- witcher3 , bf1 γνησια ολα και σε bench μου το κανει, superposition, valley,heaven το 3d mark δεν το εχω βαζω τωρα προηγουμενη εκδοση driver μηπως ειναι εκει το θεμα διαφορετικα τρωει format μετα edit: εγινε το φορματ και φενετε να παει καλα τωρα..εβγαλε ενα superposition και επαιξα και λιγο witcher και η θερμοκρασια της παιζει 43-45 idle, μια χαρα για την ωρα... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από FORIS78 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα