Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευγε πολυ ωραια συσκευη θα υπαρξει ανταγωνισμος με το xiaomi mi max 3.Πιστευω του χρονου θα ακολουθησουν και αλλοι κατασκευαστες.Ηδη το iphone παει στις 6.5!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, georgerapp είπε

Μα δεν ειναι ρε παιδιά το μέγεθος που κολλαμε,αυτο ελειπε να κρίνω εγω την αγορά του καθενός.

Μονο ο θεός κρίνει εγω πάντως οχι.

Το θεμα μου ειναι οτι εξαφανίζονται τα μικρά και βολικά.

Ενα sony έμεινε και μετα πας στο s9,απο εκεί και περα ολα τα καλα είναι μεγάλα.

Να μη μιλήσω ότι κόβουν στα μικρά και ας ειναι ναυαρχίδα.

Γιατι μου κοβεις στην κάμερα ρε oem; δηλαδή γιατι με σπρώχνεις για το μεγάλο;

Και εδω ερχομαι και λεω οτι δε μπορεί να μην υπαρχει κόσμος για ενα εργαλείο σε βολικό μέγεθος.

Τα εξαφανίζουν ηθελημένα οπως ειπα παραπάνω σε σπρώχνουν στο μεγαλο για να μπεις μέσα,πως να το κάνουμε ρε φίλοι;

Άδικο έχω;δε βλέπετε γύρω σας;πανε οι νεες γενιές εχουν πάθει πλάκα!

Ένταξει στα προηγούμενα σχολια μου υπερεβαλα λιγο,αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ με την ατακα -ανδρικα χέρια-.

Και η πλάκα ειναι οτι γυναίκες προτιμούν τα μεγαλα που είναι μαθημενες σε τσάντες και θήκες πορτοφόλια ανοιξε κλεισε σαν τα κασετινακια που βάφονται.

Μακράν το πιο εύστοχο σχόλιο! 

Ιδιαίτερα περί αντρικού μεγέθους (γελάνε και οι πέτρες) πιο πολύ βολεύονται οι γυναίκες που κουβαλάνε τσάντες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Για 16: 9 ελεγαν που να χεσω τα τηλεκοντρολ που βγαζουν.

Εγω οταν χαζευω ιντερνετ εχω στο πλαϊ το κινητο τι να το κανω αν στο πλαϊ ειναι οσο ενα 5.5 ?

Μολις ειδα οτι το Huawi δεν εχει 800αρα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

τι να το κανω αν στο πλαϊ ειναι οσο ενα 5.5 ?

Η οθόνη του Mi Max 3 έχει το ίδιο πλάτος με ένα κινητό 16:9 στις 6.3", του Note 10 είναι σαν 6.2"

Δημοσ.

Δηλαδη ποιο λιγο απο το 6.5 Doogee Y6 MAX που μου χαρισαν.

Καπου αναμεσα στο Doogee και στο Mate 8 που πουλησα.

Και ελεγα μολις ερθει σε καμια Ευρωπαϊκη αποθηκη να το παρω.

Δημοσ.
Στις 31/7/2018 στις 10:26 ΜΜ, panoskatos είπε

"καλύπτει το χρωματικό πρότυπο NTSC στο 110%."

Πως είναι δυνατόν να καλύπτει ένα πρότυπο άνω του 100% ?

Πραγματικά θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και είχαν και λογική. 

Όσο για την σαγιονάρα / παντόφλα που παρουσιάζει το άρθρο με κάλυψαν οι προλαλήσαντες .

Γιατι υπαρχουν και αλλα προτυπα με πολυ μεγαλυτερο color gamut απο το NTSC οπως το AdobeRGB

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/8/2018 στις 12:53 ΠΜ, panoskatos είπε

Όταν μιλάμε για κάλυψη με αναλογία επί της εκατό τότε δεν μπορεί αυτή να ξεπερνάει το 100% .

Απλά μαθηματικά είναι και μπράβο που πήρες Α σε μαθηματικά επιπέδου δημοτικού αλλά ουδεμία σχέση έχει ο αριθμός των χρωμάτων. 

Αυτό που γράφεις εσύ είναι αόριστο και μπακαλιστικο. 

Δες τι γράψαν και οι άλλοι μετά απο μένα,και τράβα εσύ καλύτερα να ξανακάνεις μαθηματικά.Καλύτερα μπακάλης,παρά "τσιοπαναρέος".

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BeWaRe είπε

Δες τι γράψαν και οι άλλοι μετά απο μένα,και τράβα εσύ καλύτερα να ξανακάνεις μαθηματικά.Καλύτερα μπακάλης,παρά "τσιοπαναρέος".

Οι άλλοι μια χαρά τα έχουν πει και ουδεμία σχέση έχουν με τις μπαρουφιες που έχεις αμολύσει. 

Η επιχειρηματολογία σου στηρίζεται στην επιχειρηματολογία των άλλων?  

19 ώρες πριν, narta είπε

Γιατι υπαρχουν και αλλα προτυπα με πολυ μεγαλυτερο color gamut απο το NTSC οπως το AdobeRGB

Το γνωρίζω αυτό, δεν είναι εκεί το θέμα. 

Η σωστή σύνταξη είναι η εξής:  "Καλύπτει στο 100% το χρωματικό πρότυπο ntsc ενώ στο adobe rgb χρωματικό πρότυπο φτάνει το 85%"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...